- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Mivel a parasito topic annyira nem porog igy batorkodnek itt kerdezni, hisz vegulis csak felig OFF
Elsosorban parasitot keresnek, de a kollegam azt mondta, h ne legyek hulye es vegyek 2 keszuleket amikor vannak jo parasito/legtisztito gepek is amolyan 2in1 stilusban.
Ezekrol mi a velemenyetek?
A masik kerdesem az lenne, h a tesomek nemreg vettek egy Xiaomi 2S legtisztitot ami szerintuk parasit is holott errol nem talaltam semmit a neten.
Van olyan aki ezt meg tudna erositeni?Elore is koszonom!
-
phanzetomox
őstag
Philips 4000i-vel vagy 4500i-vel van valakinek tapasztalata?
Irodába venném, de nem tudom eldönteni, hogy a +10k megéri-e a 4500i-t. Illetve nem is a plusz ár, ami főleg számít hanem, hogy a 4000i-vel ellentétben a 4500-as nagyon nem illeszkedik bele az iroda környezetébe, küllemét tekintve.
Az iroda nagyon poros és koszos levegőjű (lézervágó/gravírozó gépek mellékterméke) tehát ez is közrejátszik a gépválasztásban.
Illetve másik kérdésem, hogy kuponnal venném (30%kedvezmény). Nem tudom, van ennél most jobb opció? (régebben mintha lett volna 40%-os kupon is).
Előre is köszi bármelyik kérdésben a segítségeteket.
-
updog
őstag
Arénás Mi boltnak (hónapok óta) nincs rendes honlapja, de (igen @Slapy) a Smartmire gondolok. Ami valójában pont annyira "légmosó" mint négyszer annyiért a linkelt iRobotos csoda
Heti max 2x tisztítom, akkorra tele van szösszel, porral, és konkrétan sárga a vize, tehát valamit biztos csinál. Ettől még van itthon mellé külön légtisztító, én alapvetően párásításra használom.
Egyébként a net (és a fórum is) tele van vele hogy a Mi apphoz nem vagy csak nehezen csatlakozik, és nem jól (sehogy) mutatja az értékeket, tehát van baja ha a Mi smart home-ba akarja illeszteni az ember. Én manuálisan használom őket
-
HoTDoG
tag
Bár úgy látom egyedül írogatok ide, de találtam egy másik opciót, kicsit más irányban. Légmosó. Ami ebben is szimpi, hogy nincs cserélendő szűrő, csak néha leöblíteni. Illetve az, hogy a koszt a víz is eltávolítja, nekem hatékonyabbnak tűnik mint a száraz szűrő.
Vélemény?
https://irobotcentrum.hu/Stadler-Form-ROBERT-legmoso-fekete -
HoTDoG
tag
Nem nagyon találtam levegőminőség mérőt olyan áron amiért nekem ezt megérné otthon monitorozni, nézegetni és ki is lehet tenni egy polcra.Eegyedül ezt a Xiaomi-t: https://tesztarena.hu/xiaomi-mijia-kqjcy02qp-levego-minoseg-mero/
A többi vagy nagyon mérnökös kialakítású és vagy egy légtisztító árában van.
Erre javaslat?A Zepter légtisztítója (átcímkézett AirRabbit) egyébként csúnya, olcsó műanyag hatású és annak ellenére, hogy a falra ajánlják, vastag is, szóval a Philips, Electrolux és ez a csoda IonFlow még mindig talonban van.
-
HoTDoG
tag
Sziasztok,
Milyen légtisztítót javasolnátok? Párásítóra nincs szükségem, azt most a természet megoldja. A legfontosabb, hogy egy 40nm-es helységben tartsa tisztán a levegőt.
Őszintén szólva a Philips nagy választékában nehezen igazodok el és a legtöbb helyen össze-vissza vannak feltüntetve a paraméterek. Pl a kisebb szériában azt írják, hogy 60nm-től, holott max 39nm-ig ajánlják. A Brendon-ban pedig személyesen szintén nem értenek hozzá profi szinten.
Sokkal jobban megéri a 200 ezres Philips 4500-as széria mint a 100 ezres 2700-as?
A korábban linkelt Electrolux PA91-404DG tényleg különleges dizájnnal rendelkezik, de jobb, mint a Philips?Illetve van egy bontatlan Zepter THerapy Air ION elfekvőben, mondjuk úgy, hogy családi örökségből. Azonban a Zepter-ről megvan a véleményem és kisebb utána olvasás után megtaláltam, hogy ezt sikeresen címkézték át erről a márkáról: https://www.rabbitair.com/
Eddig is tudtam, hogy óriási átverés a Zepter, de ez már kézzelfogható bizonyíték. Ettől függetlenül ez a termék még érhet is valamit, hiszen egy egész jó másik terméket "címkéztek át".Ti mit javasolnátok? Próbáljam meg ezt a Zeptert? Esetleg Philips vagy Xiaomi, Electrolux? Azokból melyik?
Köszi!
-
bpasztoi
csendes tag
Tudom, hogy csak vízszintre figyelmeztet, csak próbáltam a probléma forrását keresni. Azt se tudom hogyan nézi egyáltalán a vízszintet. Persze, áramtalanítás is volt, ki-be kapcsolás stb. Szerintem jól illeszkedik, csak egyféleképp tudom a tartályt bepattintani. Megy a fújás és amúgy a víz is fogy belőle, bár lassabban, mint előtte. Remélem az is ezzel függ össze, hogy folyamatos max fokozaton is képtelen 40% fölé vinni a páratartalmat a lakásban. Reméljük a szervíz tud majd segíteni.
-
Bibby
addikt
válasz
bpasztoi #2084 üzenetére
A vízcsepp ikon elvileg semmi mást nem jelent, csak a vízszintre figymeztet. Szűrő csere meg szűrő tisztítás ikon másképp néz ki. Biztos teljesen illeszkedik a tartály a helyére?
Gondolom áramtalanítás meg ilyeneket próbáltál már.
Egyébként akkor nem is indul el a levegőfújás?
Ha semmi nem segít akkor gondolom marad a szervíz. -
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott valaki a Phillips AC2729/50 készüléknél olyan hibával, hogy folyamatosan azt jelzi ki, hogy újra kell tölteni a víztartályt? Nálam folyamatosan ott van a kis narancssárga csepp jel, vízkőtelenítettem már a forgóbetétet, mindent csináltam vele, de nem akar eltűnni.
-
ap-c
csendes tag
válasz
beginnerguy #2060 üzenetére
"Viszont az automata módot a Xiaominál el kell felejteni"
Ezt ma megtapasztaltuk.
Végül Xiaomi lett, de az automatika eddig párszor nem volt a toppon. Legtöbbször 10 környékén van a pm25, amikor nyílik az ajtó, vagy szellőztetünk, akkor felmegy, majd az erősebb üzemmód visszaveszi 10 környékére.
Ez eddig jó is lenne.
Viszont pár napja és ma is, egyszer csak gondolt egyet és a ~10-es értékről felugrik több százra, (ma pl 588-ig) felpörgeti magát, pörög 2 percig, majd beáll 001-re. 2 perc után újra több száz, majd újra 001. Ezt eljátssza 3-4 alkalommal, majd újra beáll 10 környékére és onnantól semmi baja órákig. Mindezek a kiugrások úgy, hogy ülünk a szobában és tv-zünk, tehát se mozgás, se szellőztetés, se kaja (még fingás sem)
Erre van vmi tapasztalat, vagy megoldás? -
bumi
tag
[Ezzel] találkoztatok már?
Gondolom jó bármelyik szűrő közepébe?
Azt olvasom mosható, szénszűrő. -
Bibby
addikt
válasz
sittes79 #2080 üzenetére
Úgy érted melyik tisztít jobban? Mert azt max labor mérésekkel lehetne megmondani. Amit esetleg átlagember össze tud nézni, az a hangereje, funkciói, szűrők ára/csere gyakorisága, ilyesmi. Meg ki miben bízik.
Nekem csak philips van, nincs vele gondom, amit írtak hogy gyengén párásít szerintem nem igaz, inkább az automatika hangolása nem az igazi, mert a kívánt érték előtt lejjebb veszi a fokozatot hamarabb. -
sittes79
addikt
Sziasztok, mekkora különbség van egy xiaomi és philips között hatékonyságban? Ha az árát nézem az dupla kb.
-
updog
őstag
válasz
bpasztoi #2077 üzenetére
Szia!
" 1 nap alatt az egész tartály vizet (ami kb. 3 liter) elhasználja,"
Nekem a sima Philips párásító (4813/10) egy nap alatt 3 tartálynyi vizet megeszik télen (~6 liter). Tök normális. Sima csapvízzel etetem, amíg megvolt az AC2729/50, abba is azt töltöttem, semmi baja nem lesz, a leírt karbantartást (x időnként tiszta hideg csapvízzel átöblíteni, és néha kiáztatni) be kell tartani, akkor bírni fogja a szűrő kb. a gyári csereidőtartamig.
Én pont a gyenge párásítás miatt küldtem vissza végül ezt (AC2729), a sima, tartályos Philips hatékonyabb volt (azóta 2 Xiaomi tárcsás van), és mellé meg még mindig ott a Xiaomi légtisztító. 2in1 készülék mindig kompromisszum szvsz. Nem volt annyira rossz, nem azt mondom, csak nekem eleve megvolt már korábban a légtisztító és a párásító külön, azok helyettesítésére nem jött be.
-
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem én is egy Phillips AC2729/50 készüléket. Olyan kérdésem lenne, hogy aki párásításra is használja, az desztillált/ioncserélt vizet tesz bele vagy csapvizet? Én nem merem csapvízzel használni, mivel elég kemény nálunk a víz és nem tudom, hogy milyen gondot okozhat neki. Habár az útmutatója is csapvizet ír.
Illetve a párásítás nálatok mennyire működik? Úgy értem, hogy nekem 60%-ra van beállítva és kb. 1 nap alatt az egész tartály vizet (ami kb. 3 liter) elhasználja, mégis a páratartalom alig 45-50%-ig kúszik fel. Nem igazán értem miért. Panelben lakunk, első emelet, persze tél van, ilyenkor szárazabb is a levegő, de furcsállom, hogy mennyi vizet elhasznál és mégse nő meg a páratartalom a levegőben. -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Külföldön élek ezt néztem ki magamnak, szakik megnéznék, hogy mennyire ajánlott sajnos elég penészes a lakás, hálószoba levegőjét tisztitanam vele
-
raverke
tag
Nekem is Philips van és az applikáció "elvileg" távolról is elérhető, így akkor is be tudod kapcsolni, amikor nem vagy otthon.
És akkor fel is tenném a kérdést a többieknek is, hogy kinek hogyan működik ez az app, Air Matters, mert nekem sajnos nagyon ritkán működik mobilnetről.
Nyitottam is ticketet a Philipsnek , de egyáltalán nem reagáltak semmit. (már több hónapja)
-
Sziasztok!
Bár keresővel nem találtam róla véleményt, de ettől függetlenül van valakinek tapasztalata az Electrolux PA91-404 légtisztítóval? Nagyon megfogott a dizájnja és az ára is még emészthető.
-
updog
őstag
Ezért kérdeztem én is korábban, a nem-légtisztítós párásítójukat ugyanis naponta át kell mosni a manual szerint is, és az orrom szerint is
Szóval nem tartom reálisnak hogy ezt meg ilyen ritkán kelljen kimosni ahogy a manual írja. A pangó csapvízben (ha nem forog a kerék, panagani kezd) amúgy szobahőmérsékleten hamar elszaporodnak a bacik, az meg büdös
-
Bibby
addikt
Látom többeknek van itt philips párásító, légtisztító. A lényeg hogy ez a nanocloud technológia amiben egy párásító kerék pörög.
Egy hete kb észrevettem hogy büdös maga a kerék, vagyis inkább ilyen állott víz szagú. Amit ír a manual, beáztattam ecetes vízbe, az talán kicsit segített, de csak pár napig, majd visszatért. Nap közben nem megy a cucc, de nyilván nem öntöm ki belőle a vizet állandóan, ez okozhatja? Azt tudom hogy kemény a víz nálunk.
Ehhez kapcsolódóan, oké, cserélem a kereket újra, viszont honnan fogja tudni hogy én megtettem? Tehát lehet két hónap múlva szól hogy cseréljek, pedig már megvolt. Jól gondolom hogy egyszerűen csak azt figyeli hány órát megy?
-
mazsi
senior tag
Kezdő légszűrőnek tökéletes lehet. Nem ismerem, de máshol ennyiért ventilátort lehet kapni
https://www.alza.hu/concept-zv2000-perfect-air-d5520777.htm
-
-ZeeZee-
senior tag
Sziasztok!
Erről az Aldis légtisztítóról van valakinek valamilyen tapasztalata?
-
updog
őstag
Kicsit csalódás ez a Philips AC2729/50, teljes áron biztosan nem vettem volna meg, így kuponnal ugye 60 volt. Kiválthatta volna a régebbi Philips párásítót + a Xiaomi légtisztítót, és ha azokat eladtam volna, így hogy akciós volt a Philips, majdnem 0-n lennék.
Viszont ahogy minden 2in1 készülék, ez is (számomra nagyon erősen) kompromisszumos, tök random módon párásít, ma éjszaka pl. egy ujjnyi víz fogyott le belőle úgy hogy 2-es szinten ment a ventilátora, alig mozdult a 40%-ról a szoba páratartalma (folyamatos maximum párásításra volt állítva 7 órán keresztül). Napközben még zavaró is a hangja már 2-esen. A pittyegést sem lehet kikapcsolni, és a víz utántöltése körülményes.
Ma jár le a 14 nap, még gondolkozom hogy elállok és maradok a bevált Xiaominál, párásításra meg veszek (még egy) Xiaomi tárcsásat, abban szűrőt se kell cserélni mint a Philipsben.
-
beginnerguy
tag
A levegőben szálló port (ami átmegy rajta) azt kiszűri, akár kicsi, akár nagy. Itt persze fontosak az arányok, hogy milyen sebességgel működteted, milyen a kialakítása a helyiség(ek)nek, hányan veritek fel mellé a leülepedett port, nyitva van-e ablak stb, de semmivel nem kisebb a valószínűsége, hogy a légtisztító szívja be a levegőben levő port, minthogy te. Viszont az automata módot a Xiaominál el kell felejteni, mert semmit nem ér, cserébe hangos(abb) lesz a működtetése és érni is fog valamit. Elég nehéz úgy mozgatni nagy sebességgel a levegőt, hogy ne legyen hangja. Biztos megoldható és lehet már vannak is ilyen eszközök ami sokkal halkabb: mondjuk x légköbméter megforgatása közben fele/negyed/nyolcad stb annyi hangterheléssel jár, de az szerintem nem ez az árkategória
Valószínűleg nagyobb "lapátjai" is vannak.
Tehát a szálló port szűri, ezért van. Szerintem akik írták inkább arra gondoltak (nagyon sok esetben pontatlanul megfogalmazva), hogy nem fogja megszűntetni a por jelenlétét (mert sokan ezt várják, ami teljesen illogikus), és ez igaz is. Leülepedett, lerakódott por a padlón/polcon/akárhol lesz (és ezt fel is lehet "verni" újra a levegőbe), de ez nem csak kintről származik és legtöbbször nem a < PM10 tartomány, hanem afölött (ruhaneműből/törölközőből/ágyneműből származó szöszök amiből borzasztó mennyiség van 1 embernél is, elhalt hámsejtek stb), emiatt is ülepedik le a nagyja.
-
updog
őstag
Kérdés Philips AC2729/50 tulajokhoz (de gondolom a legtöbb légtisztító és párásítójuk ugyanígy működik
).
A csipogás visszajelzést amit minden gombnyomásra és app-beállításra is csinál, ki lehet valahogy kapcsolni? Manualban és az Air Matters appban sem találtam ilyet, és kezd az agyamra menni (az még inkább hogy feleségemnek is, és ezt mindig szóvá teszi
)
-
Sly189
senior tag
Inkább mutatok tényeket neked. Philips AC3259/10 - erősen kettő hete működik, emellett a feleségem hobbija a porszívózás és portalanítás... így néz ki az előszűrő. Igen, valószínűleg az az én szőröm a képen
El se tudom képzelni mit szívhat be egy állatos lakásban...
Pár napig itthon voltam, majd elmentem éjszakára dolgozni, másnapra vírusos torokgyulladásom lett...
Feleségem még nem kapta el pedig volt rá 3 napja, és ez egy kis 55nm panel lakás.valamit azért mégis csak csinál az a HEPA VitaShieldIPS bizbasz
[kép]
[kép]
[kép] -
ap-c
csendes tag
válasz
beginnerguy #2052 üzenetére
Én már semmit sem értek, ezért is írtam
Több száz itten komment átolvasása után jutottam arra, hogy a szállópor ellen ezek nem jók, mert többen, sokszor leírták. Persze, hogy nem azt várom egy ilyen készüléktől, hogy felporszívózzon, meg letörölgessen, de azért az valahol szerintem egy basic feature-nek kellene lennie egy "légtisztítónál", hogy a levegőben szálló port kiszűrje. Kicsit is, nagyot is.
A hepát meg az ionizálást, meg társait abban az értelemben értem a ló másik oldalának, hogy azok már inkább légfertőtlenítők, miután az allergiát okozó cuccokat is kiszedik a levegőből. Márpedig nálunk senki nem allergiás, ezért semmi szükségünk "sterilszobára", jobban preferáljuk az immunerősítő atkaszaros, penészgombás levegőt
Komolyabbra fordítva, tényleg nem vagyok benne biztos, hogy csak azért, mert gusztustalannak hat, tényleg mindent ki kell szűrni a levegőből. Ez kicsit olyan mint az antibakteriális kézmosó: marketingdumának és az emberek beparáztatásának tökéletes, ugyanakkor azzal pont nem teszel jót magadnak, ha lesterilizálod naponta 20x a kezed, (főleg hogy 5mp után megfogod a kilincset amit egy merő retek) Ugyanakkor porból nálunk rengeteg van, ezért erre kellene céleszköz.
Közben találtam egy érdekes irományt, hátha másoknak is segít: http://hadmernok.hu/151_06_csurgaij_sm.pdf (TLDR)
-
beginnerguy
tag
Hm, én még mindig nem értem teljesen a mögöttes logikát.
A levegőben levő szálló por szűrésére pontosan a légtisztító való. Ami leülepedik/megtapad stb, arra való a törölgetés és a (robot)porszívó.
A szálló por (tudtommal PM10 alatt) az éppen a levegőben keringő port jelenti, ami jellemzően a pár mikronos mérettartományban van (mérettartomány ábra pl. itt), és ezek sokkal kevésbé ülepednek le, mint a nagyobb tömegű és méretű társaik, éppen ezért is (de nem csak ezért) károsak, mert könnyebben belélegzed ezt, mint ami a padlóra leülepedett.
A látható por nem fog soha teljesen megszűnni, de nagyon minimálisra csökken. Néztem, ha egy 30 m^2-es helységben járattam 4 órát turbon a Xiaomi Air Purifier 2-t, úgy is lesz a levegőben egy két kósza szösz vagy nagyobb porszemcse, de azt is tapasztalatból mondom, hogy ég és föld a különbség ha egy helyiségben járatod mondjuk fél órát nagy fokozaton szellőztetés után (Bp belváros, látni, ahogy a zseblámpád fénycsóváját kirajzolja a por). Főleg ha kint éppen 110+ a PM2.5 érték, mint pár nappal ezelőtt
És akkor is nagy a különbség, ha kint a PM2.5 érték a 20-as tartományban van (pl. mint most).
Fütési időszakban szerintem is nagyon jó a légtisztító! A párásítóhoz/légmosóhoz nem tudok hozzászólni, nálam mindig 60% körül van alapból a páratartalom.
Én ennek nem látom a relevanciáját. A nagyobb méretű port is ugyanúgy szűri rendesen ha átmegy rajta, másképp nem lenne a Xiaomi hálós szűrőjén (ami ugye nem a HEPA) irgalmatlan mennyiségű por/szösz/kosz. Nekem kb 3 havonta le kell leporszívóznom a hálós részt, mert alig látszik a szűrő mögötte, pedig robotporszívóm is van
Az más kérdés, hogy ez az 1%-a vagy a 95%-a levegőben levőnek -- ezt nem tudom (lemérni) sajnos, de nem is ez a lényeg, mert erre a (robot)porszívó való. Ami viszont fontosabb, hogy ami a padlón van, azt nem lélegzed be, hacsak nem kerül újra a levegőbe (megjegyzem, könnyen újra a levegőbe kerül a nagyja), de ekkor meg ha megy a légtisztító, akkor ismét tudja szűrni... Viszont ha be tudod lélegezni, a légtisztítónak is ugyanakkora(!) esélye van beszívni (feltéve, hogy egy légtérben vagytok). Szóval számomra ez az egész felhozott "helyzet" illogikus és nem pontos.
Viszont ha a levegőben levő szálló por ellen nem a légtisztító való, akkor mi?
-
UberMutant
őstag
válasz
hogy értsd, a nagyobb porszemcse leülepedik valahova mielőtt a szűrőig érne. vagyis nem szűri ki. egyszerűen nem tudja elszívni magáig.
-
updog
őstag
válasz
Szerintem arra gondolt, hogy sokszor le lett írva hogy amit ő szeretne ("Olyan tényleg nincs, ami csak a levegőben lévő port (kicsi/nagy) szűri?") arra nem konkrétan a légtisztító való. Nyilván működéséből adódóan amit keresztülszív levegőt abból megszűri a port is, de nem fog teljesen megszűnni a (látható) szállópor.
Viszont én is azt mondom hogy (főleg) fűtési időszakban abszolút nem túlzás egy légtisztító, illetve a betegség jellegétől függően egy párásító (esetleg ez kombinálva, pl a Philipsnek van a 3000-es széria).
-
beginnerguy
tag
Hello!
Miért ne szűrné a szálló port? Mi mást szűrne, ha a levegőt keringeti, és a rajta átáramló levegő áthalad egy szűrőn? A HEPA szűrő miért lenne a ló túloldala, ha éppen az szűri a (nem csak) mikron nagyságú "port"? Ezt az egész hozzászólást nem teljesen értem, megmondom őszintén. -
ap-c
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam az itteni hozzászólásokat és most már nem tudom merjek / van-e értelme venni ilyen készüléket.
A szállóport ugye nem szűrik. Anti allergénnek nem kell lennie (mert nincs allergiás a családban), viszont van egy enyhe tüdőbetegség, ami miatt - főleg ilyenkor télen - a vidéki levegő a sok fűtés miatt nem éppen a legjobb.
Na erre kellene nekem valami megoldás. Laikusként azt mondanám légtisztító kell, de itt ahogy elnézem a "légtisztító" készülékek java már a ló másik oldala, mert a hepa szűrőt nyomja, meg az ionizálót, ami a baktériumokat, vírusokat, atkákat penészeket stb öldösi, szűri.
Olyan tényleg nincs, ami csak a levegőben lévő port (kicsi/nagy) szűri?
Gondoltam benevezek egy Air Purifier 2S-re vagy egy Sharp FP-F30EUH-ra, de most konkrétan ott tartok, hogy ezeket semmi értelme megvenni, és nem tudom mit lenne érdemes...
Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo Switch
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Honor 200 Pro - mobilportré
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politikai mémek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest