Új hozzászólás Aktív témák

• totron

addikt

Néha visszatérek régvolt kedvencekhez, de ez a jelenlegi, 8.1-es Knoppix csak bosszanat, így nem tudom ajánlani.

- fedélfelnyitáskor (alvásból való visszatérés) hajlamos eltűnni a kurzor, hatása van, de maga a kurzor nem látható és/vagy színeiben inverzzé válni a háttér (ez csak alvásba küldésnél is megesik, van különbség a fedeles alvás és a gombnyomásos között, de mééért)
    - ahány környezet, annyi beállíthatatlansági lehetőség: régió (billkiosztás), idő (időzóna, 8 órás eltérés) - ezek környezetenként külön-külön utakon járnak ÉS nem is jegyzik meg mindegyik akaratot
    - KDE alatt a böngészőelőzmények, bookmarkok megmaradnak, adottak, de a jelszavakat pötyöghetem be újra (és újra és újra, ha esetleg váltani találnék más környezetre és visszatérek) és ennek nincs köze a KDEWallet konfiguráltságához vagy annak hiányához

A többit most elfelejtettem, de látható, hogy script fronton beleszartak az egészbe. Ha valami mókolós, akkor legyen az, de egy tipikusan és tradicionálisan kulcsrakész vonalat nem tudom miért kell elrombítani ilyen gyermekbetegségekkel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés