Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dißnäëß #104788 üzenetére

Azt a kicsit bad-es WD-t nem bótoljuk meg vhogy ?

Simán megbótolhatnánk, sőt neked is adnám, ha tudnám hol rejtőzik! Minap vettem le szekrény tetejéről a desktopot, mert abban van egy szatyornyi meghajtó, de csak az 1003FXEZ volt benne és rájöttem, hogy az nem az eredeti desktopom, hanem amit kaptam gémelni tesómtól. Szóval van valahol egy régi desktop, abba lesz benne. No majd megkeresem és ha megvan szólok. Sajna a törpenyuszi miatt elég speciálisan kellett elpakolnom mindent, ezért kb másfél éve, mióta ez tart, semmit nem találok.

Az biztos, hogy ezek a régi konsturkciójú WD Balck HDD-k agyonvághatatlanok. Mondjuk a WD Black azóta is jó minőség, az van vele, ha valami külső hiba miatt badsectorosodik is, ha kiktatod a hibaforrást, utána ezerévig még megy hiba nélkül. Szerintem ezek még 2011 előtti konstrukciók, azért ilyen jók.

Szóval pár héten belül jelzem, megvan-e ez a régi csoda, mert úgyis át kell pakolnom sok dolgot itthon, de ez nem megy túl gyorsan, mivel Ördi is segít benne! :D (Ördi a T-REX alfajú törpenyuszi, amúgy törpe REX)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés