- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokolade
tag
működés:
- megvettem a vadiúj gépet, otthon szépen bekapcsolom, és elkezdi feltelepíteni a WIN-t (kérdezi hol vagyok, mi a nevem, stb...)
- mikor már 1x 2x újraindult, és nem csinál semmiféle telepítgetést, akkor elindítom a R&R-t és nyomok egy teljes rendszer backupot ***ezt persze akkor is megcsinálhatod, ha már az összes!!! frissítést felraktad (hw+sw)
- bekéri az első lemezt (én cd-t szoktam beadni, lehet h dvd-vel is ugyanúgy megy, nemtom)
- bekéri a következő lemezt (vista esetén még lesz egy 3. is)
- ezzel megvan a bármikor telepíthető teljes rendszer driverekkel együtt.- a recovery gombos rész csak akkor működik, ha 1. gyári oprendszer van, 2. gyári R&R-ről telepítetted az oprendszert. Magyarul, ha külön megvásárolt (vagy másolt, haveroktól, stb...) WIN-t telepítesz, nem fog működni a recovery gombos rész, hiszen nem készít szerviz particiót.
Amik kérdésesek:
1. Mi van akkor, ha külön vásárolt (nem gyárilag telepített) oprendszerre felteszed a R&R programot, és onnan akarsz teljes rendszer backupot csinálni (lehet-e, engedi-e?)
2. Ha végre minden frissítést (HW és SW) felpakoltál, és utána csinálsz teljes backupot, vajon a legutóbbi drivereket menti-e le a lemezekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest