Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fobee000

tag

Na van itt már nagyobb gond is... :U Először toltam init 1-et, akkor kérte az nvidia telepítő hogy lehetőség szerint csak 3-asba telepítsem má', akkor nyomtam azt, erre fél nap múlva--> localhost not responding meg portmap-ot keresett de nem talált vagy mi...Na mindegy ez nem is gáz ''annyira'', de utána valahogy lefagyott az X, a képernyőn Hz?? felirat repdesett(ez az utóbbi verzió), a lényeg az hogy újraindítás után a linux nem hajlandó talpraállni. Boot-olás közben megakadt először ott hogy a vinyónál valami nincs rendben, kereste a gyökér partíciót ( ''waiting for root partition'' ) asszem ezt írta ki, megint reboot mert meguntam egy fél nap múl va, ekkor már nem írja hogy valami gáz van csak hogy megint erre várakozik. Ezt a második újratelepítés után is csinálja, ezért raktam újra mégegyszer a rendszert, de hát nemtom :U Szar lenne a vinyóm vagy mi lehet a gond? Mert egy régebbi 40-es Maxtor van benne kisérleti jelleggel, de amíg nem fagyott le addig meg semmi baja nem volt a rendszernek. Az a baj hogy az x-es szórakozás közben fagyott meg mindkétszer a gép és nem segített csak a reset :O Várom az ötleteket :DDD

Új hozzászólás Aktív témák