Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jó kérdés.
Én lassan egy hónapja Aeont használok az asztali gépemen (a közeljövőben arról is írok majd, egyébként a cikkben lévő screenshotok mind azon készültek), és Fedora Silverblue-t a laptopon.
Az immutabilitás még a Flatpaknál is egy sokkal nehezebben "eladható" dolog, mert baromi nehéz átadni, hogy miért jó, miközben vannak azért erős hátrányai is. Én sem tudom biztosra mondani, hogy van értelme desktopra, de azt sem, hogy nincs.A magam részéről két előnyét látom, egyrészt nagyon gyorsan lehet rollbackelni a rendszert korábbi verzióra (ezt amúgy megteszik maguktól is), de ezt meg lehet tenni pl. btrfs-en snapperrel is. Másrészt nem keverednek a rendszercsomagok a felhasználói programokkal, de egyrészt ezt megint csak meg tudod tenni más disztrón is (flatpak+distrobox), márészt egyes csomagokat így is az alaprendszerbe kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest