- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
No igen. A NAS-nak tök mindegy hány torrentet futtat, hány kapcsolatot szolgál ki és hány napig/hétig/hónapig seedel egy-egy fájlt. Van benne egy kis, pár száz megás arm(?) chip, minimális áramfelvétellel, passzív hűtéssel, csak teszi a dolgát. Ja és persze 20-30 film seedelése mellett lazán nézhető róla egy hd film, meg se kottyan neki. Ha ugyanezt a feladatot egy okosított routerrel + usb vinyóval oldod meg (NAS előtt én is ilyet használtam), az ilyenkor már nagyon köhög.
-
Nem akartam visszafogni a kérdéseid özönét véletlenül sem.
Inkább sugalltam, hogy pár kérdésre már megvolt a válasz, csak elszáguldottál mellette az új témát hajszolva.
Sajna itt OFFolunk most, de a nemrég létrejött linux OFF topicot sem igen lehet használni OFFolásra, mert ott debil módon szólnak be az embernek, mert egy disztrót szembeállítva egy másikkal, fényezi azt! Itt kultúráltan figyelmeztetnek, ha OFFolsz, ott meg beszólnak, pedig az az OFF topic. Kár, hogy páran itt a fórumon azt hiszik, nekik valamiféle privilegizált statusuk van és a prosztóknak bármit beszólhatnak, mert azoknak csak x hsz.-ük van.
Ügyesen elkerültem, hogy őszintébben fogalmazzak.
Örülnék, ha az OFF topic gazdája pár szóban leírná az OFF topic mibenlétét, de egyszerűen, hogy nagyarcok is megértsék!Volt olyan sejtésem, hogy Lao Ce reinkarnációja vagy.
Igen, ismerős a csoc rendszer, gyerekkoromban még vonalas telefonunk sem volt, más tészta, hogy igen jól elvoltunk a személyes kapcsolatokkal. Sőt!
torrent:
"Az más! Te az arányjavításról írsz!"
Nem teljesen, mert ha az elején kapod el, akkor 30 perc múlva már nincs seedkötelezettséged. Amúgy 46 óra, mire leveszik. Időalapú és vagy teljes visszatöltési arány vegyes rendszerű trackereknél. Van ilyen jóféle tracker, amiről beszélsz, de nem lehetlen bejutni."A többi a kliensen és a le/fel sebességen múlik."
Állítólag ennél még inkább döntő, hogy szerverről torrentezik-e valaki, mert arról jobban töltenek.
Megismételhetném idézett mondatomat, de itt van 2 sorral feljebb. Ha nekem 40/20 Mbites netem van, akkor ugyanakkora esélyem van a feltoltésre, mint egy ugyanakkora sebességű NAS- nak. Más kérdés, hogy a NAS semmi mást nem csinál, de azt folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Diablo IV
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest