Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Pedig tegnap még jó volt.

OK, örülök, hogy adhattam egy ötletet hozzá.(#39120) OldAkita: Veracrypt, ez többplatformos.
(#39135) colomb2: ez a LibreCrypt a Linux alatt, beépített megoldással titkosított meghajtókat is kezeli Windows alatt? Illetve látom említve van a FreeOTFE is, amit én csak XP alatt tudtam használni, mert az újabbaknál digitális aláírás hiányában fel sem lehet telepíteni, max esetleg teszt módban, de az macerásabb. Ezért is használtam erre a célra Veracrypt szoftverét.
(#39124) st6969: amúgy, mért van erre akkora szükséged? Csak mert egyrészt Win alatt bankolva, egy megfelelő AV-ben van bank safe modul is, külön böngészővel, virtuális billentyűzettel, így a védelem is adott, illetve a bank oldala a böngészőben amúgy is biztonságos (https) csatornán megy. Másrészt úgyis kétlépcsős azonosítás (sms) van a legtöbb helyen, így csak úgy utalgatni sem tudnak a számládról.
Harmadrészt, ha eddig nem (live) Linux alól bankoltál, akkor valamivel nagyobb esély van rá, hogy már ms, google és társai, + "hárombetűsök" is tudhatják a jelszavaidat, láthatták a számlatörténetedet...
Virtuális rendszer nem biztos, hogy annyira jó privát szféra terén, mert abba pl. a belelát a gazda OS, de még vírusírtók is. Amúgy meg live rendszer jobb ötlet, szerintem azért egy pendrive is kibír ilyen kis terhelést, ha netán idővel tönkre is megy, szinte fillérekért veszel másikat. Ha meg ennyire gyakran lesz a gépen Linuxról bankolás, akkor érdemes lehet a Windows mellé felrakni és indításkor a boot menüben kiválaszthatják, melyiket akarják használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CPT.Pirk