Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
válasz Remi1234 #14841 üzenetére
Beállítás, anyag és nézési pozíció(főleg) függő.
Honnan próbáltad? Remélem nem fél-egy méterről úgy hogy a földön, vagy alacsonyan volt a tv...
Szemmagasságban, 2-3 méterre a tv-től nem lehet vele gond."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
a2d2
addikt
válasz Remi1234 #14845 üzenetére
Igen az üzletekben én is álltam és lefelé néztem a 3D-t kb 1,5-2 m-ről.
Otthon felfúrtam a falra a TV-t, és a kb 3-4m-re lévő kanapéból szemmagasságból tökéletes lett a kép.
Beüzemelés után rámentem a 3D world-re és gyerekkel megnéztünk egy robotos animációt és mikor "kijött a virág" a TV-ből az tényleg szuper volt.
Valaki linkelt régebben itt egy listát hogy melyek a valós 3D-s filmek, azok közül megnéztünk párat és teljesen jók.
Az sem vehető észre hogy nem full hd a 3d, nekem végül bejött nagyon.
A szemüveg sem drága, mert bementem cinema city-be és vettem még egy gyerek és egy felnőtt szemüveget 200Ft-ért.
De veszek majd még egyet és csinálok a felnőtt szemüvegekből dual play szemüvegeket hátha kelleni fog valamikorA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Khelben
nagyúr
válasz Remi1234 #15152 üzenetére
Asszonyt sosem viszünk ilyen helyre. Nálunk be van osztva ez: én nem szólok bele, milyen gyerekruhát meg babakocsit vesz, ő nem szól bele, hogy milyen tv-t meg autót veszek, ennyi. Én nem értek a babakocsikhoz, ő nem ért az autókhoz, minek dumálnánk bele abba, amit a másik jobban tud? Főleg, hogy mindketten szeretünk utánajárni a dolgoknak, én 2 hétig olvasgattam teszteket meg jártam boltokba, hogy kiválasszam a megfelelő tv-t.
-
Watt25
veterán
válasz Remi1234 #16177 üzenetére
Írtam erről egy kis összefoglalót.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
hangya7
tag
válasz Remi1234 #16224 üzenetére
Igen a Eurincs-ok áruházak egy része vicces volt. Tegnap reggel néztem az 55lm660-at, amit 424900 Ft-ért árultak. Felhívtam őket telefonon, hogy van-e raktáron. A srác annyit mondott, hogy csak 670-es van, annak az ára 469e. Furcsa mód nem sokkal később megnéztem az on-line oldalt és hirtelen 469e-re ugrott a 660-as ára is. Na ott sem fogok vásárolni...
-
BloodRay
veterán
válasz Remi1234 #16751 üzenetére
MM-ban csak magyarországi modellek lehetnek.
"Mindenesetre beleolvastam a plazma topicba, és erősen elbizonytalanított... Nagyobb üzletekben vajon miért az LCD-ket nyomják? Ha gyakorlatilag a plazma mindenben leveri..." -> Plazma topikban nem is fogsz mást olvasni. A plazmának és a led-nek is vannak előnyei, a felhasználástól, igényektől függ kinek melyik a jobb.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Remi1234 #16749 üzenetére
Szia.
Ha még nem vettél LCD-t, gondold át mégegyszer. A Pana bármelyik modellje agyonveri az összes létező LCD-t. Mindenben. A fehér szín megjelenítése nagyon szép. Csak azért nem vakít annyira, mint az LCD-n, mert ott azzal próbálják felhozni a natív kontrasztot magasabbra, de így sem nagyon sikerül 1000-1200 fölé srófolni, szemben a plazma 5-8 ezres értékével. Azért tűnik sötétebbnek a plazma, mert nagyon mélyről indul a feketeszint és nem kell, hogy az egekig emeljék a fényerőt ahhoz, hogy szép képet produkáljon. LCD-n a fekete hiánya és a clouding, a két generális probléma. Rondább dolog nem is érhet egy minőségi filmnésésre törekedő embert. Nem beszélek most a színhűségről, mert abban is hagy némi kívánni valót az LCD technika.
Valamint az SD adások felskálázása még kardinális gond, amit a lpazma kiráz a kisujjából és sokkal élvezhetőbb képet produkál. Sok dolog van még, ami a plazma mellett szól, de ez itt lázításnak tűnhet, pedig nem annak szánom, de jó lenne, ha kicsit alaposabban körülnéznétek, mielőtt több százezer Magyar Forintot költenétek egy gyenge minőségű tv-re.Tény :nem való monitornak. Akinek ilyen gondolatai lennének, az verje ki a fejéből a plazma vásárlást.
Aki viszont hátradőlve, fülig érő szájjal akar filmet nézni, akár DVD-ről, akár HD anyagról, az csakis kizárólag plazmában gondolkodjon. Lehetőleg Pana.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
törölt tag
válasz Remi1234 #18789 üzenetére
Némi igazság van benne, mert az a lap, ami a keretes lcd paneleken van, az inkább anti-glare, mint anti-reflection, azaz bentről kifelé is megszórja picit a fényt. Ezzel pusztán kettő probléma van: ezt maximum monitoroknál, rohadt közelről nézve látod, hogy a pixelek széle nem annyira kontúros, és az összhatásában is van egy kicsi ráhatása, de ez tévénél természetes távolságból nem észrevehető. Másrészt ez csak optimális esetben igaz, azaz többet buksz az egyik oldalon(méghozzá sokkal), mint amit nyersz a másikon.
-
torma1981
veterán
válasz Remi1234 #18863 üzenetére
Szia! Nálam nem volt semmi gond a HD mediacard beüzemelésénél. Sokkal jobb a kép mint boxal. Aki teheti cserélje le. A tv-n tudod rendezni a csatornákat,nincs feleslegesen még egy távirányító. A HD adások nagyon szépek. Annyi talán, hogy kicsit lassan vált csatornát. De ez a Digi hibája szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
HarryDEC
tag
válasz Remi1234 #19056 üzenetére
A "virágbolt" -ból kétféle formátumban szokott fellelhető lenni a "BD25 -50": ISO kiterjesztés, vagy könyvtárszerkezetes. Mindkettő verzióból kinyerhető Bdmv\Stream\ mappákból az ....m2ts -file (álltalában a legnagyobb méretű a film), egyszerűen ki lehet másolni.
Szerintem az m2ts -kiterjesztésű file-okat nem játssza le a tv beépített lejátszója.[ Szerkesztve ]
Korán keltem, hol az arany?
-
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
válasz Remi1234 #21043 üzenetére
Igen ezt sajnos nem hangsulyozzák ki a promókban sem, de itt vagy nagyon nyújtott vagy nagyon duci lesz minden.. Azzal lehetne megoldani, ha PC-n mondjuk tudnál adni direkt egy kétszeres szélességet a felbontás terén a játék beállításaiban, de ez nyilván nem fog elterjedni. Néhány játékban lehet állítani az arányt is 16:9 16:10 4:3 stb. Ezzel talán lehet nyerni egy kicsit, de ez se tökéletes. Konzolon meg aztán még ennyi sincs...
-
rokefeller
senior tag
válasz Remi1234 #22767 üzenetére
Igazából összességében nekem sincs bajom a wifivel, pedig nálam messze is van a router (6-8 méter), és pont olyan idétlenül, hogy légvonalban kb hosszában van benne egy csomó fal.
Amiket tapasztaltam: a wifi stick a tévé hátuljában csatlakozni sem tudott. Szerintem az a fém lemez, ami a tévé hátán van, az már sok, az már leárnyékol. Egy USB kábellel kivezettem a stick-et a polcra, nem látszik, jó lett a vétel.
A másik ami fontos volt, játszottam kicsit a router firmware-ével, hogy legyen QoS, amiben a tévé a legmagasabb priorítású, és a torrent mint protokol, a legalacsonyabb. Ehhez nekem DD-WRT-t kellett feltenni, a gyári linksys firmware nem volt az igazi.
Játszottam a csatornával. Ez próbálgatás, és mérés volt, fél óra (speedtest.datanet.hu-val mértem). Mivel sok a wifi router a környéken, ezért nagyon nagy különbségek voltak. Legkisebb sebesség 2,5 MBit/sec volt, legnagyobb ~20-25, ami nálam a bejövő sebesség. Azt nem mértem még, hogy csak a tévé és a router között mennyi a max. Ha van ötlet, hogy lehet egyszerűenDLNA-n keresztül én 720p-s sorozatokat nézek. Néha van hogy az elején megakad egyszer, de az is ritka. Többnyire végigmegy akadás nélkül. Ha linkeltek valami ingyenes tartalmat, akkor letesztelem azzal is a DLNA-t. Az az igazság, hogy 42"-on, 2,5 méterről a fényviszonyok mellett, a szemem képességeinek megfelelően nem látom a különbséget a 720-as és 1080-as tartalmak között, ezért nem erőltetem a hatalmas file-okat. Igazából még a dvdripek is elégségesen jók, egyedül a rendes DVD ami baromi gagyi, a felirat miatt
DLNA szerverek, amiket használtam. A Windows 8 beépített DLNA megosztása, Servioo, és a Synology NAS beépített DLNA-ja, MediaTomb. A Windows-os és Servioo-s konfiguráció a lehető leglassabb kellene legyen, mert laptopról falon át kimegy wifin keresztül fel a routerig, és onnan vissza a tévéhez, ennek ellenére megy akadás nélkül.
A télapó nem a régi már...
-
Mankó
veterán
válasz Remi1234 #22937 üzenetére
A feature-ök és a design az LM660 mellett szólnak, de ez a felhősödés, bevilágítás és tükröződés rendesen elvette a kedvemet tőle. Esetleg egy kalibrálás, vagy más pH tag kalibrált értékeinek beállítása nem segíthet a negatívumokon?
Átböngészem az utolsó 3000 hozzászólást és még majd eldöntöm melyik legyen.
Amúgy köszi szépen a véleményt. .Laca0:: Engem is érdekelnek azok a 3D-s beállítások. Nálad milyen a tükröződés mértéke? Az LM620-ast is csak lehúzott redőnyök mellett lehet nézni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem