- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horbli
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést szeretnék kérni, ha esetleg a bejegyzésem rossz helyre került, de nem vagyok nagy fórumos, illetve a megadott lehetőségek között sem találtam olyat ami az én kérdésemet érintené.
Nem olyan rég windows rendszerről tértem át Zorin OS 12-re, amivel teljesen meg vagyok elégedve és nagyon tetszik is. Előtte több disztrót is néztem, ám végül még is csak ennél maradtam.
Viszont ebből adódik az is, hogy egyelőre még nem ismerem a jelenlegi rendszerem, minden csínját-bínját és így szükségem lenne a "hozzábbértők" segítségre.
Arról lenne szó, hogy adott egy Canyon CNE-CWC1 webkamera, ami eddig szépen tette a dolgát, ám most valamiért a mikrofon adott programok alatt (Pl.: Skype, messenger) nem működik. Tehát a kép megvan ( a másik oldalon látnak), de sajnos nem hallanak. Kettő ilyen kamerám is van, de mindkettővel ugyanez a helyzet áll fenn (A hardveres meghibásodás ezzel gondolom kizárt) A linux alatt a hangbeállításokban, a bemenet fülön a mikrofon megjelenik és ott a jelerősségmérő a mikrofonba jutó hangokat ki is jelzi.Valamint a kamerákat windows-os környezetbe áthelyezve ismét hibátlanul működnek. Mint föntebb írtam ez a kamera, ezzel a rendszerrel már korábban működött, csak most egy pár frissítés óta vettem észre a leírtakat. így gyanítom, hogy a szoftveres környezet megváltozása okozza a jelenséget, csak mivel nem vagyok szakavatott ezért nem tudom, hogy merre keressem a hiba forrását.
Ha tudtok légyszi segítsetek.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest