Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz tompa torma #107390 üzenetére

Értelek amit mondasz,hiddel megértem a véleményedet. :K
    Aki még kezdő - fontós tényező és ha komólyan szertné jól stabillan is használni a rendszerét - meg is kéne ísmernie a fontós alapokat,kezdő linuxosnak - én azt mondanám és szeretém is ezzel ezt mondani -segítségnek példáúl itt főnt elsőnek,íde ídézem a témát," Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel",itt találhatúnk nagyon fontós jól ősszeszedet sok infórmációkat,én is ha kell ínnen szóktam tájékózódni.

A terminál témám azt mondom,nem kell félni a termináltól,itt tudjúk - kíprobálni az alapvetően fontós parancsókat, ezt akár egy live iso -nak a futtatásával megtehtjűk,minden probléma nélkűl is hogy ne az éles renszerűnkőn kísérletezzűnk.

A terminál igen bőbeszédű és sokat tud segíteni - neked és mindenkinek és ezért is szóktuk ajánlani a használatát; erre mondanék egy rővid példát - gépűnknek a hardveres ősszetevőit szeretnénk - megnézni: inxi -Fxx paracsnak a beírása útán minden infómációt láthatúnk a gépűnről bőven,ami nekűnk fotósak és főleg ha érdekel is GPU -unk hardveres gyórsítását láthathtjúk és minden mást,bővebben nem is mélyednék - bele ebbe a témába,zárás képpen további sok síkereket kívánok.

Új hozzászólás Aktív témák