Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia, nem sértésnek szánom, de ha vihar van és nem akarsz a jövőben ilyet, akkor áramtalanítani kell a kütyüket...
legjobb a hálózatból kihúzni a dug villákat
remélem lesz megoldás a tévédre, de én úgy vagyok vele, ha a villámlás és dörgés között nagyon kevés mp telik el, akkor érdemes áramtalanítani.
sajnos ez a legbiztosabb mód -
Balinov
titán
-
panses
aktív tag
Én az antennákra 5000-et fizettem, a lan olcsóbb is lett volna... De nálam ez a wifi elvi kérdés volt! "Átjönnek haverok, nehogymá' ne wifin menjen"!!! Egyébként kissebb 1-1,5 Gigás sorozatok szépen mennek rajta, de a nagyobb több 10 gigás filmeknek már kevés a sávszélesség
-
blakey
titán
A TV-kbe épített Wi-Fi semmit nem ér, minimálisat tudnak, ha van lehetőség akkor LAN, nálam jó a WI-FI erőssége minden helyiségben, az összes gép, telefon látja, a tv 4 méterre a routertől gyenge jelet mutat, szóval inkább LAN-nal kötöttem össze, amúgy is ott egy splitter.
-
Jim Beam
csendes tag
Én is ezt próbáltam kideríteni a hétvégén különböző fórumokat végigolvasva. Egyértelmű választ sajnos nem találtam. Ezért fel is hívtam tegnap az LG ügyfélszolgálatot. Itt azt a választ kaptam, hogy csak azok az információk állnak rendelkezésre amit a honlapon amúgy is látni lehet. Röviden találgatott az ügyfélszolgálatis munkatárs majd azt javasolta menjek be az MM-be, mert ott van kiállítva a legtöbb típus. Illetve ott próbáljam ki valamilyen programmal -ha létezik ilyen- hogy valódi 100Hz-s-e a készülék...
-
törölt tag
A CRT tévékénél létezett ez. Azoknál a képfrissítés egyben azt is jelentette, hogy ennyi ideig tartott kirajzolni a képet. Ezért villogott (nem csak ezért, de ennél mélyebben most nem menjünk bele). Az lcd-nél a képfrissítés annyit jelent, hogy adott időnként képes frissíteni a képtartalmat, viszont a két frissítés között a tartalom változatlan, maga a frissítés töredék idő alatt végbemegy, a háttérvilágítás pedig folyamatos, ezért itt nincs villogás. Egy elméleti 1Hz-en sem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- Turtle Beach Stealth 600 Gen3. /// Új // Számla+Garancia
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest