Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz norbertoth #91719 üzenetére
Nálam kereső sincs a LG content storeban csak új népszerű meg összes.
43LF630V[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz norbertoth #91719 üzenetére
2015-től gyártott modelleken fut és az enyém az így sikerült is, megerősítem fut web os 2-vel is az HBO go app. És a régi app, nem kellett újat letölteni
-
commanDOS
senior tag
válasz norbertoth #91894 üzenetére
Értem, köszi. Így már egyértelmű. Sajnos nekünk akkor muszáj lesz a stb. Édesanyáméknak kéne a tv és gyakran áll fenn az az eset, hogy az egyikük néz egy műsort, a másikuk, meg a másik csatornán lévő sorozatot akarná felvenni és este megnézni. Ez most megoldott, de majd meglátjuk...
Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)
-
blakey
titán
válasz norbertoth #91898 üzenetére
Ha nincs OTA frissítés akkor bátran mehet USB-ről, semmit nem tesz tönkre.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz norbertoth #91900 üzenetére
USB-ről mehet, mindegy, hogy mi. Nyomjad, hadd szóljon.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dreta
tag
válasz norbertoth #92646 üzenetére
Nincs rajta
Mindkettő 2.0-s. -
blakey
titán
válasz norbertoth #94199 üzenetére
Kikapcsolod, bekapcsolod.
-
OldMike
őstag
válasz norbertoth #94201 üzenetére
Meg kell nézni a menüben a szoftver verziót, ott már az új lesz. Amúgy nem szokta visszajelezni, hogy frissült, bármilyen változást meg nem könnyű észrevenni.
42LM660S
-
blakey
titán
válasz norbertoth #94201 üzenetére
Ennyi, a lényeg, hogy következő bekapcsolás után lesz aktív a frissítés.
-
OldMike
őstag
válasz norbertoth #94205 üzenetére
Nem írtad a 670V előtti betűkódot, ezért csak tippelek, hogy talán UJ670V-ről van szó. Ez esetben az LG honlapja szerinti legfrissebb szoftver verzió: 05.80.25 (2019/04/02)
Ezt kellene mutatnia a menüben található szoftver verzió adatnak. Amennyiben nem ez van ott, akkor esetleg nem frissül a hálózaton keresztül. Ez esetben lehet egy pendrive-ra letöltött állománnyal is frissíteni a linkelt oldal szoftver részében leírtak szerint
[link]
Csak az UJ670V esetén jó!42LM660S
-
OldMike
őstag
válasz norbertoth #95139 üzenetére
Úgy tűnik, hogy idei modellek közül az UM7100 lehet a hasonló, ugyanis ez alatt nincs UHD felbontású tévéje az LG-nek. Ehhez már jár az MR. Ezüst színben valószínűleg nem fogsz LG-t találni, fehér van egy típus, két (eléggé) kis méretben.
A 2018-as modellek közül az UK6950-et lehetne ajánlani. Ez ezüst színű, van hozzá MR, és ugyanolyan, vagy magasabb szintet képvisel, mint az UM7100 (pl. van külön fejhallgató kimenet).42LM660S
-
csab2
veterán
válasz norbertoth #95157 üzenetére
A 2018-as modellekre szoftverfrissítéssel nem oldja majd meg az LG?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
válasz norbertoth #95690 üzenetére
jó lenne tudni, hogy a formátum amit le szeretnél játszani milyen hdr formátumot használ
amúgy rosszul írtad le a típust
43UJ670V, nem UJ43 670Vha Dolby Vision-ös a film HDR formátuma, akkor azért írja ki,hogy nem támogatott,mert a TV-d nem támogatja a Dolby Vision formátumot
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
veterán
válasz norbertoth #95693 üzenetére
Pedig a listában pont az van,hogy HLG és HDR10 igen,Dolby Vision nem.
-
Partizan182
senior tag
válasz norbertoth #95695 üzenetére
Nem a hangra írja véletlenül? Atmos és TrueHD nem fog menni.
Kép: ez ilyen, ezért írjuk gyakran, hogy a belépő kategóriában a HDR sokszor többet árt mint használ. És igen, a legtöbb anyag 4k és HDR, vigasztaljon a tudat, hogy a 4k önmagában nem sokat dob a képen, én helyedben maradnék a 1080p anyagoknál.
-
Milka 78
nagyúr
válasz norbertoth #99003 üzenetére
Nem egészen. Sem a q70-nél, sem a q80-nál egy deka bevilágítás sincs még full fényerőn/tök sötétben sem. Persze a q80 azért már más árkategória, de a 70-es alig került többe.
-
Lyézi
csendes újonc
válasz norbertoth #99997 üzenetére
Wifi modulnak hívják, de ez kezeli a vezetékes netet is, a wifit is, és a távirányíto bluetooth-ját is. A tv-n van rés, ami a szellőzés/hőkiadás miatt van gondolom. Ott be tud jutni a por. Ha egyébként tényleg 1 évet bír egy prémium LG wifi modulja, akkor köszönöm többet nem veszek ebből a márkából semmit. Így is elég szomorú a sztori, nem erre számítottam egy 400 ezres tv-től. Eddig egyébként sose volt bajom az LG-vel, sok mindenem az, monitorok telefon stb., de ez most nagy csalódás, föleg, hogy nem egyedi probléma, ami csak nálam volt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz norbertoth #103325 üzenetére
Probáld meg az oled tv topikban, itt a led lcd tv van porondon.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
gyeniko
őstag
válasz norbertoth #103325 üzenetére
Van neki saját topikja is: [link]
Én vettem egyet, nekem tetszik. Nem hittem volna, de már közepes környezeti fénynél is érződik a végtelen kontraszt. A menüje LG menü, kicsit lassabb, mint a Samu mostani Tizen-jei.[ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
rainman72
nagyúr
válasz norbertoth #110102 üzenetére
65Nano753 IPS.
Aladdin 4K HDR sötét részek elég rosszak.
Eléggé fel kell tolni mindent mert amugy tényleg nem látszik semmi.
HDR Kép Élénk.
Panel fény 90
Kontraszt 100
Képernyő fényerő 70+
Aut.din.kontraszt Közepes.Alapból kicsi a tv fényereje,nincs 300nit,nappal a fél a tv-ben csak a jobb oldalon lévő ablakot látom
A többi gyári módban szinte semmi nem látszik,most rápróbáltam.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
vj0c1
aktív tag
válasz norbertoth #110112 üzenetére
Tudom, én a Te esetedtől függetlenül érdeklődtem.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Kaba
veterán
válasz norbertoth #110112 üzenetére
Vélhetően addig ameddig a garancia tart, utána meg lehet kukázni.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz norbertoth #110115 üzenetére
Nem volt teljesen komoly, de helytelen használat mellett, azért van egy csekély esély a beégésre, viszont ami tény, hogy az Oled előnye a nagyon világos helyiségekben nehezebben érvényesül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest