Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2 #39117 üzenetére
Pedig tegnap még jó volt.
OK, örülök, hogy adhattam egy ötletet hozzá.(#39120) OldAkita: Veracrypt, ez többplatformos.
(#39135) colomb2: ez a LibreCrypt a Linux alatt, beépített megoldással titkosított meghajtókat is kezeli Windows alatt? Illetve látom említve van a FreeOTFE is, amit én csak XP alatt tudtam használni, mert az újabbaknál digitális aláírás hiányában fel sem lehet telepíteni, max esetleg teszt módban, de az macerásabb. Ezért is használtam erre a célra Veracrypt szoftverét.
(#39124) st6969: amúgy, mért van erre akkora szükséged? Csak mert egyrészt Win alatt bankolva, egy megfelelő AV-ben van bank safe modul is, külön böngészővel, virtuális billentyűzettel, így a védelem is adott, illetve a bank oldala a böngészőben amúgy is biztonságos (https) csatornán megy. Másrészt úgyis kétlépcsős azonosítás (sms) van a legtöbb helyen, így csak úgy utalgatni sem tudnak a számládról.
Harmadrészt, ha eddig nem (live) Linux alól bankoltál, akkor valamivel nagyobb esély van rá, hogy már ms, google és társai, + "hárombetűsök" is tudhatják a jelszavaidat, láthatták a számlatörténetedet...Virtuális rendszer nem biztos, hogy annyira jó privát szféra terén, mert abba pl. a belelát a gazda OS, de még vírusírtók is. Amúgy meg live rendszer jobb ötlet, szerintem azért egy pendrive is kibír ilyen kis terhelést, ha netán idővel tönkre is megy, szinte fillérekért veszel másikat. Ha meg ennyire gyakran lesz a gépen Linuxról bankolás, akkor érdemes lehet a Windows mellé felrakni és indításkor a boot menüben kiválaszthatják, melyiket akarják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Warships
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest