Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitoman
tag
Sziasztok!
LCD tv-t lehet-e fektetve szállítani?* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mitoman
tag
válasz OldMike #45080 üzenetére
Nekem 55LB700-am van, azon összes bemenet választás, ott kiválasztod a pendrive a bal oldalon, és a jobb oldalon van egy leválasztás gomb, igy tudod leválasztani. Ha csak kihúzod a tv ajánlja hogy kapcsold ki.
* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mitoman
tag
válasz OldMike #45083 üzenetére
sima távon bal felül input gomb, majd nyíl felfelé, összes bemenet ok gomb. Nyil le a pendrive az alján (nem látszik csak ha lapozol lefelé a sok bemenet nem fér ki) arra ok-ot nyomni, és megjelenik jobbról a leválasztás.
[ Szerkesztve ]
-
mitoman
tag
MR közepén az input gombot hosszan kell nyomni, innentől uaz. mint az előbb.
-
mitoman
tag
Üdv. Az eddig próbált HID eszközök mind működtek, kivéve a kedvenc billentyűzetem - Chicony KG-0609 - a következőt csinálja: csatlakoztatom, a TV kiírja Hid eszköz csatlakoztatva, az USB vevőn van egy Led ez visszajelez billentyűlenyomásra, de a TV-n semmi nem történik.
-
mitoman
tag
Üdv. Fel szeretnék venni a tv-vel, 3db 2.5"-os hdd-ot próbáltam ki, a kingston v200 SSD 64Gb, nem jelenik meg a kiválasztható eszköz listában, 1Tb Hitachi, csak az első particióra hajlandó felvenni, de azon nincs elég szabad hely, 1Tb Seagate(Samsung) ez a legdurvább, ha rádugom a tv-re akkor a TV újraindul kb. 3 percenként, még úgy is ha külső 5v-os tápról megy a hdd, szerintetek kifogtam a 3 nem támogatot tipust, vagy félelmetesen szar ez a sokszázezres Tv?
Ui. lejátszani mindről OK.* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mitoman
tag
válasz Peterforest #45556 üzenetére
Üdv. Nekem is többféle ház és töbféle hdd, de egyikre sem tudok felvenni, nem tudja valaki a megoldást a
[45533 hsz] -re?* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mitoman
tag
válasz #94529552 #45583 üzenetére
Az okát nem találtam meg, másik TV-n csak ahol vettem MM tudnám kipróbálni, de az meg nem arról híres hogy ott ilyet engednek, software frissítésre nem talál újabbat (04.30.16 van rajta), marad a szerviz, de annyit meg nem ér a történet.
Ui: (nem ide vonatkozó csak elektronikailag, de két utolsó tapasztalat: tintasugarast nem javítunk - pedig egy prémium típus volt, a leginnovatívabbnak kikiáltott gázkazánt megvéve pedig nem találtam szervizt aki értene hozzá.)* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mitoman
tag
válasz Technoman #46210 üzenetére
Tényleg nagyon ígéretes ez a webos is, kizárólag ezt a TV-t választottam, egész addig míg meg nem vettem,
pár dolog teljesen lerombolja a legjobb TV összképet, én tetű lassúnak találom, logikátlan dolgok vannak benne, pár példa: fényerőt módosítani rengeteg kattintás kell, Az Epg betűmérete olvashatatlan kicsi, 3 kipróbált típusú hdd és SSD-t nem tudta használni, az okosTV programok csak akkor működnek ha a Server ok, de az ritkán ok. Az oké hogy a kép jó a hang és a Magic jó, de minden más gyakorlatilag használhatatlan benne.
Nekem ez olyan mintha elővenném a legelső windows próbaverzióját és egy xt-n próbálnám futtatni 2014-ben.* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mitoman
tag
válasz bferke #46213 üzenetére
Szia. Amiket eddig adattárolásra használtam, többfélét [Ebben a hsz-ben írtam róla]
-
mitoman
tag
válasz #94529552 #46214 üzenetére
Szia. tudok mondani példát méghozzá házon belül. Az Lg 27MA43 tv-monitorom távirányítóján dedikált fényerő gomb van.
Az 5 éves sharp tv-men mp3 lejátszáskor egy gombnyomás kikapcsolni a képet. 55Lb700-al az a gondom hogy ha automatába rakom a fényt akkor mp3 vagy webrádiónál ugyanez a menüben kapcsolhatod ki a képernyőt,
amúgy meg az automata beállításnak az a hibája, hogy sötétben túl leveszi a fényt, és nem lehet belenyúlni a szabályozási tartományba.Bocsi, de nem vagyok sharp fan, csak nem tudok elmenni az összehasonlítás mellet. Az 5 éves sharp-ban például be lehet állítani az automata fényerő alsó és felső tartományát, arról nem beszélve hogy a hangerő beállítást az összes bemenethez külön jegyzi meg.
Ez a WebOs egy gyémánt csak még a csiszolásra nem gondoltak, hát lesz rajta mit.
[ Szerkesztve ]
-
mitoman
tag
válasz #94529552 #46214 üzenetére
Szerintem egy ilyen tv-nél ami a fél milla nyitóárról most is 350 (megbízható boltban) nem az az első dolga az embernek hogy tudná feltuningolni. Szerintem ez olyan mintha vennék egy autót de max 20-al tudna menni, igaz a bemutató auto az nagyon ment. A szalonba azt mondják próbálkozzak chiptuningal a fórumon megmondják hogy kell.
Ezt azért írtam, mert a menüje szerint a legfrissebb a software, más módszerrel meg nem akarom módosítgatni.* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
mitoman
tag
válasz #94529552 #46237 üzenetére
Úgy értettem hogy nem webshop, hanem helyi bolt, amúgy meg mindenki azt állítja hogy a 700, 730, 731 ugyanaz, csak a díszcsík más színű.
A távirányító a tv mivolta miatt van, de ugye monitor üzemmódban is távirányítható.* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.