- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Elvileg ennyi. Én figyelem azt a kis aprót, amit tartok benn, és az első naptól kezdve kamatozik minden, amit beutaltam (még az is, amit zároltak 30 napra a kapott jutalmak miatt).
Holnap pedig kamatjóváírás (28 forintra számítok), onnantól pedig már kamatos kamat.
Csak utalással töltöttem, kártyával nem. A kártyás feltöltésnek lehet olyan hátránya, hogy díja van az ingyenes limit elérése után, valamint azt írják a Terms of Service-ben, hogy ilyenkor később kezdődhet a kamatozás ("Depending on how we have received payment from you (e.g. bank transfer, debit card) interest may start to accrue within three working days of receipt"). Ahogy írtam, kártyával nem próbáltam tölteni, de pénteken este 10-kor beutalt, és azonnal jóváírt forintra már péntekre is számolt kamatot.
Szerk:
Arra lehet számítani, hogy ha megütsz egy nem publikus küszöbszintet a betéttel, akkor kérnek majd igazolást, hogy honnan van (szokásos átvilágítás bérpapírral, adóbevallással...). Bővebben:
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest