- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
vak_bottyan #54199 üzenetére
Hali!
Elég speciális az igény, én még nem találkoztam olyan készülékkel még a csúcskategóriában sem amin két foglalat lenne. (ettől függetlenül lehet, h van de csekély esélyt látok rá)
Alternatív megoldás lehet az MR használata az univerzális távirányító alkalmazással így nem kell két távvezérlőt használni. Persze nem kompatibilis mindegyik boxxal, de azért meglehetősen hosszú a lista.
Persze ettől még ez esetben is lesz egy + "áramzabáló" eszközöd de ezt az érvet csak megmosolyogni tudom figyelembe véve egy box energiaszükségletét és a havi számlára gyakorolt hatását. Pozitívumként viszont a box mellett szól a csatornaváltás sebessége és megfelelő box esetén az egy időben történő felvétel és egy másik csatorna nézése ami a Tv és CI esetén nem megoldható ugyebár.Másik alternatív megoldásként egy olyan UPC csomagra történő váltást tudok elképzelni ami feleslegessé teszi a mindig TV-t. Szerk.: ez már látom, hogy miért nem játszik, ez esetben továbbra is box és MR a javaslatom.
Remélem tudtam segíteni azért valamennyit.
-
rongylab
tag
válasz
Milyen adás van a mindigtv-n ami a upc-n nincs?
-
lsc
nagyúr
válasz
Set top box az egyik, úgy nem jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest