- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
ap-c
csendes tag
válasz beginnerguy #2052 üzenetére
Én már semmit sem értek, ezért is írtam
Több száz itten komment átolvasása után jutottam arra, hogy a szállópor ellen ezek nem jók, mert többen, sokszor leírták. Persze, hogy nem azt várom egy ilyen készüléktől, hogy felporszívózzon, meg letörölgessen, de azért az valahol szerintem egy basic feature-nek kellene lennie egy "légtisztítónál", hogy a levegőben szálló port kiszűrje. Kicsit is, nagyot is.
A hepát meg az ionizálást, meg társait abban az értelemben értem a ló másik oldalának, hogy azok már inkább légfertőtlenítők, miután az allergiát okozó cuccokat is kiszedik a levegőből. Márpedig nálunk senki nem allergiás, ezért semmi szükségünk "sterilszobára", jobban preferáljuk az immunerősítő atkaszaros, penészgombás levegőt
Komolyabbra fordítva, tényleg nem vagyok benne biztos, hogy csak azért, mert gusztustalannak hat, tényleg mindent ki kell szűrni a levegőből. Ez kicsit olyan mint az antibakteriális kézmosó: marketingdumának és az emberek beparáztatásának tökéletes, ugyanakkor azzal pont nem teszel jót magadnak, ha lesterilizálod naponta 20x a kezed, (főleg hogy 5mp után megfogod a kilincset amit egy merő retek ) Ugyanakkor porból nálunk rengeteg van, ezért erre kellene céleszköz.Közben találtam egy érdekes irományt, hátha másoknak is segít: http://hadmernok.hu/151_06_csurgaij_sm.pdf (TLDR)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HP notebook topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...