Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
-
huncutka1029
addikt
válasz Petyus1 #13289 üzenetére
nézd meg a router beállításait, és a tűzfalát, lehet hogy ott korlátoz valamit.
Nálam is volt ilyen gond, kilőttem a tűzfalat, utána jó lett.De nekem sajna csak G-s routerem van, én maradtam a LAN-os megoldásnál, így sikkal gördülékenyebb a hálózati lejátszás DLNA-n.
Wi-fi-n sajnos eléggé szaggatotta női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
zsebibali
csendes tag
válasz Petyus1 #13422 üzenetére
Nekem LW5590-es készülékem van és tökéletesen működik az ARC.
Mivel ez az LM sorozatnál régebbi típus gondolom ott is jól kell működnie.
A házimozim szintén LG.Amire figyelni kell, hogy a megfelelő HDMI kimenetet/bemenetet használjuk. (általában rá van írva hogy ARC, ha nem akkor a felhasználói útmutatóból biztos kiderül)
A HDMI kábel lehetőleg 1.4-es legyen. (bár nekem működött jól árnyékolt 1.3-sal is)
A házimozinál és a TV-nél is be kell kapcsolni az ARC funkciót a beállítások menüben.
Illetve a TV-n a SIMPLINk opciónál át kell állítani a hang kimenetet a TV hangszóróról a házimozi hangszóróra.[ Szerkesztve ]
-
wocsok
tag
válasz Petyus1 #13421 üzenetére
Nekem is megjött a 42LM620S, csak a műholdas digink van, és azt szeretném cserélni, mert az elég gáz rajt... Írtad, hogy műholdas UPC-d van, és volt mindigtv-d is, melyik jobb szerinted?
Én a kalocsai cégtől rendeltem nagyon korrektek voltak, magyar garanciapapírokkal, magyar használatival... Szóval nem hinném, hogy ez a webshopos pletyka igaz...
-
toM517
aktív tag
válasz Petyus1 #13421 üzenetére
Hmm...SBS 3D ennyire kaki? hat ezt igy nem adom annyira, ez csak a passziv 3D-re jellemzo dolog vagy alapjaraton az SBS 3D-nek a limitje ez? Amik vannak fent kulonbozo helyeken 40-50 gigas filmek, azok is mind SBS 3D-k?
Bevallom oszinten, igy mar annyira nem is izgat a 3D En a moziban latotthoz hasonlo elmenyre szamitottam csak kisebben...Ez igy igazan elkeserito
-
lusjen
csendes tag
válasz Petyus1 #13422 üzenetére
Petyus1!
Na, Bloodray megoldotta a gondomat. A simplinket kellett bekapcsolni és egyből felismerte a házimozit, csak azt írta ki, hogy ismeretlen eszköz. Ezt az egyet nem próbáltam meg, mert a simplinkre azt írta, hogy lg eszközöket vezérel. De vezérli ezt is, csak nem ismeri fel, hogy sony.
Próbáld ki, hátha neked is jó lesz. -
akire
csendes tag
válasz Petyus1 #15809 üzenetére
Sajnos ahogy írtam is egy régi erősítőről van szó amin nincs se optikai se HDMI bemenet.
Ezért is érdekelne hogy hogyan lehetne átvinni az erősítőre a TV-be dugott USB eszközről
játszott filmek hangját is (olcsó megoldással).A fórumon ajánlott optikai kábel + átalakító
drágább lenne az általam belinkelt eszközöknél. Ahogy itt a fórumon olvastam a HDMI-Scart
átalakítás csak a TV hangját viszi át, az USB eszközről játszottét nem.
Hol található az a Return Audio menű és mit lehet benne állítani? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Petyus1 #17422 üzenetére
én 1,5 éve vettem a 220volt.hu-tól egy 32LD350-es tv-t 72000 HUF-ért ez volt a lehető legolcsóbb akkor és azóta se gyártják/árulják, ekkor a tesco akciós 90000 HUF volt. én is úgy vettem hogy mondták hogy nekik kell visszavinnem ha bajos mert ök szerízelik majd. szerintem ez is külfölről hozott cucc. kiválóan működik, és a bolt is létezik még... úgyhogy... sztem nem gáz.
-
Dokyka85
csendes tag
válasz Petyus1 #18056 üzenetére
frissítetted a TV szoftverét? Ha igen próbáld meg úgy hogy visszaállítod gyári állapotra. MM-ban egy szoftverfrissített LM nem játszott semmilyen formátumot és állandóan lefagyott. Én nem frissítettem és youtube-ról szépen viszi a TV a HD vidiket is.. Egy próbát megér...
-
M@Db0Y
senior tag
Nálam is ez volt a helyzet. TP-Link 1043Nd routerem van ha a router közvetlen a tv közelében van akkor megy minden de ha már 1-2 fal van akkor a wifi egyszerűen nem elég nagyobb 15-20Gb feletti anyagok lejátszásához. Egyébként hiába veszel 300 vagy 450Mbites routert mert ahogy néztem a tv wifije csak 1 csatornát tud kezelni ezért a max sebesség 150Mbit , legalábbis nálam akárhogy próbáltam nem ment feljebb.
-
blakey
titán
A wifi egy opció ami soha nem lesz tökéletes, főleg ha a környékeden van még egy pár. Ebben az esetben nagyon részletes és türelmes beállítás szükséges ahhoz, hogy normális kapcsolatot tudjál elérni. Fontos szerepet játszik a megfelelő csatorna kiválasztása, az ip-címek korrekt megadása, stb. Nálam sem volt felhőtlen a wifi-zés miután megjelent egy pár wifi-s router a környéken, nagy nehezen megtaláltam a megfelelő csatornát és azóta nincs dobálás. A router alapos és korrekt beállítása jó eredményhez fog vezetni.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Petyus1 #18067 üzenetére
Hát azért wifi-n az a 150mbit/s az elméleti maximum , ebből 1 csomó dolog lejön, tehát a szám egy jó marketing fogás. A tényleges sebesség inkább ennek a 40-60%-a . Ehhez hozzájön a távolság és máris nem tud lejátszani nagyobb HD tartalmakat wifin.
Én is végigjátszottam mindent aztán rávettem magam és behúztam a falba vezetéket .
Jó az a wifi benne de csak böngészésre[ Szerkesztve ]
-
M@Db0Y
senior tag
válasz Petyus1 #18075 üzenetére
Iphone 4S nálam 20Mbit körül áll meg wifi sebességbe szerintem ennél nem tud többet, samsungból csak galaxy s2 volt próbálva az is hasonló eredményt ért el. Ipad-et még nem is fogtam a kezembe azt nem tudom
Ennyit tud a wifi. Nézz meg teszteket akár itt a PH-n, az elméleti sebesség kb 1/3-át tudják csak.
Na de sok sikert neked nem nagyon hiszem hogy a szervizbe akármit is tudnak csinálni a tv-vel , max kicserélik és az is hasonló eredményeket fog produkálni.
Nem sértődtem meg és nem is akarlak tovább idegesíteni ezzel mert tudom milyen bosszantó ,szóval itt befejeztemTovábbi szép napot.
-
blakey
titán
válasz Petyus1 #18075 üzenetére
Akkor sem feltétlenül a tv-be épített wifi a felelős, mint opció van benne és nem azért, hogy a full HD átmenjen rajta, ettől függetlenül átmegy. Nekem 300 Mbps routerem van és simán átmegy a FHD, pedig nem a falu szélén vagyok, . A routeren érdemes a beállításokat végig nyálazni, mert amit alapból ad az nem feltétéenül jó neked, két egyforma készülék nincs, hiába működik az egyiken ha a másikon nem és nem biztos, hogy a készülék hibája, előfordul, hogy ip ütközés van, nem szereti az adott készülék a WEP, WPA, WPA2 titkosítást, nem szereti az adott csatornát, stb, rengeteg dolog van ami kiakaszthat egy készüléket, nálam az egyik gépet a "rossz" csatorna akasztotta ki, a többi 6 működött, ahogy csatornát váltottam hibátlanul teszi a dolgát.
(#18079) M@Db0Y
A wifi többet is tud , a g szabvány kb 20-25 Mbps környékén megáll, az n-es többet tud jóval.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Petyus1 #18085 üzenetére
Szerinted a tv mi? Elsősorban megjelenítő az összes többi "funkció" csak opció, nem érdemes wifis "médialejátszós kütyüt" venni, jobban jársz egy AP (access point) képes wifi routerrel amit hozzá kötve sokkal jobb eredményt fogsz elérni mindezt szintén kábel nélkül, csak a tv közelében elhelyezett router és tv közé kell 1 m kábel.
LG-nél semmit sem mondanak, beviszed, kipróbálják a saját eszközeikkel, működik, ennyi. A kézikönyvedet átolvasva benne lesz minden olyan szöveg ami nem garantálja, hogy teljesértékű "internet elérés" llesz a tv-den. Jobban jársz ha megjelenítőnek használod és a smart funkciókat egyéb külső eszközökkel oldod meg. A tv-m egyik smart funkcióját sem használom, nem azért vettem, megjelenítőként teljesítsen úgy ahogy kell.
-
olahjana
tag
válasz Petyus1 #20909 üzenetére
HELLÓ
ezek szerint ha ezt a cuccot ráakasztom akkor a routerre akasztott NASról mindent lát és úgy kezeli mintha csak egy direktben USBre ráakasztott winyó lenne? tehát kezel feliratot, hangsávokat, lehet tekerni, stb?
erre ha jól gondolom akkor lehet akasztani mobilwinyót is. ezen keresztül tudok arra a winyóra esetleg másolni is távolról és azt is tudja olvasni a TV? mert az lenne a kánaán. Amit letöltök azt tudnám oda szinkronizálni
vagy lehet baromságokat beszélek, de majd mindjárt felvilágosítotok.
THX[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Petyus1 #34542 üzenetére
azért mielőtt szervízbe viszed, csinálj egy gyári visszaállítást.
A kifagyás memória telítettségre utal, pl a sok böngészési előzmény, egy idő után nagyon megfogja a memóriát.
Ha kiírja hogy 1 perc mulva kikapcsol, akkor nyilván beállítottad, vagy véletlenül aktiváltad a zautomatikus kikapcsolást, vagy időzítőt.Gyári visszaállítás után nézd meg előjön e ez a hiba újra.
Ha igen akkor szervíz.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Gicz
addikt
válasz Petyus1 #34550 üzenetére
nem, de azért kérdeztem, mert anyuék használnak 42lm671s-t, és set top boxon keresztül hdmi-re kötve.
kiirta neki a tv h nyomjon meg egy gonmot, vagy kikapcsol, mire anyu csatornát váltott a set top boxon. holott nyilván a tv-n kellett volna hangerőt, vagy ok-ét, vagy valamit nyomni.
-
huncutka1029
addikt
válasz Petyus1 #34550 üzenetére
a memóriát nem csak a smart rész fogja, bár valóban ez a legjellemzőb, hanem ha foilmet nézel, a lejátszó progi megjegyzi hol hagytad abba, és legközelebb felajánlja hogy onnan folytatja, ugyanez a DVR-nél is megvan.
ezek is telespammelik az amúgy is gyengécske memóriát.szal megér egy "misét" a gyári reset.
Azt nem állítom, hogy ez mindenre gyógyír, de ezt fogja a szervíz is elsőre javasolni.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem