- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
Valakinek van tapasztalata a szervizfutárról? Pénteken vitte ela gépem a UPS ma reggel ért oda (tracking number alapjan). Hívni fognak majd ha küldik vissza? Csak mert hétfő kedd nem leszek itt pesten ahonnan elvitték és esetleg más címre kérném a szállítást. Egyébként a g580ah b960 cpu throttling probléma miatt küldtem amit már írtam itt is régebben, kíváncsi leszek csinálnak e vele valamit.. Vagy letesztelik a 18 fokos klímás szobában 5 percig és azt mondják nincs is baja...
-
myke01
senior tag
A pár hozzászólással ezelőtti témával kapcsolatban kérdezek,konkrétan az OEM (rejtett) partícióval kapcsolatban.
Én operációs rendszer nélkül vettem a G580AH notebook-ot . Nálam is volt egy rejtett partíció ,ha jól emlékszem ,akkor kb. 1,1GB-os,amiből kb. 500MB volt lefoglalva (valaminek). (Erősítse meg valaki ,aki ugyanígy op.rendszer nélkül vette a Lenovo G580-asát,hogy ekkora volt a rejtett partíció mérete
! )
Nem tartottam fontosnak a rejtett (OEM) partíciót ,ezért W7 telepítésnél "letúrtam" a winyóról , gondolom ezzel semmilyen kárt nem okoztam.
Mit tartalmazott az a kb. 500 MB (ha egyáltalán annyi volt) a rejtett part-on?
-
szekra
addikt
válasz
AMD Power #8287 üzenetére
Nekem is jóval előrébb jár már a garancia lejáratának vége, mint amikor vettem. Gondolom akkor "aktiválták" a laptopot sorozatszám szerint, de garanciális ügyintézés esetén biztos vagyok benne, hogy a vásárlás időpontjától számít a dolog.
Más: volt még régebben szó, hogy itthon nincs hivatalos szervize a lenovo-nak, és, hogy emiatt külföldre szállítják őket. Találtam egy linket, ezek szerint még is van? (IdeaPad termékcsaládra gondolok)
-
bopeti98
őstag
-
-
AMD Power
titán
A LSC-ben miért írja nekem azt a Center ,hogy 266 nap van még hátra a garanciából?
-
bopeti98
őstag
Sziasztok! Van egy 2 és fél éves Lenovo G550 notebookom és már eléggé újratelepítésre érett rajta a Windows 7. A gépen gyárilag rajta van a Win 7 Home Premium és elől hátul fel van ruházva matricával. Hogyan tudnám újratelepíteni? Csak mert semmilyen lemezt nem kaptam hozzá.
-
-
myke01
senior tag
válasz
AMD Power #8279 üzenetére
AMD Power fórumtárs
, a tiéd is ugyanilyen(mint itt a képen) ,a keskeny "enter-billentyűvel" a nyíl-gombok felett ,és a rendkívül keskeny "shift" gombokkal ???
-
myke01
senior tag
válasz
szalasz87 #8275 üzenetére
Kijelzőt ,billentyűzetet szokni kell ,de ettől függetlenül jó gépezet
.
Enyém 4GB RAM-ot , 500 GB HDD-t , Nvidia Geforce GT635M VGA-t ,és Intel P. B960 (2,2 GHz) Cpu-t tartalmaz. (Akkor még nem volt az 1 TB-os változat ) .
Nem vagyok egy hardcore játékos ,igaz akkor nem is ilyen konfigot vettem volna ,de ettől függetlenül elfutnak rajta a "keményebb" játékok is. Igaz nem full grafikával ,de élvezhető minőségben....
-
szaszii
tag
válasz
szalasz87 #8275 üzenetére
Azért vettem Lenovot a 3 éves Acer gépem után, mert azt hallottam róluk, hogy nagyon jó minőségű gépek. Összeszerelésben eddig nincs rá panaszom, a billentyűzetet szokni kell, de szerintem remek kis gép. Nekem 1 terrás vinyóval van és 8 giga rammal, plusz 2 gigás gt635m-mel. GTA 4-et viszi szépen közepes beállításokon, CS-t egyértelmű, UT-t is, illetve a San Andreas-t is.
-
szalasz87
csendes tag
Kedves Lenovo tulajdonosok! Egy Lenovo IdeaPad G580AH-t találtam jó árban, nekem nincs sok tapasztalatom - érdeklődnék hogy nálatok hogy bírják a Lenovok hosszú távon, a többi gyártóhoz is összehasonlítva?
Egyébként a fenti gépet játékra (is) használnám, a hardwarekből úgy tűnik 118-ért jó vétel lenne.
Köszönöm a segítséget!!! -
myke01
senior tag
Erről vélemény másnak? Vagy szóra sem érdemes
?!
-
Impressa
őstag
válasz
almos94 #8257 üzenetére
De le lehet "tiltani" az Nvidiával a globális beállítások fül alatt az előnyben részesített grafikus processzor menünél. Van még egy olyan lehetőséged, hogy kontrolláld melyik kártya van használatban. ( ez egy kis ikon formájában jelenik meg a tálcán) ezt a programon belül az asztal fül alatt a legalsó sorban levő szöveg elé beteszed a pipát. Az a baj, hogy a két driver ( intel és Nvidia ) szeretnek összeveszni, és sokszor csak a driverek újratelepítésével oldható meg. Nálam eddig csak a GT660M-et volt hajlandó használni a gép, pedig számtalan frissítésen és telepítésen vagyok már túl.
-
almos94
aktív tag
válasz
piRate_nEx #8258 üzenetére
Persze, én sem abból indulok ki, de még új a masina és máshol nem tudom lemérni, nah majd estére felteszek pár játékot és megnézem hogy is van ez, de ha nálatok jól működik,akkor nem aggódom. Csupán furcsa volt ez még nekem...
-
almos94
aktív tag
válasz
Impressa #8256 üzenetére
Értem. Szóval itt nem lehet azt megcsinálni, mint az asztalinál, hogy letiltom a HD Graphicset és csak a GT635 dolgozik? Most futtattam Windows élményindexet és ott a HD Grapchicsot mutatta, mint 3D forrás, pedig Nvidia Vezérlőpultban átállitottam, hogy csak az Nvidiat használja...
-
almos94
aktív tag
Most vettem egy Z500-at, valaki tudna segiteni, hogy BIOSba melyik billentyűvel tudok belépni? Delete a Boot menü, annyira rájöttem.
-
myke01
senior tag
Eddig külső USB billentyűzettel használtam a G580AH lapost ,mert mindig egy fix helyen volt (a régi asztali PC-m helyén) a lakásban. Eddig fel sem tűnt ,hogy milyen "hurka-gyurka"
billentyűzete van ,csak most ,hogy elutaztam és elvittem magammal (természetesen a külső USB klaviatúra nélkül
).
Ami legjobban zavar ,az az "enter" gomb a nyílgombok felett; tervezhették volna nagyobbra is. Minden más típusú laposon ez a legnagyobb gomb. A "shift" se kutyaa keskeny méretével. Mi a f@xért spórolták el a gombok méretét!? Nincsenek "Fekete Laci-méretű" ujjaim
,de mégis zavaró a gombok "aprósága".
Bezzeg az Acer-eken,Asus-okon,Samu-kon tudták normális nagyságúra csinálni !!!!!
Kezdem bánni ,hogy nem az "A" betűs márkák közül választottam....persze az is lehetséges,hogy a "fenti" márkáknál meg mással lenne "probléma".
-
Impressa
őstag
válasz
realfalcon #8250 üzenetére
Szia!
Külső USB-s billentyűzettel meg kellene próbálnod, hogy azzal működik-e rendesen. -
realfalcon
csendes tag
Sziasztok!
Adva van egy LENOVO 4446-3FG szerkezet. Valami okból kifolyólag megbolondult a billentyűzet pl F helyett ezt írja: f3v2 nem ömlött bele semmi,úgyhogy tanácstalan vagyok.
Köszi! -
törölt tag
Hali.
System update-al frissitettem a Z500as Lenovon a drivereket, ujrainditast kert, megtortent, azota nem kapcsol be.
Ez a kep ugrik be par masodpercre es ujraindul.
http://kepfeltoltes.hu/130626/2013-06-26_22-52-13_916_www.kepfeltoltes.hu_.jpgBocsanat, csak telefonrol vagyok..
Valaki segitsen. Koszonom -
AMD Power
titán
Ezt a számot sehol nem találom se a dobozon, se gépen.
-
törölt tag
köszi mindkettőtöknek
ma jött meg, eddig jól muzsikál. viszont a system update nem akar működni.ebben az esetben mi a teendő? legfrissebb system update, az a verzio, ami 64-es win8 hoz kell, mégse oké.
-
törölt tag
Hali!
Van valakinek IdeaPad Z500-a(Intel® Pentium Dual Core 2020M, 4GB RAM, GeForce GT 635M)
Érdekelne róla mindenféle vélemény, tapasztalat. Olvasgattam itt a fórumon, keresgettem, de sok mindent nem találtam. FiFa 11-el játszik valaki? elfut rajta normálisan, multiban is? -
bencze
senior tag
válasz
#57919488 #8235 üzenetére
F4 igen, de fülek bezárásához ctrl-f4 a 'standard' billentyűkombináció, az nem megy mert fn-ctrl-f4 kellene... főleg játékokban (nem csak) túl körülményes a Fn nyomogatása.
Jelent meg a napokban BIOS update de sajnos nem tartalmazza a hotkey switch opciót...
Valakinek nincs esetleg egy olyan OKR restore lemeze, ami a partíciókat visszaállítja? A lenovo fórumon volt ilyesmi linkelve csak nem él a link.
-
Impressa
őstag
válasz
Csabi88888 #8236 üzenetére
Nyugodtan leveheted az alját, nem jár gari vesztéssel.
-
Csabi88888
csendes tag
Sziasztok! Van egy több, mint egy éves laposom, aminek szeretném kitakarítani a hűtőjét. Csakhogy még garanciàlis. Ha leveszem az alsó burkolatot, az gari vesztéssel jár? Egy g570a- ról van szó. Köszi!
-
bencze
senior tag
Sziasztok!
Z500-t szereztem be és akadt egy nagy problémám vele. Azok a borzalmas funkcióbillentyűk... illetve a hiányuk. Tud valaki valami megoldást? Nekem munkára, játékra is fontosak, Fn-el egyrészt nem is mindig megy, másrészt pl egy firefox fület megszoktam, hogy ctrl-f4-rl zárom be, hát most nem megy... fn-ctrl-f4 mrg nyilván nem áll kézre.Más, mi a tapasztalat, ha ezt nem tudom megoldani és visszaadnám 8 napon belül a gépet, gondot okoz, ha ledaráltam az összes partíciót? Nem nagy veszteség mert freedos volt, de ugye a recovery stb...
-
sumsang
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni driverek felrakásához.
Vettem egy B590 ( 59-362027) típ. laptopot. Intel® Pentium® Dual-Core™ B980 - 2.40 GHz, 4MB RAM, 750GB HDD, és NVIDIA® NVS™ 5200M 1GB DDR3 videokarival.
Telepítettem egy WIN8 (64) op. rendszert.Megnéztem az eszközkezelőben, de ott a videokártyánál nem NVIDIA, hanem Intel(R) HD Graphics szerepel.
Erre kellene telepíteni ezeket a drivereket, vagy elég az NVIDIA-t
Intel Display Driver for Windows 8 (64-bit)
NVIDIA Optimus Display Driver for Windows 8 (64-bit)Ott is elakadtam, hogy a Wireless-hez melyiket kellene telepíteni, hol lehet ezeket megtudni, mert van 3 féle is belőlük.
Broadcom Wireless LAN Adapter Software for Windows 8 (64-bit) , vagy a Intel Wireless-N 2200, 2230, Advanced-N 6205 Wireless LAN , vagy pedig a Realtek Wireless LAN Adapter Software for Windows 8 (64-bit) -etEz a driver/szoftver lapja a gépnek [link]
Azt sem tudom, hogy a Win8 (64)-es összes driverét kell telepíteni, vagy melyik nem okvetlen szükséges?
-
Terkk
tag
sikerült újraraknom a GT635m illesztőt és GPUzvel is rendben a memória is 2gb egy újraindítás után, viszont a HD4000 kártyánál 0mb memória méretet ír ki a GPU-z
az integrált kártyának nincs memóriája? máshonnan veszi? mitől 0mb a mérete
-
Terkk
tag
válasz
Impressa #8227 üzenetére
Letöröltem az NVIDIA PhysX-et és most már megjelent a GT635 az eszközkezelőben és a driver is most települ, nem tudom mért nem látta az nvidia kártyát a gép? szoftver hiba vagy lehet ez hardver is?
csak furcsa hogy a GPU-Z mért ír ki 0MB-ot a memory sizera a HD4000 és gt635nél is?
-
Terkk
tag
válasz
piRate_nEx #8225 üzenetére
Nem asztali, mert ugyanezzel már működött pár nappal ezelőtt de most meg azt írja hogy nem talál megfelelő grafikus kártyát
és az eszközkezelőben sincs a GT635 se a GPU-z ben csak az integrált HD4000a biosban meglehet nézni a VGA-kat? mert ha ott se látja akkor bekrepálhatott..
-
Terkk
tag
és az eszközkezelőben is csak a HD4000-et mutatja a videókártyáknál
-
Terkk
tag
mi lehet a baj a gt635 videokártyával a lenovo g580 lapomban?
besz*rt?
egyszer csak kiírta a grafikus illesztőprogram hogy nem talál nvidia grafikus kártyát a gépben majd letöröltem hátha program hiba ,de
amikor az illesztőprogramot telepíteném újra az NVIDIA VGA legfrissebb illesztőjét, ezt írja:"Az NVIDIA telepítő nem tudja folytatni.A grafikus illesztőprogram nem talált kompatibilis grafikus hardvert."
Mi lehet a baj elromlott a gt635 vga?
meg a GPU-z sem ismeri fel csak a HD4000-et -
sumsang
aktív tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a len B590-es laptopot, de nem tudom hogy kell aktíválni a Wireless-t. win8-nál.
Hiába nyomom meg az F5-öt, de a PC beállításoknál a Wireless menüben nem látszik semmi.
Hol kell bekapcsolni, ill beállítani a csatlakozáshoz szükséges adatokat. -
AMD Power
titán
Szoba hőmérséklet 29.4 fok.
Netezés, telepítés közben (extra noti hűtő nélkül!) átlag hőfokok.
CPU: 51.4
GPU: 46.1
HDD: 48.5 -
AMD Power
titán
Nálatok hány fokokat produkálnak a gépek ebben a dög melegben?
-
N3zykee
csendes tag
Valaki esetleg tudja hogy a GT650M támogatni fogja-e a DX11.1-et?
-
fravik
tag
Na, ez jó hír... Nem az első laptopom lenne, amit szétszedek, de azért féltem szegényt. :-)
Viszont valami olyasmit hallottam talán, hogyha gariztatásra kerül sor valamilyen hiba miatt, akkor teljesen eredeti állapotában kell szervízbe vinni. Ebből mi lehet igaz? Gondolom akkor SSD ki, ODD be, szervíz, aztán vissza. Nagyszerű lenne... :-\ De remélem nem lesz semmi baja 3 évig. -
fravik
tag
Sziasztok!
Egy ideje gondolkodom rajta, hogy a Z500-asom ODD-jének helyére egy SSD-t kellene rakni. Sokat dobna a rendszerindításon, meg úgy alapból is szerintem.
Tudtok esetleg -szigorúan - garanciális lehetőséget erre, ami még megfizethető is lenne? Gondolok itt arra pl., hogy vinném az SSD-t, a beépítőkeretet és igazából csak a garanciális beszerelés lenne a lényegi teendő.
Valakinek ötlet esetleg? :-)
Ha nagyon muszáj és másképp nem megoldható ilyen keretek között, akkor foglalkozik valamelyik forgalmazó esetleg ilyennel? (árul SSD-t beépítő kerettel és be is szereli garisan)
Köszi a válaszokat. -
myke01
senior tag
A Samsung mobilteló fülese (3,5-es jack-dugóján 4 érintkezős,tehát "mikrofonos") használható a Lenovo G580AH laptophoz ?
Ezt a kérdést úgy értettem ,hogy esetleg nem okoz-e károsodást az elektronikában a "4 érintkező" ? -
n1nja
tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy Lenovo V570 (20092) típusú masinával. Kérdésem, hogy a PCI Express Mini Card slot helyére mSATA csatlakozójú SSD-t be tudok-e tenni? Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Musk és az xAI beperelik az Apple-t
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest