Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz Gergőke88 #9503 üzenetére
- pendrive és merevlemez is jó
- az LG-k beépített lejátszója "kissé" finnyás. Pl. DTS hangsávot nem kezelik és némelyik 2D vagy 3D MKV-t sem szereti
- az LW5590 többlettudása az LW4500-al szemben: NET/LAN és SmartTV, digitális műsorok USB-re rögzítéseSzerk.: Ja, és egyel több USB csati és HDMI bemenet.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
huncutka1029
addikt
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Gergőke88 #9618 üzenetére
Nem szar le, mert nem szarhat le Különben őket büntetik meg, de keményen, már csak azért is ha nem ugyanazt a stervízelési szolgáltatást nyújtják. Ne haragudjatok hogy nem sajnálom szegény kis LG multit hogy nem tud még több lóvéval lenyúlni. Az meg, hogy ők nem tesznek semmit a szürkeimport visszaszorításának ügyében hát hagy ne már az én gondom legyen. Amíg ez a lehetőség legálisan fennáll, addig ezt fogom választani, mert így pénz marad a zsebemben.
-
BloodRay
veterán
válasz Gergőke88 #9797 üzenetére
Panel is más a kettőben. A fekete szintje jobb az LM660-nak, viszont kicsit állítgatni kell a képét, hogy természetesek legyenek a színei.
Ezt a 600 meg 400Hz-et nincs sok értelme nézegetni, 100Hz Tru Motion meg mindkettőben van.
Az alkalmazások nagyjából azonosak bennük, de főleg a böngésző sokkal gyorsabb az LM szériában."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Gergőke88 #9805 üzenetére
Volt Panasonic(GT20) és Samsung(D550) plazmám is.
Hát képminőséget tekintve a plazma jobb volt. Legalábbis fekete szintben biztosan, de az LG-n be lehet állítani az alacsony HDMI feketeszintet, az sokat javít a képen, kontrasztosabb lesz, cserébe a sötétebb részeknek csökken a részletessége.
A 100hz feature sokkal jobb mint a panán (samsungban nem is volt) itt be lehet finomhangolni, hogy ne jelentkezzen a szappanopera effekt, a panán ezt nem lehetett. Így már rendben van szerintem a mozgóképfelbontás is.
Színei szépek, a bevilágítást valószínüleg nem fogod megúszni de a local dimmingel szépen eltüntethető szóval filmnézésnél nem fogod észrevenni.
Plazma után jó dolog hogy akármit akármennyi ideig rajtahagyhatsz a képernyőn, és azon se kell aggódni mennyit fogyaszt a tv közben.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Gergőke88 #9858 üzenetére
Akkor az lesz. Gondolkodtam még az E*ronics-en, onnan szerintem cetelemmel el lehetne vinni 200 alatt, viszont ott tuti nem adnak 5év garanciát (persze sok extra pénzért lehet venni rá), és akkor máris több. Asszem akkor el is dőlt a kérdés.
(főleg, hogy kiderült, hogy ahonnan rendeltem volna, LM széria még nem rendelhető. Ez az LW5400 meg akármennyire is olcsóbb, nem szimpatikus)[ Szerkesztve ]
-
GEO001
aktív tag
-
GEO001
aktív tag
-
BiP
nagyúr
válasz Gergőke88 #9885 üzenetére
Duna Plaza. Mivel szerdától él az akció, gondolom máshol is sok van még.
(#9887) GeneraL_XTX: szerintem is. Előbb fog kifutni, minthogy még lejjebb menjen az ára. Ezért is nem halogattam tovább a vételt.
(#9888) Jester01: Még BP-en belül sem olcsó, 4e a házhozszállítás. (pedig egy futárszolgálat, pl.DPD 1500-ból kihozná.) Na mindegy, úgy voltam, ne ezen bukjon el a dolog.
Vicces volt, fél9kor voltam, zárás előtt, mondja a srác: 'hát, holnap már nem valószínű, hogy ki tudják hozni, holnapután'. Annyi baj legyen, legalább nem egy hét. Szombaton pont lesz időm várni a futárt, nincs munkanap.[ Szerkesztve ]
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz Gergőke88 #10435 üzenetére
Ez az hogy nem kell a 3D.
Nekem megfelelne egy 42lk530 is. Sőt az lenne a legjobb, csak nem nagyon kapni webshopban, szegeden meg esélytelen bárhol is rábukkanni.
Van valami jó alternatívád az lk530ra?
Nem szeretnék nagyon ledeset a bevilágítás miatt, csak már ccfl-eset nem nagyon kapok. -
pomk
őstag
válasz Gergőke88 #10432 üzenetére
Veszprémben a Plázában lévő Euronics-ben is.
Tegnap este jártam ott, kipróbáltam 3D-s demot. Hát, meg kell valljam, leesett az állam. Sokkal rosszabbra számítottam. Fantasztikus volt. Egy sport eseményekből összeállított anyag volt. Volt egy rúdugró, aki szaladt a rúdjával a kamera felé szembe. Olyan érzésem volt, hogy a rudat kidugja a TV-ből, és felszúr vele. Nagyon komoly volt.
A következőben egy deszkát tört szét valami Chuck Norris féle ürge. Ott meg a szilánkok repültek ki a TV-ből. Az is gyönyörű volt.
Remélem, hogy ez minden 3D-s film esetén is így lesz, és nem csak ennél a demo anygnál mentek rá ennyire a minőségre, hogy meggyőzzék a parasztokat.Eladó kérdezgetett, hogy mikor aktuális a vásárlás, mert az akció csak 06.01.-ig érvényes. Mondtam, hogy ua ilyet fogok venni használtban, és csal eljöttem megnézni hogy milyen élőben. Fickó elképedt, és megköszönte, hogy ilyen őszinte vagyok. Mindenki csak kertel, hogy majd holnap jövök érte, meg majd megrendelem, stb.
-
-
huncutka1029
addikt
válasz Gergőke88 #29235 üzenetére
dizájn, és szoftveres különbségek,
valamint van köztük direct ledes, és edge ledes is.
van amelyik 2.0 van ami 2.1 hangszórós
mi a különbség az LA 6xx között keresés eredménye a fórumon
a teljesség igénye nélkül.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch