Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

Sziasztok! Ma nézegettem Ubuntu LTS alapú disztrókat a distrowatchon, melyik tetszik. Eddig a legtetszőbb még a Peppermint OS. Remélem, akad itt valaki, aki már kipróbálta ezt. A látott képek alapján egész pofásan néz ki, (főleg) két dolgot kivéve:
    A tálca menü gombján ki lehet kapcsolni a Menü feliratot?
    A menükön belüli gombokon (Cancel, Ok, Exit.. stb) ki lehet kapcsolni az ikonokat, hogy csak a felirat legyen rajtuk?
    Egy cikkben ezeket írták, ami nekem nyugtalanítóan hangzik:
    "Has a great tool for integrating web pages into the desktop."
    Nagyszerű eszközzel rendelkezik a weboldalak desktopra való integrálására.
    "It is especially useful for people who mainly use the internet when using their computer as it integrates the web into the desktop."
    Különösen hasznos olyan emberek számára, akik főleg az internetet használják, mikor a számítógépet használják, mivel integrálja a világhálót a desktopra.
    Szóval én abszolút nem akarok integrálni semmilyen weboldalt a desktopra, sem felhőt használni, a webnek nem lehet köze a desktopomhoz. Nincs szükségem rá, nem akarok erre erőforrást pazarolni, és nem akarom, hogy bosszantson bármivel is. A problémamentességet szeretem.
    Ha tehát nem akarok semmilyen desktop-web kapcsolatot, akkor is nyugodtan és kellemesen tudom használni a Peppermint OS-t, mert ez nem alapvető működési jellemzője, illetve kikapcsolható? Vagy ez a rendszer már csak ilyen, jobban teszem, ha másikat keresek? Lehet, hogy önműködően tesz ilyen dolgokat? Szóba jöhet még a Mint Cinnamon is, bár a Peppermint jobban tetszik és talán kisebb az erőforrásigénye is.

Új hozzászólás Aktív témák