- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bocsika
aktív tag
hali
Végül is meg lett véve egy TY0B9HL
Csak egy pixelhiba van de az majdnem középen és piros de alig lehet észrevenni (hugomnak úgy kellet magmutatni)
De amúgy király, majdnem jobb mint az enyém (videjókari), de hugom úgyse játszik
A fényes kijelzőt még szokni kell. Verőfélyes napsütésben áááá, de ha besötétedik vagy behúzom a sötétítőt akkor ötször jobb mint az enyém.
Tapipad ok, a billentyűzeten még szoknom kell a kurzorvezérlő billentyűket, valahogy mindig leakar mászni róla a újam a pgup és pgdn ra. Olya mintha nem is a billentyűzet része lenne.
A formája az tetszik. Hugom azt mondta hogy nem mindegy melyik, mert úgyis mind kocka alakú. Hát ez ahol tudja ott görbít levág...
Hangja szinte nincs, de hűtés közben még kevesebb
A hangszórótól meg nem tudom mit vártak, ahoz képest ahogy elvan dugva a ''kicsike'' szól
Hóm: Eddig semmi bajom sincs vele (maradhat)
Előre telepített rusnyaságok: Hát a nagy része felesleges szerintem
A nortont alapba töröltem a Googlés vackokkal együtt, a picasát nem tudom mire használhatnám a gépen, A roxio pont az amit nem szeretek a új nero-kban, hogy minden az akar csinálni, windvd-s cuccok lehetnének újabbak is
A lenovós cuccok úgy is maradnak és ha netre engedem akkor frissíthetnek is
A rendszert már lementettem Create Recovery Media-val
De mielőtt felteszek rá dolgokat be szeretném állítani hogy nem mentsen mindet és amit el is ment azt is csak egyszer a titkos partíciójára (mondjuk a tempben és az ilyen helyeken lévő ideiglenes dolgokból az is baj ha egyszer elmenti a cuccot)
Tehát egy optimális beállítást keresek Rescue and Recovery-hez.
Az Exclude files pontban mit ne mentsen és az Specify files for single storage pontban
melyik mappákra állítsam hogy ne töbszörözze magát pl.: a Win a rejtett partíción
Ja és mikor visszaállít akkor mindent töröl a C-ről vagy csak a stabil állapotú rendszert rakja vissza
Egyszere ennyi
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- !sűrgősen eladó! Asus Vivobook S15 TouchScreen - i5 8265U - 8gb - 512 gb - MX250 2gb
- MacBook Pro M1 Max 16" 64/2TB CTO
- Lenovo Thinkpad E14 G1 10.gen/8 GB/256 NVMe /14" FULL HD garanciás laptop eladó
- Dell Latitude E7480 i7-6600u/8GB/256GB SSD/14"FHD Touch garanciás laptop
- HP Thunderbolt Dock 120W G4 4J0A2AA ABB
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest