Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #76165 üzenetére

Igazán nincs mit! :)

Valamit szögezzünk le és ebben szerintem teljesen egyet fogunk érteni, egy felhő alapú tárolás mindig is bizalom kérdése volt.

Nyilván, de épp a fenti hsz-ből is láthatod, mennyire igaz ez, de a google szolgáltatásait nem hasonlítanám ezekhez mégsem, igaz ott egyre nagyobb része csúszik át lassan fizetősbe, most éppen a Fotók.

Ezzel a realtime-mal kicsit félrementünk, mert egyrészt nem valós idejű, másrészt ugyanakkor szinkronizál, ez nem attól függ, hogy klienst használ valaki, a kliens max jelzi, ha valami felkerül másik platformon. De én végig home user használatról írtam, no mindegy, az adatok ugyanúgy mozognak, ha van kliens, ha nincs, de ha fontos a jelzés, akkor a kliens célszerűbb, nyilván.

Pl. csinálok egy képet/videót a telefonnal, mindenféle wifi meg smb megosztás meg usb kábel vacakolás nélkül 3 másodperc múlva ott a kép a számítógépemen, szerkeszthetem, forgathatom paintolhatom, csomót köthetek rá, 3 kattintással megoszthatom a linkjét, vagy megoszthatom csak azzal, azokkal akikkel én akarom stb.

Ehhez nem kell kliens meg kábel, de persze wifi az nem árt, remélem ez kliensnél is hasznos. De ha nektek az jön le, hogy csak klienssel működik úgy, ahogy szeretnétek, nekem 8. ;]

Új hozzászólás Aktív témák