Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz urandom0 #101755 üzenetére

Én nem veszem fel ezeket már, de aminek részleges a honosítása, célszerű az eredeti nyelven használni, mert elég idegesítő, ha egy programon belül is több nyelv van jelen.

A KDE kapcsán több embertől hallottam, hogy ezért nem is hajlandóak feltenni, mert a teljes angol nem oké, és a részleges magyar sem. Disztróban meg teljesen mindegy, maga a KDE ilyen. Bár nem tudom, ahol nem változik gyakran, vagy régebbi verzió van belőle, ott előbb-utóbb csak le lesz fordítva teljesen. Ezt gondolom...nem tudom. A Cinnamon-nál van infó róla, a Mintes srácok jóvoltából, de a KDE esetében nem tudom. Azt sem, hogy kik csinálják.

zoltanz:
    Halkan megjegyzem. "2025 a Linux éve lesz

Én borítékolnám, hogy nem lesz. Helyette a "jó" kis Intel GMA-s alaplapok, a Duo,Quad vonallal maradnak W7-en(hiába köhög már a szerencsétlen), vagy a szekrényben. Nem sok szaladgál már belőlük, amik igen, azokat jellemzően nem piszkálják, hiába olyan, mint egy szita. Nagyon extrémnek kell lennie valakinek ahhoz, hogy W11-et erőltessen rá napi használatra. Meg tényleg....minek? Kínszenvedés. 8k egy 3-4 gen brand használtan. Kb. bármelyik linux vígan elszaladgál rajtuk. Meg W10/11 is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés