- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabferi
tag
válasz
üzenetére
Heh, nekem is 15m-nyi HDMI kábel kell hogy a nappaliban lévő PCt összekössem a szintén nappaliban lévő PCvel.
És nem azért mert a nappalim egy tornacsarnok, hanem azért mert ugye nem lehet légvonalban vinni a kábelt, és urambocsá ha a falmellett viszed és mondjuk még egy teraszajtót is körbe kell kerülni (mert nincs elég hely az ajtó alatt), akkor az pl kapásból majdnem 6méterrel növeli a hosszt

-
zozek
tag
Sziasztok,
Tv-t szeretnék vásárolni a közeljövőben, idáig lg szintem ezeket néztem. 42LB5500,42LB5700,42LB630V,42LB580V
Az lenne a kérdésem hogy képminőségben az 5xxx modellek mennyire maradnak el a 630 illetve 580-tól.
Igazából a 3d és a smart sem érdekel. -
makoss
veterán
válasz
mazacar
üzenetére
Egy ilyen extender bevetésén is elgondolkodtam, mert van még bőven CAT 6-os kábelem hasonló célra, csak itthon elég húzós ára van, Ebayon lenne, de mire leér, befonom a hajam:

Mindenféleképp jó volna egy ilyen, mert webkamera képét is szeretném messzebbre küldeni, ráadásul egy olyat ami most van nekem. -
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Csináltam pár képet leírással a HDMI Extender projektről: [link]
Nem tudom megjelenik-e...

-
makoss
veterán
válasz
TaylorPro
üzenetére
Még egyenlőre tesztelve megy, de kép jó, mozgó kép jó, részleteket nem néztem még, most fogom méretre vágni a kábeleket, amúgy a PC az egyik szobában van, a tévé meg 2 szobával arrébb
(#44691) Pumma: 2 külön szoba, mind a kettő 4×4-es.
De ami meglepett, hogy volt amikor elfelejtettem bedugni az adaptert, és úgy is elment vígan!
-
makoss
veterán
Üdv!
Ma hoztam össze HDMI Extenderrel ami itthon is kapható König HDMI Extender:
[link]
Szóval összekötöttem, nállam a PC és tévé (LG 42 LA 620S) kb 14 méterre van, volt egy aránylag hosszú, 28 méter hosszú, és kb 25 méter UTP kábelem, eddig kop kop megy,
ha van kérdése valakinek, az vagy itt vagy privát felteheti a HDMI Extenderrel kapcsolatban! 
Egyenlőre próbaképp kötöttem össze a hosszú kábelekkel megyen-e, később méretre vágom....
Itt egy kép róla:
-
törölt tag
válasz
opeter70
üzenetére
Lehet egyszerűbben is rendezni a csatornákat, dugomc talán tudja, hogy miképpen, én még nem csináltam ilyet. Ha tényleg túl sokat talál az auto keresés, akkor kézi hangolással is be lehet írni azt a párat sorrendben. aztán Usb-re lementeni. Mondjuk 60-at már nyűgösebb. Hát igen mindennek van előnye és hátránya is, itt az elektromos energia és 1-gyel kevesebb távirányító.
beneszilo, sarkoknál minimálisan jelentkezik ez a jelenség az ips direkt ledes kijelzőnél, míg a másik fajta, az edge ledesnél a szélein. A lényeg, hogy normál használatnál, pl.tv adásnál és filmnézéskor ne legyen zavaró.
Roli52. "Netes rádió hallgatása közben nincs olyan opció, hogy mondjuk 10 perc után lekapcsolja a képernyőt?"
Helyi sötétítést érdemes bekapcsolni, és akkor lecsökken az energiafogyasztás is, meg jobb lesz a fekete szín megjelenítés.
" Valakinek sikerült T-home set-top-box (sat tv) INTEK gyártmánnyal összepárosítani a magic távirányítót?" Ha HDMI kábellel van csatlakoztatva, és mégse sikerül, akkor lehet hogy nem kompatibilis a beltérivel. -
Watt25
veterán
válasz
opeter70
üzenetére
Mivel nem olyan régi a tévéd, lehet, hogy nálad jók lesznek az ékezetek magyar beállítással is.
Az viszont igaz, hogy ezer csatornából kell majd kiválasztanod, amit tudsz/akarsz nézni...
Esetleg egyesével is befoghatod a TP-ket, pl. ennek segítségével. (Csak azokat fogd be, amit akarsz. Meg a ChanSort is hasznos.) -
opeter70
senior tag
válasz
huncutka1029
üzenetére
Köszönöm!
Műholdas DIGI egyébként...
-
huncutka1029
addikt
válasz
opeter70
üzenetére
1 digi tv esetén ha kábeles, nem is kell box, sem Cam modul. csak akkor ha HBO-t nézel vagy digifilmet.
Sat tv-nél kell modul
Eddig úgy tudtam, csak az UPC- cam modulját kell csehországra állítani, hogy helyesen jelenítse meg az EPG-t és az ékezeteseket.Egyéb iránt nincs jelentősége, a modult melyik régióra állítod, ha a nyelv magyaron marad.
-
opeter70
senior tag
Urak!
Valaki meg tudná erősíteni vagy cáfolni dugomc kolléga által leírtakat (#44669 dugomc) a DIGI tv-s Smart CAM modullal kapcsolatban?
Mégpedig azzal kapcsolatban, hogy valóban Finnországra (vagy egyéb észak-európai országra) kell állítanom a tv-t, hogy az EPG ékezetes karaktereket jelenítsen meg? Ezt nagyon nem értem.
Valamint valóban 5-600 csatornát fog találni, amiből nekem kell sorbarendeznem azt a kb 20-at, amit majd nézni szeretnék?Azért lett most ennyire sürgős, mert holnap reggel mennék a DIGI-hez cserélni a régi beltéri egységet a Smart CAM-ra. És mivel a régit le kell adnom, visszacsinálni már nem fogom tudni.
Köszönöm!
-
berbatov2
senior tag
Plexxel játszanék dlna-n keresztül, de rejtélyesen nem ismer fel egy sorozatot.
Pl: The.Last.Ship.S01E01.720p.HDTV.X264-DIMENSION.mkv Ezt nem látom, de
Pl: r4z3r-vikings.101.720p.mkv ez jo.Lerövidítettem a címet akkor sem rakja be, üres a mappa.
Az mkv-k között lehet különbség vagy mi a szösz, tanácstalan vagyok.
-
törölt tag
A gyári típusszámból az utsó, a V jelenti azt, hogy full HD-s. Az aee a MM, és a Euronics boltok saját jelölése. ZA pedig olyasmi, hogy hogy milyen régióba gyártották.
Zsmester89, A szép középen lévő talpa a legfontosabb eltérés. Nemrégiben MR!! képes ismertetőket tett be a gyári számozásról, meg az eltérésekről.
Például ezt is ő írta: LB671V Középkategóriába tartozik de a belseje ugyan az, mint a felsőkategóriába tartozó LB731V-nek.
Bemeneteknél az LB 731 V-nek 3.0-ás az USB je. LB671V nek 2.0-ás
Mind a kettő tv képfrissítése 120Hz-en ketyeg alapból, de az MCI-nek köszönhetően az LB671V 700Hz-re, míg az LB731V 800Hz-re tornázza fel ezt. (nem sokat számít)
Hangzási módoknál is a felsőkategóriás tud 1-el több módot (Smart).
Kb ennyi, meg egy kis dizájn... más lábon áll, keret kicsit másabb színű .
Ja és a legfontosabb , az ára
Az LB731V ~ 10.000 Ft-al drágább
*a "felsőkategória" az LB730-tól indul (az, hogy 730 vagy 731 csak a dizájnban számít)
bag53: A 700as egy felturbózott 671 Na, ez tetszik.
-
bag53
tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Sokkal bővebbet nem tudok én sem, ezek az infók egy LG-s embertől vannak. Egy cserém volt 47LB731v-re akkor kérdeztem mi a különbség a 47LB700v és e között a 40k-n kívül. A 700as egy felturbózott 671, de a 73x az magasabb kategória.
-
opeter70
senior tag
-
dugomc
tag
válasz
opeter70
üzenetére
Mi előtt elkezdesz a kártyával adásokat keresni vagy rendezgetni a TV-d ne magyarországra legyen állítva hanem valamelyik északi országra (nálam azt mondták legyen Finnország) az oka hogy ha magyarra van állítva akkor az EPG nem fog ékezetes betűket megjeleníteni. De ha összeáll a dolog akkor írj rám mert kíváncsi vagyok nálad milyen lesz. A másik a csatornák sorba rendezésével el leszel mert a műholdról vagy 5-600 csatornát fog találni és ebből neked kell majd előre tenned a géped segítségével azokat amiket nézni fogsz. Jó játék

-
bag53
tag
válasz
Mr President
üzenetére
Kategória különbség van a két típus között, ami főleg az elektronikában (proci,RAM,chippek) és ezek minőségében van.
-
-
ufonauta
aktív tag
válasz
üzenetére
Köszi!
Off
Nekem nem műholdas, hanem kábeltévém van a UPC-től.
A kártya honlapon is ezer forint [link]
Igaz a box 2 ezer, csak nekem a hűség miatt ingyenes. Ezért nem értem, hogy az elvileg olcsóbb díjú kártyát miért nem adják oda a hűségen belül ugyanúgy ingyen.
OnVégül is mindegy, mert ha a TV csak az éppen nézett műsort tudja felvenni, akkor mindenképpen kell a box. Sokszor van, hogy valamit nézünk, mást meg ugyanakkor felveszünk.
-
Mr President
senior tag
LB670 és LB730 közt a 700vs800 Hz-en kívül van valami minőségbeli különbség? Gondolok itt arra hogy szebb e a képe? Tud e ezen kívül valamivel többet?
-
törölt tag
válasz
opeter70
üzenetére
Mivel az első egység (smart c.vagy box) ingyenes, tudomásom szerint nem lesz költsége.
ufonauta, Ezért is hihetetlen a Upc-s +1000 havi díj.Ft. Ebben a UPC Direct még érdeklődnék a helyedben.
Mr President Nem ismert más különbség, itt egy gyors összehasonlítás. [link], és az LG oldalán. -
opeter70
senior tag
válasz
üzenetére
Ez zseniális ötlet, hálásan köszönöm!

Először egy kicsit megijedtem, mert egy a DIGI által kiadott pdf-ben ezt olvastam: "Műholdas előfizetéssel jelenleg nem használható a DIGI Smart CAM modul"
Aztán tovább kerestem és megtaláltam ezt: "2014. április 1-től a DIGI műholdas előfizetői számára is elérhetővé válik a DIGI Smart CAM"

Most "örömbódottá" van.
Megyek is a DIGI-hez megkérdezem, hogy mennyiért adnak egy ilyet.
Még egy utolsó kérdés:
Van egy ilyen bemenet a tv-n, hogy "LNB Satellite IN". Ebbe kell majd dugnom a DIGI antennakábelét? -
-
petyus80
tag
Tanácsot szeretnék ismételten kérni. A tegnap vásárolt LB671V TV-hez szeretnék venni egy külső winchestert, mert a filmeimet azon szeretném tárolni mivel DVD-ről kezdenek eltűnni az adatok. AVI-ban tárolnám őket. A kérdés, hogy melyik márkát ajánljátok ehhez a típushoz vagy esetleg van valakinek személyes tapasztalata ez ügyben? Mindenképp 3,5'-os vennék, hogy külön tápról kapja az erőt, ne USB-n. Előre is köszi!
-
pjen
félisten
válasz
opeter70
üzenetére
Végeredményben semmi más célja nincs átkapcsolja a bemenetet,nem kell Neked kézzel.Nekem eddig megfeleltek a max 1000 Ft os kábelek(tecsó) ha annak elvágod a 8 as lábát amíg nincs más megoldás,ha van jobb simán eldobod.

ufonauta:Az a baj a Tv vel csak azt tudod felvenni amit épp nézel,boxal pedig akár 2 másik adást is.
-
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy 28LB490B-t. Jó tudom, hogy kicsike, de az ágy végében a polcra ez is alig fér fel.

Próbálgatom a beállításait és nem tudom, hogy a Trumotion- nál mit jelent a sima, illetve a törlés beállítás.
Meg valamit elállítottam, mert a képnek olyan utánfutása volt, mint amikor a vindowsnál bekapcsoljuk az egér útjának mutatását. Az istennek nem jöttem rá, hogy mit kurmináltam el, így egy képvisszaállítás oldotta meg a dolgot. Egyébként tetszik a készülék.
Érdemes-e visszaadni a UPC-nek a HD felvevős boxot és kártyát kérni helyette? Vinyóra tudnék felvenni a TV-vel is és nem kéne két távirányítót használnom. Illetve én még csak elhasználgatom, de az asszony nemigen boldogul velük. Egyébként a telefonra és tabletre letölthető távirányító nekem nagyon bejön. (főleg a tabletes, azon még gépelni is könnyű) Nos elsőre ennyi. -
törölt tag
válasz
opeter70
üzenetére
A HDMI-s beltéri is megoldás lenne, de van jobb is. Az LB650V és LB671V is műholdvevős tv. Diginél ki lehet cseréltetni a beltérit egy Smart cam-re, és egy távirányítóval kevesebb lesz. Thome-nál még sajna nem igényelhető, de olyanról olvastam, hogy kábel tv esetén működik dolog: a beltériből a tv-be áthelyezett kártyával. sat beltériből tv-be nem tudom, de egy próbát megérhet. Persze csak a tv kikapcsolt állapotában tegyük bele.
-
opeter70
senior tag
Értem. És eredetileg milyen célt szolgál a 8-as lábon ez a bekötés?
Úgy értem, ha később eladnám a kábelt (mert egy gagyi 500 ft-os, hanem egy minőségi Neotech scart kábelről van szó), akkor a leendő vevő szenved valamilyen hátrányt emiatt?
Mert visszaforrasztani biztos nem fogom.
-
opeter70
senior tag
Köszönöm!
Tervbe van véve a cseréje HDMI-sre, csak az nem olyan egyszerű, mert azt hiszem a DIGI-nél még mindig hiánycikk a HD-s beltéri egység és várólista van (legalábbis fél éve még így volt).
Majd megkérdezem őket.pjen: Köszi neked is! Ennyire azért nem mélyednék bele, inkább akkor csere lesz.
-
Roli5
tag
válasz
opeter70
üzenetére
Szia!
Nem tudod a beltérid kicseréltetni HDMI kimenettel rendelkezőre? Mai világban enélkül...
Nekem T-homos set-top boxom van, először scart-tal (hiper-szuper árnyékolt) összedugva betük elmosódottak, emberek szellemképesek. Mi megijed, hogy vihetjük cserélni a tv-t. De usb-ről frankó kép. Na ekkor a lakásban fellelhető 1 db HDMI kábellel összedug, s örül, bár még mindig nem az igazi. Este Tecsó, "aranyozott" hiper-szuper árnyékolt HDMI kábel 1,5m -es vásárol, és tuti a kép.
Tehát sztem érdemes beruházni rá... -
opeter70
senior tag
Sziasztok!
42LB650 tv-vel kapcsolatban lenne egy kis problémám:
Műholdas DIGI-s beltéri egységem van az AV1 (scart) bemenetre csatlakoztatva (sajnos nincs rajta HDMI), az antenna bemenetre pedig egy antenna, amivel a DVB-T adást fogom.
A problémám az, hogy hiába váltok át a "tv adás" bemenetre, továbbra is a beléri egység (AV1) képét látom. Csak abban az esetben tudok "antennás" adást nézni, ha kikapcsolom a beltéri egységet.
Ez csak azért furcsa, mert a régebbi (42LD550) tv-men ez gond nélkül működött a beltéri kiapcsolása nélkül is. -
Roli5
tag
Sziasztok!
Sikerült párommal vasárnap szert tennem egy LG lb670v-za tipusú készülékre. Hát első reakció otthon: besza-behu... Istenkirály.

Viszont merültek fel kérdések:1. A tipusjelzés nálam a V betü után miért nem .aee és mit jelent ez a .za?
2. Netes rádió hallgatása közben nincs olyan opció, hogy mondjuk 10 perc után lekapcsolja a képernyőt?
3. Valakinem sikerült T-home set-top-box (sat tv) INTEK gyártmánnyal összepárosítani a magic távirányítót?Köszi a válaszokat.
-
beneszilo
tag
Sziasztok!
MM-ban LG kuponnal sikerült vásárolnom egy 47lb671v-t.
Az lenne a kérdésem, hogy van hozzá ajánlott fali konzol, vagy bármilyen megteszi? Ezt néztem ki. -
petyus80
tag
Én is kihasználtam a mai MM kupon napot+volt egy 10000 Ft-os ajándék utalványom és így egy 42LB671V boldog tulaja lettem 138000 Ft-ért. Az utolsó darabot sikerült elcsípni, úgy,hogy nyitáskor már ott voltam. Pumma fórumtársnak köszönöm az iránymutató tanácsokat, tényleg gyönyörű képe van. Még ismerkedem a TV-vel, de ég és föld a régi LCD Samsunghoz képest.
-
karendi
csendes tag
Sziasztok ma vettem észre, hogy a Youtube már 10 percenként megállítja amit nézek és berak egy reklámot.
Semmi értelme így az egésznek, hogy 10 percenként nyúlkálni kell a távirányítóért.
A kérdésem az, hogy le lehet tiltani Lg smart tv böngészőjéből a reklámokat? Hallottam, hogy pc-n már léteznek ilyenek. -
Lefty
addikt
Na beléptem a klubba!

Kapva a mai MediaMarkt 13%-os akción elmentem és vettem egy 42LB700V típust, 180k helyett lett 156k a vége. Voltam Euronics-ban is, ott a 42LB731 minden Glamour és egyéb kedvezménnyel együtt volt 174k.
Nem volt amúgy kuponom, mondtam, hogy egyszerűen nem tudtam szerezni, erre mondta az eladó, hogy semmi gáz és hozott egyet. Egyébként az égvilágon sehol nincs hirdetve ez a 13%-os dolog, szerintem ha nem kérdezem, akkor megvetették volna velem 180k-ért.
Na mindegy, szerintem jó üzlet volt ennyiért.
-
Neohero
tag
Hello
Akkor ezek szerint az előző felvetésed szerint kiválasztottam 1000-ből 1 pixel hibásat.

Hány pixel a tűréshatár miután nem indulna el a készülék? 1 pixel hiba ellenére garancia időn belül van esély hogy az LG intézkedik ez ügyben? Vagy több hibás pixelnek kell lennie hogy akár cseréljék is? -
TaylorPro
addikt
Srácok, most hogy nézelődöm hogy kellene megoldani a média lejátszást, egy ilyen külső merevlemez gond nélkül fog szuperálni az LG 42LB671V-vel? MKV 3D formátum jó minőségi élményt ad? Ezeket a formátumokat szépen lejátsza a TV? Képes átküldeni a DTS és DD 5.1-et az erősítőre optikai vagy koax kábellal?
-
TaylorPro
addikt
válasz
üzenetére
Sejtettem. Mivel nem akarok lemezeket írkálni, egy Asus oPlayon gondolkodom. Mi a helyzet a PC-vel? Lanon, vagy wlanon keresztül a PC kép és hangi anyag átküldhető a TV-re? Be tudom állítani a TV-t pl wifin keresztül másodlagos kijelzőnek? Aki tudja ne kíméljen. Köszi! Mert lehet hogy ez az egész Smart mizéria fölösleges, viszont az tény hogy nem sokkal drágább mint egy nem smart.
-
brendonka23
tag
sziasztok! olyan problémám merült fel,lg lb650v tvnél hogy servioo.n keresztül megosztom a filmet,nézem,és időközönként kilép a filmből a tv,olyan cimszóra hivatkozva,hogy a memóra megtelt!Ez mitől van?van orvoslás rá?szovftver frisités előtt ilyet nem tapasztaltam!
-
mitoman
tag
Sziasztok!
LCD tv-t lehet-e fektetve szállítani? -
törölt tag
Valami akcióhétvége van most? Az LG LG 47LB730V. az Euronicsben közelít a 47LB671V-hez, most 208k.
karendi, Nem ismerem az LA szériát, de láttam ilyenkor pl. frissítés, prémium inicializálás ( ez mi?) meg újra párosítás, 15 perc áramtalanítás, stb, a javaslat. Ezekre emlékszem, ha semmi nem segít, akkor lehet bejelenteni a szerviznek. -
Zsmester89
őstag
válasz
Nagylajos_1
üzenetére
Ez az ívelt dolog csak marketing, élőben megnézed, akkor látod, hogy max az nem látja oldalról, aki konkrétan a tv síkjával párhuzamosan ül.
-
Nagylajos_1
tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Rákerestem kiváncsiságból erre a 4k oledre... egyből az lg-t dobta ki :
65" Class (64.5" Diagonal) UHD 4K Smart 3D Curved OLED TV w/ webOS™
65EC9700Curved 4K OLED
Infinite Contrast
4 Color Pixel Technology
4K Resolution$11999.99
Suggested PriceMondjuk én nem szeretnék ívelt tv-t, nekem csak az egyenes jöhet szóba a szoba elrendezése miatt...
Nem mindenki tudná pont szemből nézni.
Remélem nem csak ívelt tv-k lesznek ebből az oled ből
-
TaylorPro
addikt
Az LG 42LB671V egy pendrivról vagy külső merevlemezről-pc-ről tud lejátszani BluRay tartalmakat? Mert akkor nem vennék külön lejátszót.
-
Nevil2
tag
válasz
dugomc
üzenetére
Hát az árrésből sokat nem lehet engeni (ne álmodjatok 15% fölötti árrésről / vagyis 147 körül lehetett a besz.ár) - amúgy meg nyilván nem ismered az üzlet vonatkozó szabályai) ... a meglepően olcsó árakat úgy hírdetik az áruházak (MINDEGYIK), hogy bukóban adják a terméket (mint pl. most a euroban a Sony 50W828-at) ... ha nem akarták lekövetni a metros árat, az azért van, mert nem tudták ... Különben nem engednek ki, főleg a euroból...
Mondjuk vevő oldalról mind1 ... a jobb árat kell kifizetni. Ennyi!
-
Nagylajos_1
tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
Hát lényegében erre voltam kiváncsi.. és akkor sajnos jól sejtettem, hogy ez még kezdetleges.
Köszönöm
-
Zsmester89
őstag
válasz
Nagylajos_1
üzenetére
Én is filóztam a 4K-n, de még nem éri meg, nem forrta ki magát, a javán nincs hdmi 2.0 sem. A samsungok 24p lejátszása hardveresen bajos, ezért csak képnézegetésre ajánlják, gondolom ahol nézted, ott is csak képek vagy nagyon lassú videók mentek rajta.
Amúgy meg az alja edge ledes óriási felhősödési problémával, magas input laggal.
Vegyél egyelőre valami csúcskategóriás direkt ledes vagy ha megteheted oledes tv-t.
Az igazi a karácsony tájékán megjelenő 4K-s Oled tvk lesznek, majd 1-2 év múlva én is arra szeretnék cserélni. -
krisz727
tag
üdv
lb 650 vnéha kavarodnak kissé digitálisban a csatornák
pl 35 ösön 2 csatorna van,most 7,8 csatorna nincs lapozásnál 6 után 9 jön(másik tv-n analógban meg digitálisban megy az adás)
mitől van ez??? -
karendi
csendes tag
Sziasztok kb. 10 hónapja vettem egy Lg 47la740s tv-t a Magic remote használata közben időnként a kurzor elmegy teljesen balra a képernyőn és megáll a szélén. A távirányítót akármerre mozgatom nem csinál semmit. Egy idő múlva pedig újra működik. Elemet is cseréltem benne de a probléma ugyanaz.Miért van ez?
-
MR!!
aktív tag
válasz
Neohero
üzenetére
Hali !
Van egy figyelő áramkör, ami a kijelző áramfelvételét nézi. Ez területekre van osztva (hasonló mint a Local Dimming) és ha az adott "cellában" eléri a hatáértéket, akkor kapcsolja le.
Valószínű 1 pixelnek az energia igénye olyan kicsi, hogy érzékelni sem lehet még műszeresen sem és hibatűrési tartományon belül esik.
-
Nagylajos_1
tag
Sziasztok !
Kinéztünk 2 db 4K tv-t.Szeretném a segítségeteket kérni.
Abszolút nem ismerem még ezt a technológiát. Eddig bőven el voltam a full hd led tv vel.
A kérdésem annyi, hogy megéri-e váltani 4K ra? Mennyire forrta ki magát ?Azért is kérdezem, mert pl a samsung oldalát megfogtam és konkrétan melegebb volt a széle mint a radiátorom.... bár most 5 év gyári garival adja a samsung...
A sonynak pedig személy szerint én nem találtam olyan tűélesnek a képet mint a samsungnak, több videó lefuttatása után sem.
Erről a 2 tv ről lenne szó, hogy melyik lenne jobb választás, árban ugyanannyi mind a kettő:
- sony kd55x8505bbaep
- samsung ue55hu7500lxxh
-
TaylorPro
addikt
válasz
goro1000
üzenetére
Szép TV, én is elgondolkodtam rajta. Ennyiért jó vétel. Csak én eddig minden Philips termékben csalódtam, ezért nagy ívben kerülöm.
Más: Voltam a debreceni MM-ban, és holnaptól lesz -13% LG akció, így már versenyképes árban lesznek, és azért a MM megbízható. Volt kitéve LG 42LB671V, az asszonynak is nagyon tetszik és azt mondta most már csak ez kell. Nekünk a Jézuska hozza. Sok TV volt bekapcsolva és nagyon szép kép volt az LG-n. A talp mizériára visszatérve, most tűnt fel hogy a talp kifelé néz, így lényegben a TV szélességével megegyező polc kell neki, sebaj. Kicsit asztaloskodni kell de megéri. Amúgy az újfajta aluszalag talp tetszik a legjobban, de ezért nem fizetek felárat. Jók ezek az LG tévék, jó áron sokat nyújtanak, aki szereti az IPS-t nem fog csalódni.
-
Lefty
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Glamour keretén belül a Euronics-ban mely tv-k kedvezményesek?
-
goro1000
aktív tag
Én vettem philipset az MM-ben -20% kedvezménnyel.155 ezer helyett fizettem 124 ezret.PHILIPS 42 PFH 6309/88 3D Smart LED
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha van kérdése valakinek, az vagy itt vagy privát felteheti a HDMI Extenderrel kapcsolatban! 

mobilizmo