- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez jó kérdés.
Én lassan egy hónapja Aeont használok az asztali gépemen (a közeljövőben arról is írok majd, egyébként a cikkben lévő screenshotok mind azon készültek), és Fedora Silverblue-t a laptopon.
Az immutabilitás még a Flatpaknál is egy sokkal nehezebben "eladható" dolog, mert baromi nehéz átadni, hogy miért jó, miközben vannak azért erős hátrányai is. Én sem tudom biztosra mondani, hogy van értelme desktopra, de azt sem, hogy nincs.A magam részéről két előnyét látom, egyrészt nagyon gyorsan lehet rollbackelni a rendszert korábbi verzióra (ezt amúgy megteszik maguktól is), de ezt meg lehet tenni pl. btrfs-en snapperrel is. Másrészt nem keverednek a rendszercsomagok a felhasználói programokkal, de egyrészt ezt megint csak meg tudod tenni más disztrón is (flatpak+distrobox), márészt egyes csomagokat így is az alaprendszerbe kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1 humoros
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Plazma TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest