- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Sziasztok! Ma nézegettem Ubuntu LTS alapú disztrókat a distrowatchon, melyik tetszik. Eddig a legtetszőbb még a Peppermint OS. Remélem, akad itt valaki, aki már kipróbálta ezt. A látott képek alapján egész pofásan néz ki, (főleg) két dolgot kivéve:
A tálca menü gombján ki lehet kapcsolni a Menü feliratot?
A menükön belüli gombokon (Cancel, Ok, Exit.. stb) ki lehet kapcsolni az ikonokat, hogy csak a felirat legyen rajtuk?
Egy cikkben ezeket írták, ami nekem nyugtalanítóan hangzik:
"Has a great tool for integrating web pages into the desktop."
Nagyszerű eszközzel rendelkezik a weboldalak desktopra való integrálására.
"It is especially useful for people who mainly use the internet when using their computer as it integrates the web into the desktop."
Különösen hasznos olyan emberek számára, akik főleg az internetet használják, mikor a számítógépet használják, mivel integrálja a világhálót a desktopra.
Szóval én abszolút nem akarok integrálni semmilyen weboldalt a desktopra, sem felhőt használni, a webnek nem lehet köze a desktopomhoz. Nincs szükségem rá, nem akarok erre erőforrást pazarolni, és nem akarom, hogy bosszantson bármivel is. A problémamentességet szeretem.
Ha tehát nem akarok semmilyen desktop-web kapcsolatot, akkor is nyugodtan és kellemesen tudom használni a Peppermint OS-t, mert ez nem alapvető működési jellemzője, illetve kikapcsolható? Vagy ez a rendszer már csak ilyen, jobban teszem, ha másikat keresek? Lehet, hogy önműködően tesz ilyen dolgokat? Szóba jöhet még a Mint Cinnamon is, bár a Peppermint jobban tetszik és talán kisebb az erőforrásigénye is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest