Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
hm mitől van az, hogy U510-re feltelepítettem a win7-et, a telepítőben particionáltam a vinyót de a windows nem látja a fennmaradó kb 800Gb-s partíciót?!
-
ktitusz
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek Lenovo z510-es notebookja? A billentyűzettel kapcsolatban szeretnék kérdezni valamit.
Köszi!
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
felraktam a frissen vásárolt lenovo g500s gépre a win7 ultimate-t. Minden hardverhez találtam drivert, egyedül az energiagazdálkodás szoftveréhez nem találtam win7es verziót.
Végül a lenovo support fórumon találtam meg a megfelelőt, felraktam, működik is rendesen, de folyamatosan feldobálja a "cpu 70%!" "cpu 100%!" ablakokat ha "személyaztó módban" van.(grafikusan ugye bickli, személyaztó, sportkocsi, rakéta
)
Mi lehet a megoldás, tudtok esetleg egy helyesen működő win7es verziót? -
DonMaster
addikt
valamelyik ph forumon olvasta hoyg 2év ig kap támogatást de félévente jön ki uj driver a lenovo oldalán vagy ha nagy panasz van a jelenlegire , de ez nem azt jeleneti hog 1év mulva lehet jön ki ujjabb csak meg eshet 2éven keresztül hoyg jön ki ujjab ez nem garantált ,viszont ha minden frankon megy akkor nem szükséges a drivereket frissiteni sem szerintem mert jobb talán kicsivel lesz
-
Nordik
őstag
-
DonMaster
addikt
nem anyira félévente teszfel 2éven át kap egy lapos támogatást.
de nem minden gyári driver megy lapossal, lehet probálkozni nem sok sikerrel, pl vga driver intel és nvidia amd drivereket nem szabad felteni a gyártoét csak a lenovosat ez saját tapasztalat nekem nem ment a váltás amiután feltettem a gyártos progit -
Mardel
őstag
válasz
EasyKnight #9190 üzenetére
Közben sikerült, csak másik módon "illesztő program keresése a számítógépen" és ott a választás a számítógépen található illesztőprogram-listából majd ott a saját lemez és onnan betallózni a driver *.inf fájlját.
-
Mardel
őstag
válasz
EasyKnight #9065 üzenetére
hm ezt most próbáltam ki, de nem működik.
Azt írja, hogy a "windows megállapította, hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész", szóval semmit sem csinált vele. -
Nordik
őstag
A Lenovo mennyire tesz fel naprakész drivereket az oldalára hosszútávon? Csak mert egy-két dologhoz megtaláltam az adott hardver oldalán is őket és hát frissebbek is léteznek már. Az a baj elég nehéz összevadászni. Vagy mindig inkább a Lenovo oldalán lévőket érdemes használni?
-
DonMaster
addikt
hülyeség minden drivert tegyél fel de elsöként az intel vga-ét utánma az nvidia vga-jét ted fel ez a léyneg és érdemes feltenni a gyári programokat mert sokkal többet kitudnakhozni az adott hardverböl mint a mezei windows driverek megy de nem 100%-oson , pl bluetoth nál nem megy 1-2funkcio csak ha felteszed a drivert ez minden más hardvernél uygan igy van , fel kel teni mindet nem csak a vga-ét
meg kel nézd eszközkezelöben miböl miylen van neked és oylat tölts le ,a lenovo oldalárol
sorrendben
chipset intel vga ujrainditás nvidia/amd vga ujrainditás memkártya egyébb aproságok wlan lan stb. usb 3, ezek után legutoljára a lem lenovo energie meme.... -
DonMaster
addikt
szerintem igen de itt [link] kérdezd meg több infot tudnak erröl de nem sok , 80-90 alat ideális, ha feelte van akor bajos de a 60 az nem sok , otthoni is 50nél indulbe
nem sok laposnál
én is toltam már ac4bf -et ágyban simán nem volt semmin és nem volt meleg sem , de a 60fok az nem sok biosban ha belélpsz hideg inditáskor akor ot is látod hoyg 40-50körül indul be alapjáraton ahpoz mlrten a 60 semmi . -
Mardel
őstag
Notinál a 66 fokos proci hőmérséklet játék közben (MOHAA) még elfogadható?
Böngészés közben 44-48 °C között van.
Mondjuk nincs asztalon, hanem ágyban van egy ilyen mappa tetején. [link]
Az aljánál tehát nemigazán tud szellőzni. -
DonMaster
addikt
zaért win8.1 nél ez nemt elejsne igaz mindegyikre, a sima 8-az más ott már jol futnak a driverek fps-ben is több mint a win7 , ez plusz még pár ok volt hyog win8-at tetem fel de cska is win7 style-al , 8.1 még nem kiforrot ebben azért nem tudsz meg cáfolni nekme is a win8 jobban felismerte drivereket mint a win7 de a gyáértoi driverek sokkal jobbak mint a sima windosos mert joban kihasznáélják a hardvert és több telejseitmént lehet velük kicsikarni igy
-
Tompie
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy egy IdeaPad U510 laptopnál honnan tudom meg melyik WLAN drivert kell feltenni, mert van 3 is (Intel WIMAX, Intel WLAN, WLAN Driver (Liteon/Atheros, CyberTan/Broadcom)
Illetve melyik hotfix drivert mert abból is van több (KB2482122, KB2496820, KB2493869-itt ezen belül is van 3)?Van-e javasolt driver installálási sorrend? chipset, intel vga, nvidia vga majd kb ezt követően mindegy?
Köszönöm
-
SFAkos
aktív tag
válasz
DonMaster #9177 üzenetére
Hát ezzel a 8.1 es nem kiforrott driveres témával nem értek egyet. Nekem a G580AH-n és az s400-on is az van, és 1 darab drivert nem kellet még telepítenem. A G580AH gt635m-es ezért egyedül a szoftvere miatt szoktam feltenni az nvidia a drivert. A hd4000-ét pedig már ha jól emlékszem 2* is frissítette újabbra. Ráadásul win7 alatt mindig volt egy sárga felkiáltójel a g580-nál amire sose jöttünk rá mi lehet az, na az sincs 8.1-nél. Akármit rádugtam mindenhez egyből volt. Gyorsaságban is veri sztem a 7-et és nem csak a boot időről ami sokszor kevesebb.
-
DonMaster
addikt
válasz
tomiskooo #9175 üzenetére
azért mert a dos az gpt rendszert uefi-vel használ a win7 amit kiirtál az meg valo szinü nem uefi-s keres rá google és ugy ird ki a win7-et hogy uefi-s nek nézze és akkor gpt particionálás lesz nem poedig mbr , de ha biosba betudsz lépni akkor meg álisd át az uefi- biost non uefi-re és akor bootolni fog simán a win7 lemez, 8.1-et inkább hanyagold mivel még driverekböl nem igazán kiforrot a rendszer
nordik érdemes habár semmi extra nem törtétn én probáltam igy is ugy is nem láttam gyorsulást emiat is nem vágom m i a különbség nála
-
tomiskooo
újonc
Sziasztok!
Van egy problémám remélem tudtok segíteni.
Új Lenovo G500S notebook, Freedos van rajta és Win7-et akarok rakni rá de ezt írja ki bootolásnál has been blocked by the current security policy. Próbáltam Win 8.1-et és Hirens Boot CD-t arról be se akart bootolni, a BIOS-t sehogy nem érem el. Valami megoldás van a problémára?? -
Nordik
őstag
Vásároltam egy G500-as laptopot és a Bios-ban van egy olyan beállítás, hogy Windows 8-hoz lehet beállítani a Bios-t és egyéb oprendszerekhez. Ez pontosan mit jelentene?
-
ktitusz
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettem egy Lenovo z510-es laptopot (i5, 8gram, nv 740m), felraktam rá egy windows 8.1-et, és az összes drivert amit adtak hozzá a dobozában dvd-n.
Gondoltam kipróbálom mit tud, felraktam a Skyrimet (azért ennél keményebb gammel is lehetett volna próbálkoznom őszintén szólva), és csalódottan tapasztaltam, hogy késik az egér, akármit csinálok is a felbontással, graf beállításokkal. (illetve fura módon a menünél nem is tudtam eltalálni a gombokat, nem érzékelte, hogy kattintok, csak kurzorral tudtam fel-le menni és enterezni)
Gondolom nem hardware-es probléma lehet, hanem valamilyen software-es, vagy beállításos ugye? Mire kell figyelni, milyen beállításokat kell beállítani, hogy optimalizálva legyen a hardware működése? Ez így kicsit idegesítő.
Köszönöm!
-
DonMaster
addikt
ha van novo gomb azt nyomd meg amikor kivan kaocsolva és ot a bios mode, ha nincs akor f2 gomb vagy f10 de általában f2-vel elöjön vagy fn+f2, és bekel álitani hoygh uefi bios és hogy ahci mode plusz eneble usb és akor fogja telepiteni , kivéve ha alapbol uefi-s a bios és te meg nem uefi-s win8-at akarsz ami nagyon elcseszvelehet , szerintem csak usb nincs eneblen
-
Drughi
addikt
Üdv,
Kellene egy kis segítség.
Vettem ma egy Z510 et
Pendriveról szeretném telepíteni a win8at, de nem tudok belepni a biosba.
Csak a dos jon be ahol folyton az időt meg a dátumot akarja beallitani.
Hogy tudok belepni a biosba és kivalasztani, hogy Pendriveról bootoljon -
Sev!er
aktív tag
válasz
EasyKnight #9164 üzenetére
Köszi! És sima win 8 vagy 8.1?
-
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen oprendszert rakjak fel az újonnan vásárolt Z510 laptopomra (i5 4200M,8gb ram, nvidia 740, 1 TB HDD+8gb SSD)?
előre is köszi
-
DonMaster
addikt
válasz
KőkorSzaki #9159 üzenetére
[link]ezt nem kell vágni csak ráhelyezni és nem párszázforintos
-
KőkorSzaki
tag
Fóliát keresek Ideapad S210 notebookra.
Érintőképernyős, ezért is kellene a fólia.(Antitroll statement: a "használd a billentyűzetet/tapipadot" javaslat nem bejövős).
(Antitroll2: bizonyos fóliákat nem lehet szépen vágni, a vágási felület mentén nem tapadnak. Mivel itt nem száz forintos fóliáról beszélünk, alapesetben nem vagdosnék.)
Előre is köszönöm
-
Nordik
őstag
Jelenleg a Lenovo garancia milyen? Be kell vinnem valahova vagy csak telefonálok és jönnek, viszik, ha kész pedig hozzák? Egy G500-at vásárolnék 2 év garanciával.
-
BobMaster
senior tag
válasz
fireman123 #9140 üzenetére
Én úgy tudom, hogy van arra szándék, hogy visszakerüljön, de ha így is lesz, biztos nem lesz a Laptopszalon kizárólagos.
-
Impressa
őstag
A Thinkpad szériákban, van erre egy külön szenzor a gépben, ami figyeli a rázkódást. De egyébként a HDD is regisztrálja ezeket a rázkódásokat. Ezt a HD Sentinellel meg tudod nézni - G-Sense név alatt -
Azt nem tudom, hogy a merevlemezekben milyen szintű védelem van. De a HD Sentinel szakértője ebben a topikban meg tudja mondani pontosan, ha komolyan érdekel. De egyébként nem lesz baja, ha nem dobálod. -
Mardel
őstag
Tényleg, ha ágyban használom a notit (g500) egy kemény mappán, és a noti picit mozog, ha írok, vagy ha ülőpozíciót váltok, akkor a merevlemeznek lesz-e baja?
Vagy ezekben a merevlemezekben van valami rázkódásvédelem, vagy fejparkolás alapból? -
EasyKnight
tag
válasz
trassher #9144 üzenetére
Hát, én is többnyire AutoCAD-re meg hasonló nyalánkságokra használom a lapost, nincy rá panaszom.
A G500-ról beszélek.
Részben ez is Al. Filmezésre, netezésre jó, viszont játékra jobb lenne az nvidia.
Én valamiért a feketéhez jobban vonzódtam, szóval szerintem a G500-at vidd -
szekra
addikt
válasz
Ez engem is erdekelne! Ha megtudsz vmit dobnal egy privit legyszi?
-
trassher
addikt
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mert nem tudok dönteni. Adott a Lenovo g500 és u510. Mindkettő i3-as, 4 gb ram, 1terra HDD. Egyik Radeon, másik nvidia. Laptopszalon.hun 139990 mind a kettő. Amire kellene az filmezés, net, AutoCAD néha és egy kis játék. Melyiket lenne érdemes megvenni ilyen felhasználás tudatában? A g500 erősebb valamivel, az u510 részben alumínium. Mindkettő erősebb mint a jelenlegi Packard Bellem ami nagyrészt elég csak a minősége 0, eddig bírta. Ti melyiket ajánlanátok? Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Az elütésekért bocs, telefonról írok mivel a PB ismét beadta a kulcsot. -
DonMaster
addikt
irj a t-nek emailt hjoyg jrá vagy sme , másrészröl megnézted a leirását amit adtak hozzá? vagy agari papairt elolvastad? amugy nekem kicsomagoláskor 3felé szakadt az a matrica , de nem jár gari vesztéssel , és javaslom a fent joboldalon van egy keresö tipust beirod egyböl kidob találatot nme kel végig olvasni , nem jár elvileg gari vesztéssel , Lszalontol meg kérdeztem , t-nél más de a lenovo elvileg nem nézi
-
podeeg
csendes tag
Üdv!
Gondolom a kérdésem "lerágott csont", de nincs időm keresgélni:
Adott egy G500-as noti (t-homos beszerzés), amire még bőven van garancia. HDD csere SSD-re és az ezzel járó szétszedés garanciavesztéssel jár-e? Lényegében egy általános tisztítás is a kis lenovós matrica leszedésével járna...
Köszi! -
DonMaster
addikt
válasz
keresd Borote -t ö sokat tud ebben a témában segiteni ,
én ugy tudom , hogy igen és laptopszalonnál már most is szervizelik elvileg weblap szeirnt meg reklámok szerint az idepadokat nem kell most sem vissza küldeni,Domike84
reisntall segit csak akár csak a lem-et ha az nem akor teljes reinstall kel hoyg menjen, nekem jol megy msot. -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Az ősz elején voltak infó-morzsák (laptopkalauz.hu), hogy januártól a Lenovo Ideapad széria garanciális szervízelése Lengyelországból visszakerül kis hazánkba...nevezetesen a Laptopszalon-hoz.
Van esetleg erről valakinek frissebb infója? -
Domike84
csendes tag
sziasztok,
valaki esetleg tapasztalt már hasonlót?
Lenovo energy managmentbe beállítom az akku védelem funkciót újraindítás után jó, viszont ha kikapcsolom elfelejti a beállítást.
mitől lehet? bug?
-
Krisz79
őstag
Lenovo G500 notimba tervezek SSD-t vásárolni.
60GB Kingston 2.5 SATA3 SSDNow V+ 200 SVP200S37A/60G 3év garancia
17780 Ft
60GB Kingston 2.5 SATA3 SSDNow V300 SV300S37A/60G 3év garancia
13970 Ft
Ezt a két fajtát néztem ki.
Melyiket lenne érdemesebb megvásárolni?
Miért? -
Mardel
őstag
válasz
EasyKnight #9135 üzenetére
Ertem, koszi.
Mondjuk ez egy 13-16 Mbit/s-es video 640 Kbit/s-es hanggal.Fedel lecsukasakor 1-2 mp-es akadassal megy a film.
Bar tegnap 1,5 ora utan szinten szaggatott, ugy hogy nem volt lehajtva. Egy ujracsatlakozas a wifire lehet megoldotta volna, de nem szamitottam ra, hogy halozati gond igy maradt az ujrainditas.Router szinten TP-LINK (TL-WR1043ND), a tavolsag meg olyan 10-12m + kb. 4m szintkulonbseg (nagygep+router emeleten, noti+tv lent a nappaliban).
-
EasyKnight
tag
Nálam nem volt probléma. Nem szaggatott a videó. Viszont a jelerősséget valóban befolyásolja a fedél... Nálam gyengült a jel, amikor lecsuktam.
YT-on néztünk Live Strem-et páran, Full HD-ben, 900 Ft-os HDMI kábellel, egy 3-4 éves TP-Link routerrel, 8-10 méteres távolságból. Persze ez annyira nem is fontos -
-
DonMaster
addikt
100% a wifi miatt van , márha wifiröl stremben nézed , utána jártam , és van aki járt igy 1-2honapos lapossal , ha nincs lehajtva akor pl: 150mbit a wifi net ha lehajtja akor meg 5mbit net akkor viszont hardveres lesz gariban kérdezrá , de nézd meg elsöként mit mutat nem lehejtva egy speedtest és lehajtva ha lehajtva lassab akor avval vana baj [link] hasonlorol van szo,
amuyg probáld meg azt márha a laptopot dugod a tv-re és a laptop veszia streamat , hoyg mi van ha a laposon vana film és rádugva a tv-ra ugy is akad? ha ugy nem akad akkor fixen a wifi problémája az. -
Mardel
őstag
válasz
DonMaster #9126 üzenetére
Mivel másik gépről nézem wifin keresztűl, még azt tartom elképzelhetőnek, hogy a lehajtott monitornál visszavesz a hálózat terheléséből vagy nemtudom.
Próbáltam mindenhogyan kiegyensúlyozott teljesítmény, aztán mindent maxra, energiagazdálkodásban mindenhol kivettem, hogy a kijelző lehajtásakor ne tegye magát alvó módba, sőt ne csináljon semmit.
HD Graphics 4000-et használja a lejátszó, MPC-HC-t meg át se lehet állítani amd kártyára, mert energia takarékos van beállítva és nem módosítható sehogy sem.Más lejátszót meg nem szeretnék használni, mert ehhez van madVR renderer.
Mindezek ellenére, ha lehajtom elkezd szaggatni a film.
-
DonMaster
addikt
oké csak valahoyg még sme megy ahoyg szeretnéd, valoszinüleg valami windows-beálitás kavarbe, meliyk video lejátszot használod? meg probálhatnád akár simán a hd4000-rel futattni , és hoyg akkor is beakad a film? hdmi-n vagy nem amikor lecsukod? más nem igazán lehet harderesen kel menjen csak is softveres lehet a baj vagy beálitás miatt forudlhat elö, ted teljesitméyn re az energiát. plusz ha bemész a pseckobeálitásába az energia... nak akor ott minde huz fel hoyg teljesitmáyn centrikus legyen és mindig globálisan az amd-t használha lehajtáskor emg ne kapcosljon ki ha kabelen van ha nincs kabelen pcie- és az usb-t is löd igy át hátha jo lesz,
-
DonMaster
addikt
és ha nem hajtod le de megynomod az f9 helyén lévö funkcio gombot ? nem uygan az? akkor jo ? vagy akkor is csinálja? amuyg minek lecsukni ha használod? mérmint filmeznél tv-n a gépen kerezstul ez oké, de 2orás film idejére lehet felnyitva is csak kinyomod a monitorját és megy ugyn ugy elvileg , de csak 20után tudom kiprobálni
-
Mardel
őstag
Erre a ****** g500-ra mindjárt rávágok samu kalapáccsal.
Már korábban írtam, hogy sehogy sem tudom beállítani, hogy ha TV-vel kötöm össze és fulkl hd filmet néznék róla, akkor ha laptop fedelét lehajtoma film elkezd szaggatni. -
DonMaster
addikt
lenovo g500 nál ha vaékainek a bluetoth nem menn meg felelöen csak ah ujra telepiti a drivert akkro bios update , amivel már lehet a funkcio gombokat is át teni , hoyg fn+funk menejn ne simán , én spec simán jobban szeretem vagyis meg szoktam
-
DonMaster
addikt
válasz
McSzaby #9119 üzenetére
ha bekapcsol a windows akkor ott felismeri mitn hoyg uj hardver? ha igen akro telepisd fel ha megy akor rendben van , ha nem ismeri fel vagy addig sem jutsz akor valoszinüleg unlock bios kel hozzá ami gari vezstéses, és szerintem az hoyg kitört pár kisseb tarto az nem jár gari vesztéssel , viszotn a wifi kártya csere az nem garanciális vagyis nem lehetne , gariba amugy i csak a gyári álapotában viheted vissza sehogy másképpen
-
McSzaby
őstag
válasz
McSzaby #9118 üzenetére
Bocsi... kihagytam a lényeget.
Szóval bekapcsolásnál a POST után ezt kapom:
unauthorized wireless network card is plugged in. power off and remove it
Szokásos hiba, hogy nem fogadja be a kártyát... bukó van... De nem is értem, hogy az Intelt miért nem fogadja el... Egy BIOS Update segítene rajta??
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Megjött az 5 Ghz-s INTEL wifi kártyám, amit jó drágán megvettem, beraktam a gépbe, közben lepattant néhány műanyag kis pattintós bizé, ami az alját fogja.
(Halál szabályosan szedtem szét és nem először csinálok ilyet.) Most nincs semmi rés, semmi baj vele, 2-3 darab műanyag tört le kb.
Szóval a kérdéseim a következők lennének:
-Buktam-e a garanciát ezzel, vagy igazából esztétikai hiba, szóvaaal nem?
-Hogyan tudnám működésre bírni azt a 11 000 forintos miniPCI-E-s wifi kártyámat?? Gondolom csak kizárólag BIOS hackkel? Elég frissíteni a BIOS-t, vagy unlockolt bios kell, ami ugye szabálytalan lenne???Jah, Lencsó U510-s.
-
BobMaster
senior tag
válasz
Mercutio_ #9107 üzenetére
Nos, így ebben a formában nem teljesen igaz.
A Lenovo IdeaPad-ek 3 féle garanciával kerülnek forgalomba: 3 év (Y, Yoga), 2 év és 1+1 év.
Mi is jártunk matek órára, de az 1+1 az jelen esetben nem kettő, hanem pont amit írtál: amennyiben cég van a számlán, úgy 1 év, amennyiben magánszemély, úgy automatikusan 2 év a jótállás.Még gépcsalágokon belül is van keverés a 2 és 1+1 között, általában a Celeronos és DualCore Pentiumos gépek kapnak 1+1 évet, de ez sem mondható 100%-ban helyes megállapításnak.
Y: minden 3 év, Yoga: minden 3 év, S510P és S210: 1+1 év, Minden U330, U430: 2 év, Minden Z710 2 év, a G710-ek közül a 3550M procis az 1+1 év de a többi 2, Z510-eknél a 3550M procis az 1+1 év de a többi 2 év, kivéve a 59-408812-t, minden G505 1+1 év, G510-ből a 3550M procis az 1+1 év de a többi 2 év, és a G500-nál is az a helyzet, hogy a 2020M és 1005M procisok 1+1, a maradék 2 év, ám borzolja a kedélyeket, hogy a 59-390042 annak ellenére 2 év, hogy Pentiumos. A B590-ek pedig mind 2 évesek.
Érthető voltam?
-
jel1
aktív tag
megtaláltam ezt, így csak pár másodpercig mutatja... nem akarom letörölni a programot, mert jó ahogy mutatja, csak ezt a numlockos dolgot teljesen ki kéne venni :/
-
jel1
aktív tag
Most telepítettem papámnak az új B590 20206-os gépét, és van egy program, ami tökjól mutatja az fn gombok használatát... meg azt egy 30x30-as négyzetben a képernyő jobb alsó sarkán, hogy éppen be van-e kapcsolva a caps lock-num lock... na ez utóbbiakat hogyan tudom kikapcsolni?
Mert amúgy jó lenne, de így kib@szott idegesítő... hiszen van a gépen visszajelző led is, nem értem mit csinál ez a szar lenovo
de b@szott idegesítő az egész a szar oldalukkal együtt...
rohadjanak el!
már bocsánat... -
tibbike01
őstag
Sziasztok!
Melyik lenovo mostanság a bestbuy 120-130 ezer környékén? -
Mercutio_
félisten
Infó, hátha más se tudta eddig: Lenovo 2 év garancia csak végfelhasználóknak szól, ha cég nevére szól a számla 1 év a gari.
-
Sparrow88
tag
válasz
DonMaster #9101 üzenetére
Köszönöm!
Intel PROSet/Wireless Wifi Software
Intel Wireless Displayez a kettő között, mi a különbség?
a Synaptics Touchpad Software a touchpad miatt kell gondolom, h a szélső "görgetés" is menjen gondolom
Még vmi hotkey-eket is fel kell raknom, h működjenek a FN funkció billentyűk, vagy a kijelző világosítás, majd a vga driver ztán működni fog? -
DonMaster
addikt
válasz
Sparrow88 #9100 üzenetére
azt azért irtam ha enm tudnád mia vga bocs ha mégis
intel driver után irtál egy iylet
NVIDIA Optimus Display Driver
ezért irtma hoyg az intlet elsöre és utána az nvidiát , nem irtad hoyg csak az inteles van de akkor ha nincs benen nvidia akor az NVIDIA Optimus Display Driver ezt nem is kell feltenned
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 10C CPU - 24C GPU - 64 GB RAM - Garancia - ÁFÁ-s
- Apple MacBook Pro 14" M4 Pro / 24GB / 512GB SSD / 34Hó Garancia! 2 ciklus / Beszámítás
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Acer Aspire E15 Laptop
- Bontatlan Lenovo Thinkpad x13 gen 2 Ryzen 5 pro 5650U 16GB RAM 256 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest