Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

nagyúr

válasz lugosi #107887 üzenetére

Hát báttya én most vettem egy Brother nyomtatót, annál annyi volt a beüzemelés, hogy rádugtam a gépre az USB kábelt. Azonnal tudtam vele nyomtatni. Na nem azt mondom, hogy ettől már hasra kell esni, mert azért még 2025-ben is meg kell válogatni, hogy Linuxhoz milyen hardvert veszel. Korábban vettem egy Epson fotószkennert, amihez bár van teljesen használható gyári Linux szoftver, összehasonlítva a Windowsra megírt szoftverrel lényegesen kevesebb funkciót tud. Gyors szkennelés gomb nem működik (sőt, semmilyen gyors gomb nem működik rajta), illetve DPI-ban is sokkal kevesebbet képes a Linuxos beolvasni, nem is beszélve az egyéb hálózatos megoldások hiányáról, amivel mondjuk komolyabb irodai célokra is fel lehetne használni a szkennert. Vagy ott az (számomra legalábbis) örök fájdalom, hogy az Nvidia nem képes egy Windows minőségű drivert megírni Linuxra. Bárki bármit mond nekem, én még mindig úgy látom, hogy az Nvidia kártyák még mindig jobbak és többre képesek, mint az AMD-sek és ez is egy nagy cink. Ha lenne rendes Linux driver, akkor már régen Nvidia kártya lenne a gépemben.

Új hozzászólás Aktív témák