- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
ubyegon2 #25733 üzenetére
"Van amúgy amit még nem válaszoltam meg a többször feltett kérdéseid közül?"
Köszi, már nincs.
Köszi a korábbi válaszokat.
Ebben a hsz-emben nincs már kérdés, hanem csak reagálok.
"Te is el fogsz jutni erre a spirituális szintre."
Ah, hogy oda ne rohanjak...
Honnan tudod, milyen téren milyen szinten állok? Leszámítva persze az Ámítástechnikát.
Abban itt tudvalevő, h kezdő vagyok mind hááárrrddverileg, mind pedig szofftttvery very veryleg.
Mellesleg Lao Ce-t amikor olvastam, több dolog is feltűnt olyan belőle, melyekre már úgy 11-12 évesen magamtól rájöttem - hozzáteszem, se net nem létezett még akkoriban (még évekig híre-hamva sem volt internetnek akkoriban), közel se nagyon juthattunk anno olyan infókhoz, mint a mai fiatalok -lévén szoc.rendszer, meg internethiány-, bár én nem is szerettem olvasni, pláne nem (keleti) filó írásokat -11-12 évesen azt se tudtam, eszik-e, v isszák-, hanem inkább magamban filózgatni.(Ha legalább annyi idős vagy, mint én, akkor képben vagy az akkori világról, inkább azok számára írom, akik esetleg beleolvasnak még ebbe az off-unkba és egyben fiatalabbak nálunk.)
Egyébként meg a tapasztalat a döntő a spirituszos dóóó'gokban (azokról nem beszélek), és nem annyira az, h másoktól, pl Lao Ce-től mit olvas/hall az ember (bár nem baj, ha minimálisan mindenesetre képben van az ember bizonyos, közkeletű ismeretekről, egyes olvasmányokról, és avval sincs baj, ha az ember meghallgatja mások véleményét).
Megint más tészta, hogy amit tud az ember, annak nem mindig tud megfelelni, sőt, van úgy, amikor nagyon nem...
Értendő rám is. Bár többségében a kivitelezéssel nincs gondom ilyen vonatkozásokban.
Abban egyet értek veled egyébként, hogy olykor tényleg feleslegesek a kérdés áradataim, és up-jaim, de hát mondom, van, amiben nem aszerint sikerül cselekednem, ahogyan meglátom összefüggéseiben a dolgokat. Nah, off végre mára, zárul a koan-talanságok mokkka ak47-es tára (...hogy idézzem a klasszikus "tek-lövőőődözősubyegonokat"
).
"Akármekkora feltöltési sebességed van, ha már 2x annyi a seed, mint a leech, akkor Te már csak csorgatni tudsz felfelé."
Köszi a megerősítést, most már pár napja végre kezdem tapasztalni is, és egyre többen írják ugyanezt nekem, vélhetőleg fedi a realitást, na meg ahogy nézem én magam is, hááát, sajna ez van, ha seed-elek." Az ilyen seedidő kötelezettséggel működő trackereknél el kell kapni a népszerű letölteni való dolgokat az elején. "
Az más! Te az arányjavításról írsz! Én viszont arra panaszkodom a privát trackerek kapcsán, hogy adott, konkrét torrent független az általános aránytól a user-nél, arra nézve, h mikor léphet ki a torrentből. Ha nem seed-el eléggé, akkor csak több nyapnyi seed-ben állással engedik kiváltani azon a trackeren, ahol vagyok. Ez nekem nem teccccc... Sebaj, kiprobáltam, ez van. Jobb' szeretek dc-zni. Ott az ember kötetlenül kínálhatja fel a közösbe, amilyen van, és ha épp el kell mennem, semmiféle szabály nem tart fel engem. És igen, amit említesz: évek óta publikus trackerekről is torrentezek. Szóval képben vagyok pár dologról évek óta amúgy, amiket írsz a torentezésről -bár teljesen jó h megírtad ezeket itt neked, mivel többségében nem tudhattad, miről vagyok képben már, és miről nem-, valóban ha már privát tracker, akkor azt érdemes kiprószálni, ahol jó sokan vannak, vagy inkább ahol jó sok torrent van (más kérdés h egyesekre nem könnyű bejutni)."A többi a kliensen és a le/fel sebességen múlik."
Állítólag ennél még inkább döntő, hogy szerverről torrentezik-e valaki, mert arról jobban töltenek. A napoban hallotam először a NAS-ról, mégpedig itt, és ha jól rémlik Syl említette nekem. (Látszik, nem csak a gépeim őskövületek, hanem műszaki téren én magam is.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest