- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
Ezer köszönet és hála Nektek, nagyon segítőkész csapat vagytok!
- Jelenleg Win7-em van, és hát mit mondjak... Khmm... Nos, Bill nem adta rá áldását. Ezért is szeretnék váltani, de nem akarok 25ezer Ft-ot erre költeni (bezzeg Vágási Ferinek még csak 10ezer volt a mikroszoft 😊)...
- Van nekem egy programozó vőlegényem, de azt mondja, nem ért a Linuxhoz. Látott már, de nem igazán foglalkozik ilyesmivel. Ha gond lenne és vissza kellene csinálni a Wint, azért van kire számítanom.
- Valami elegáns megjelenésű rendszerre vágyom. Bézs, barna, kék, fehér.... Ami ne legyen: lila, zöld, rózsaszín 😉.
- Az tényleg fontos lenne, hogy felismerje az eszközeimet (nyomtató, telefon, mp3,fényképező, e-book, stb).
- Semmi extra programot nem használok, fotókat a photoscape-pel szerkesztek max.
- Az Android óta azért az agyunk szerintem tök jól átállt erre az alkalmazásválasztós rendszerre, szóval ez pár éve még nagyon idegen volt, de most már beépült a tudatunkba.
- Van egy halom word doksim, na azoknak a kezelését kéne megoldani, el tudom-e menteni ezeket Linuxban? Meg tudom-e nyitni? És persze tudnom kéne word doksikat csinálni is, mert miattam nem fog egy egész szerkesztőség Linuxra váltani. Open office-t viszont használtam már és úgy rémlik, nem volt gond.Szóval Mint 17? Utánaolvasok, köszönöm Nektek... Visszajelzek hamarosan!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest