- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Ez jó kérdés.
Én lassan egy hónapja Aeont használok az asztali gépemen (a közeljövőben arról is írok majd, egyébként a cikkben lévő screenshotok mind azon készültek), és Fedora Silverblue-t a laptopon.
Az immutabilitás még a Flatpaknál is egy sokkal nehezebben "eladható" dolog, mert baromi nehéz átadni, hogy miért jó, miközben vannak azért erős hátrányai is. Én sem tudom biztosra mondani, hogy van értelme desktopra, de azt sem, hogy nincs.A magam részéről két előnyét látom, egyrészt nagyon gyorsan lehet rollbackelni a rendszert korábbi verzióra (ezt amúgy megteszik maguktól is), de ezt meg lehet tenni pl. btrfs-en snapperrel is. Másrészt nem keverednek a rendszercsomagok a felhasználói programokkal, de egyrészt ezt megint csak meg tudod tenni más disztrón is (flatpak+distrobox), márészt egyes csomagokat így is az alaprendszerbe kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest