Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Necronom #103988 üzenetére

Meg ne haragudj de te még nálam is fafejűbb vagy. Pedig én tényleg egy borzasztó nehéz természet vagyok itt ebbe a topikba. de ennyit nem sopánkodtam 7 év alatt mint te 2 hete

Ha nekem 10-en leírják hogy nem megy valami akkor azért én megértem.
    Nem tudod megérteni hogy a rendszered támogatása megszűnt, és ezért amik most rajta vannak azok még 20 évig elfutkorásznak rajta de új szoftvereket egyre kevesebbet fogs rá találni. Mert a fejlesztők vagy nem csinálják meg egy őskövület rendszerre, vagy ha mégis úgysem futna mert a függőségei is elavultak, lásd a python mizériámat.

Én is 18.04-et használok. Egyre nehezebb életben tartani.
    Az hogy Ubuntu Pro, az csak a biztonsági frisstéseket adja hogy ne legyen a rendszered szita biztonság vonalon de szoftverfrisstéseket nem ad.

Hogy ne mondd hogy fotelhős, szájhős és szóf@só vagyok csak,
    beáldoztam neked az életemből 2óra 3percet.
    Itt a jobb felső sarkos conky órád, mint írtam ez is Ubuntu 18.04, az enyém is ez a verzió.

Kitűnen látható a screenshoton a szopásaim folyamata.
    Nem baj megért ennyit mert eddig azt se tudtam mi ez a Conky, most meg csípőből szerkesztgetem a conf fájljait.
    Eredetiben a bal alsó sarokba volt a gyári conf-fal és vízilóméretű, valamint mutatta a cpu és lemezhasználatot is, és a dátumformátum sem volt jó.
    Ezzel kb. 1 órát szórakoztam de jó lett, lásd jobb felső sarok.
    Megtudtam mi a configfájlban a top, bottom, double buffer, voffset stb. kifejezések funkciója.

Ha így megfelel neked, elmagyarázom hogyan kell megcsinálni és letölthetővé teszem neked a moddolt config fájlt.

De ezt már nem tudom helyetted megcsinálni! ehhez Te is kellesz! :K :K :K

• fekete.puma

tag

válasz Necronom #103988 üzenetére

Amikor feltetted 2 éve a 18.04 LTS-t már akkor sem volt friss és elhanyagoltad.
    pl Lényegébe azt csinálod, hogy bemégy egy gyorsétterembe 11 órakor ahol 10-ig volt reggeli, csak egy reggelit akarnál és nem érted, hogy mi ezzel a gond.
    Normál esetben már rég fent lenne az óra és a dátum megjelenítése...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés