- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Rimuru #39135 üzenetére
Kipróbáltam ezt a LibreCrypt programot.
Nem tudom, hogy ezzel most először Windows alatt kell letitkosítani a drive-ot és ahhoz Linuxon is hozzá lehet férni, vagy fordítva, vagy hogyan? Fordítva pont nem ment, ment Mint alatt LUKS megvolt egy pendrive-ra, majd LibreCrypt próbálva az W X-es csodával, a Defender kapásból vírust jelzett rá telepítés után...de nem csak ez, hanem hiába nyitottam meg, nem is látta a pendrive-ot. Feltettem Ext2Fsd-t, felcsatoltam volna, de az csak sima Ext4 partíciókat tudja csatolni, Ext4+LUKS már nem megy neki.
A FreeOTFE viszont pont úgy működött, hogy kellett neki egy Ext partíciót kezelő program (pl.ExtFsd) és akkor már megjelent benne a titkosított partíció, majd a jelszót megadva, hozzá is lehetett férni a tartamához. De ez csak XP alatt működött.Konklúzió:
Tehát, ha Linuxon LUKS titkosítást rakok pl. egy pendrive-ra, akkor ahhoz (újabb) Windowson nem nagyon fogok tudni hozzáférni. Persze a Bitlocker meghajtóhoz se nagyon lehet Linux alatt, hiába vannak rá leírások, nekem az sem sikerült eddig.
Szal maradnak a többplatformos megoldások, mint pl. a VeraCrypt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Padavan firmware
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Borderlands 4
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest