- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulaco79
tag
válasz
Biggieboy #11021 üzenetére
Ha a win 8.1 telepítése után jelentkeztek a hibák, akkor sanszos, hogy itt van a hiba.
Ezek a frissítések okozhatnak összeomlásokat:
◦KB2982791
◦KB2970228
◦KB2975719
◦KB2975331Ezeket töröld, ha telepítve vannak.
A driver/gpu hardverhibát beazonosíthatod úgy is, ha eltávolítod az ATI-t az eszközkezelőben, és megnézed, hogy a HD4600-assal is fagyogat-e?
Ismét javaslom, hogy rakd újra a vindózt, akár az eddig megbízhatóan működő 7-est, hogy kizárhasd a hardver hibát!!! A hajlékony háznál, már csak a garanciális javítás a rémisztőbb a Lenovo ideapadoknál!
Egyébként jó kis gépek, ha megjavul megfogod szeretni
-
sulaco79
tag
válasz
Biggieboy #11018 üzenetére
Húha, ez sz@rul hangzik!
Új a géped? Vagy idáig működöt rendesen, csak most esett szét?
A BIOS-ban nem hiszem, hogy találsz megoldást...a win 8.1 frissítésével voltak gondok pár hónapja, keress rá neten, hogy melyik KB (frissítési) fájlok voltak érintve, azokat tiltsd le az update menüben.
Ha sehogy sem lesz jó, mielőtt beküldenéd a szervizbe sztem rakd újra a windózt, hátha csak az kergült meg, vagy cserélgesd a memória modulokat (egy boot memtestet is lefuttathatnál) a fagyások azok sokszor hardver hibára mutatnak!
-
DonMaster
addikt
válasz
Biggieboy #10884 üzenetére
a 8gb ram az sokat dob , win7 lassabb a win8 hoz képest , de személy szerint a 8gb ram nállam sokat dobott a 4gb ram hoz képest azota nincs akadás
batonyo
flash + firefox :d ez jo 4g rammal kevés hidd el nekem flash game és melete youtube és akad 4gb rammal amiota vettem még 4gb ramot azota nincs akadás és lasulás , amuyg a flash amikor eléri a 800-1000mb ram használatott akkortol lassulbe 4gb rammal ekkor érdemes kilöni a ctrl+shift+esc gomb után a flast-majd ujra beinditani a flas-t firefoxnál ekkor nagoyn gyors leszui: elfelejtetem a szerkeszté gombot sorry
-
426os
őstag
válasz
Biggieboy #10884 üzenetére
SSD+Win8.1 Bár a flash-nek nem szabadna Firefox-al szenvedni. Nekem Chrome-al mindig szar volt, de Firefox alatt még egyszer sem volt gondom a flash-el. A lassú programindítás a HDD hibája, az nem lesz gyorsabb, csak SSD-vel. Szerintem megéri a befektetést, én is most raktam egyet a Z510-be és bizony nagyon érződik (Összehasonlításnak: Winamp indítás Bento skin-el kb 1mp)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest