Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArthurShelby

addikt

Végül arra jutottam, hogy letörlöm az ubuntut (16-os), és nagyobb partícióra (40-45GB) újra teszem a linuxot a windows mellé.
    Viszont akkor lehet, hogy disztrót váltanék, nem tudom.

Mit ajánlotok? (mindenre nyitott vagyok)
    Általános feladatokra használnám (böngészés), illetve néha játékra (cs go, cs 1.6).
    A laptopomat (lenovo z500: i7-3740qm, 16GB ram, nvidia 740m, kingston savage 240GB ssd, AzureWave AW-CE123H, uefi-s/gtp-s módban van), ritkán szoktam kikapcsolni.

Nagyjából ismeretek innen, már jártam itt, sejtitek a szintemet (relatíve kezdő). Az ubuntuban a unity nem tetszett annyira, egyébként tetszene, ha lehetne témázgatni (meg nem bal oldali menü lenne). Akár egy mac-os szerűt is kipróbálnék.

Abban is benne lennék, hogy ideiglenesen kipróbálnék párat (felteszem, letörlöm), csak a mellette lévő windows-t ne rontsa el (legyen hova visszatérnem). Mivel a szabad területen nem túl sok az ssd-n, viszont a ram nagy, a swap fájllal spórolnék, amennyire lehet.

Kicsit a dualboot macerától félek uefi-n, mivel a windows (MS) egy **** (eddig megvoltam mbr-n az easybcd-vel).

Új hozzászólás Aktív témák