Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Szia!
Nem tudom, én is tavaly kezdtem, de egyrészt ne forintban nézd, hanem euróban, a forint erősödött eddig az idén, így csökkenti a portfólio forintban kifejezett értékét, viszont 4-5 év múlva vélhetően ez már nem fog kifejteni negatív hatást, csak pozitívat. Most az euró is erősödik éppen a dollárhoz képest, szóval ez se segít, ha benne vagy az amcsi piacban. Sp500 ugye esett 5%-ot, de amekkora fear motívum volt pl a múlt héten historikusan ilyen nagy félelemnél -15-20%-on szokott állni az index. Szóval szerintem van még tér lefelé, bár ha -15% lenne azt már lehet nem bikapiacnak bírálná el a piac, hanem medvésnek. Mi lenne, ha recessziót áraznának? Érdemes technikai elemzőket nézni yt-n, általában felvázolnak egy pozitív és egy negatív forgatókönyvet a következő időszakra, aztán kb az valósul meg közülük hogy milyen hírek jönnek, nem csak makrogazdasági hírek, hanem ilyen bulváros jellegű trumpos hírek is. Kiszállhatsz a piacról abban a reményben hogy olcsóbban vissza veszed az eszközöket - ezzel nyerve egy kicsit/tompítandó az eső piacot - de ez nyilván extra kockázat ha már minuszban vagy, ajánlani meg senki nem fogja és egyébként se hallgass senki fiára egy random fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest