Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacc

aktív tag

válasz vmk #53182 üzenetére

ÉN nem igazán tudok segíteni, meg most Windows alól vagyok, így csak lesni sem tudok.
    Fejből két dolog jut eszembe. Van a GDisk nevű program, az látja-e? Ha igen, az félig nyert ügy. A másik, hogy a fájlrendszerben van egy media vagy mount nevű mappa, kérdés, hogy ott is látszik-e a meghajtó? (Én valamikor 9 éve csak onnan tudtam elérni, és nekem is volt valami ilyesmi problémám... De akkor én visszaléptem Windowsra, mert a driver problémák nem tudtam Ubuntu 9 alatt maradni, de a 10.10-nél márnem volt ilyen problémám.)

Esetleg még Kernel frissítés segíthet. Vagy a Lubuntu helyett egy Kubuntu-t megnézni. Sajnos az Asztali környezet is tud hülyeséget csinálni.

Konkrét példa: Fedora 25 és Gnome3. Bejön a képernyő zárolás, ugye kéri a jelszót, nos nálam sikerült megkerülni azzal, hogy a numpad ENTER billentyűjét véletlen lenyomtra (és többször is működött), aztán jelszó nélkül feloldotta a képernyő zárat, szépen feljött az asztal, minden progit szépen lehetett látni. Viszont cserébe le is fagyott az egész rendszer (gondolom észlelte, hogy valami nem okés). Más Asztali környezet esetében nem volt ilyen problémám.

Új hozzászólás Aktív témák