- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
válasz
boda.adam967 #1821 üzenetére
Allergiások inkább a Airfree P150 készüléket ajánlották itt.
-
boda.adam967
csendes tag
Sziasztok, xiaomi purifier pro vagy 2s légtisztító készülék vásárlása gondolkodom, szeretnék segítséget kérni hogy kinek hogy vált be a készülék? Mennyire hangos, mennyire időtálló? És allergiás megbetegedés enyhítésére ér valamit a készülék? Én a pollenekre és a parlagfűre nagyon érzékeny vagyok és nem tudom ha éjszaka lefekvés előtt segítene nekem az elalvásban, vagy napközben segítene e a készülék. Előre is köszönöm a választ.
-
sutyesz96
őstag
Philips NanoCloud HU4803 párásítóhoz honnan szerezhető be szűrő Magyarországon belül?
-
updog
őstag
Sziasztok! A generic Xiaomi Smart Home topicban már próbálkoztam, de hátha itt van konkrétabb tapasztalat a Smartmi Humidifier-rel.
Kínából jött, kínai plug, én Mainland China-n vagyok, minden más eszköz működik, ahogy eddig is. De a Humidifier - bármit csinálok, nem található a Mi Home-ban.
Resetelek, közelebb viszem a routerhez, a telefonon kilövök minden mást, stb., semmi nem történik az appban. Amúgy manuális módban tökéletes, de nyilván az integrálás lenne a poén az egészben. Kínomban próbáltam EU szerveren is, nyilván minek, nem is lehet ott kiválasztani
-
updog
őstag
Pl. alza.hu-n (konrétan a szűrő terméklapján): " Garancia 24 hónap". Amúgy ja, így belegondolva egy szűrő nem tartozik a tartós fogyasztási cikkek közé, tehát nem vonatkozik rá a kötelező 1 év szavatosság.
-
updog
őstag
Érdekes kérdés merült fel bennem. Ugye ha magyar forgalmazótól vesszük, minimum egy év jótállást / hat hónap szavatosságot kell vállalni a kereskedőnek a termékekre. Ugye többen írtuk hogy a Xiaomi szűrők "megbüdösödtek". Nekem is kb. 4 hónapot bírt ki. Ha most fogom magam, visszaviszek egy ilyet, hogy uraim, ez nem bírta ki a csereperiódust, akkor mi történik? Lehet-e bizonyító erejű egy applikáció becslése, illetve egy ajánlott adat (féléves csereperiódus)? Ugye hat hónapig a forgalmazónak kell bizonyítania hogy nem az ő / termék hibája, ha "elromlott".
-
updog
őstag
válasz
sutyesz96 #1798 üzenetére
Ha felemeled, egy kis golyó van középen, az érzékeli a vízszintet. Nekem az ragadt be mostanában többször, csontra kiszárította a szűrőt és nem kapcsolt le, és szintén ilyen 59% körüli értéken maradt a páratartalom értéke. Próbáld meg azt kipöcögtetni, nedves valamivel megtörölgetni.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
bippeti #1804 üzenetére
Szia
légmosó berendezés is képes polleneket megfogni, nyáron viszont csak klíma mellé ajánlom, mert eléggé párásít. . A légtisztító véleményem szerint akkor lehet hatásos ha megfelelően van méretezve adott légmennyiségre. szóval az adatokra érdemes figyelni.
más: múlt héten barátnőm marhapörköltet készített, elaludt és elégett a fazékban a pörkölt. a konyhában égett hús szag volt, kegyetlen, ezért bevittem a sharpot és maximális fordulaton ment 3 napig + az ion funkcióval. A 3 nap után mikor kihoztam a szívó oldalon kb 4milliméter vastagon állt a por. durva!
-
-
bippeti
tag
Sziasztok,
Allergia problémák miatt találtam erre a topic-ra. Porallergiám is van, azt olvastam, hogy azon nem segít. (Télen ezzel nincs gondom, ezt gyógyszeresen tudom tünetmentesíteni.) Parlagfűre biztosan, illetve egyéb virágporra is allergiás lehetek, mert pár hete elég erősen (ma különösen durván) előjöttek a szokásos tünetek és a gyógyszeres kezelés sem segít.
Főleg az allergiások felé szeretnék kérdezni: Többen írtátok itt, hogy éreztétek a légtisztítók előnyét.
1. Amit nehezen tudok elképzelni: nyáron hogyan oldjátok meg a szellőztetést? Normál esetben ugye éjjel nyitjuk az ablakot, de itt ez öngól lenne a légtisztítónak...
2. Nyilván, amikor elhagyjuk a "megtisztított" környezetet (hálót, lakást), onnantól kapjuk a dózist szabad téren, stb. Esetleg picit jobban bírjátok ott is annak köszönhetően, hogy éjjel nem telítődött a szervezetetek, vagy mit tapasztaltatok ezzel kapcsolatban?A Xiaomi 2s-t néztem ki, úgy láttam, hogy az itt többeknek bevált. Ha valakinek mégsem, az ossza meg velünk. Köszi.
-
sutyesz96
őstag
Pár napja kezdődött, hogy a Philips HU4803 párásítómban az érzékelő felment az egekig, utána beragadt 61%-ra a relatív páratartalom jelző. Azóta be se kapcsol, ha úgy állítom be, hogy automatikusan szabályozza a páratartalmat.
Ilyenkor ezzel mit lehet kezdeni? Kampec?
-
sutyesz96
őstag
Pár napja kezdődött, hogy a Philips HU4803 párásítómban az érzékelő felment az egekig, utána beragadt 61%-ra a relatív páratartalom jelző. Azóta be se kapcsol, ha úgy állítom be, hogy automatikusan szabályozza a páratartalmat.
Ilyenkor ezzel mit lehet kezdeni? Kampec?
-
kano
nagyúr
Vett valaki a Lidlben légtisztítót? Milyen? Ahogy néztem van benne ionizáló funkció is.
-
solti
senior tag
válasz
futureboy #1786 üzenetére
Nem-nem! A szolgáltatói wifiért és routerért igazából nem fizetsz. Ahogy az FTTB időszakban is, az internetszolgáltatónak elég kb egy UTP kábelvéget biztosítani a számodra és kész. Ez megtörténik a bridge módba állított eszközzel is. Az, hogy kb jófejségből (= valszeg olcsóbban jutnak hozzá egy ilyen cucchoz mint egy szimpla bridge-hez) ez tud routerként is működni, sőt még AP-ként is, az teljesen más téma.
Nem +20ezer egy olyan tudású "wifirouter" mint amit a szolgátatói eszköz tud hanem jóval kevesebb...
(az áramfogyasztást meg hanyagoljuk már, mert többe kerül a fali aljzat mint ezeknek a fogyasztás cca 3-5 év alatt)
-
mazsi
senior tag
válasz
futureboy #1784 üzenetére
Nálam hanyagolható hiba hogy nem látom a szállított köbmétert, és a teljes üzemidőt az alkalmazásban.
Nálad szerintem a router lesz a ludas. Alapból nem is érdemes vesződni a szolgltatói wifikkel, mert csak melegíti a készüléket feleslegesen. Még egy garanciális fuvar árából tudsz venni egy egyszerűbb modellt. Arra figyelj még hogy ennek nem jó az 5GHz-es sáv, hanem 2,4 Ghz-et keres. -
noorbertt
őstag
válasz
futureboy #1784 üzenetére
Akkor adott a dolog.
Amúgy a diginel az ügyintéző alapból ajánlotta nekem hogy használjak saját routert.
Esetleg amíg nincs router azt én kipróbálnám, hogy kihúzni a routert és mobilon beállítani egy hotspot-ot ugyan azzal a wifi névvel és jelszóval majd egy másik mobillal felcsatlakozni arra a wifire és úgy megpróbálni csatlakoztatni a gépet. Ha sikerül utána hotspot ki és wifi be. -
-
futureboy
tag
INGYÉRT csak az van, amiért nem fizetsz, de én fizetek minden hónapban. Elég hülyén jön ki, hogy ahhoz, hogy használhassak egy adott eszközt, vegyek még pluszba még egyet, ami cc. +20ezer, plusz egy fogyasztó a lakásba és mindez tök fölösbe, mert ezzel is működhetne.... De mindegy, ez van...
-
solti
senior tag
-
futureboy
tag
Majdnem hibátlanul? Az mit takar? Ma bevittem a szervizbe, ahol bekapcsolták és persze hibátlanul működött, simán kapcsolódott a telefonomhoz.. Azt hittem az ideg szétb....sz. Most viszem haza, ahol meg persze cseszik működni majd.... Most már csak az internet és a router lehet a hibaforrás, és úgy sejtem, hogy a DIGI agyonbutított és 99%-ban letiltott funkciójú ZTE optokai kábelmodemje lesz a hibás....
-
kcsa
veterán
válasz
motoflug #1778 üzenetére
Már a formája is más: téglatest vs. henger
BTW a formája, és úgy az egész stílusa nekem nagyon gyanúsan hasonlít a Sencor légtisztítóra, gyanítom ugyanattól a kínai OEM gyártótól jön.
-
kcsa
veterán
-
oszy
veterán
Most néztem az eustock-on tök jó áron van a Xiaomi Mi Air Purifier 2S, de az eddigi üzleti profilja megváltozott.
Kizárólag üzleti partnereknek (vállalkozásoknak) fenntartott webáruház.
A vásárláshoz céges regisztráció, közösségi (EU) adószám szükséges. -
motoflug
őstag
Sziasztok
Ez a Dirt Devil megéri az árát? Jó termék?
Mit lehet még nézni max 40-50 körül?
Budapest - belváros - koszos levegő.
-
futureboy
tag
válasz
IamSociopath #1765 üzenetére
Nincs wifi-ap és igen, a hivatalos programot használom a playről. Szóval akkor húzzak be vele az egyik üzletbe? Az frankó... Nem vagyok benne biztos, hogy nekiállnak ott mókolni vele, még a végén kitalálják, hogy attól még működik a program nélkül is és ez nem garis probléma... Ebbe jól bele nyúltam basszus... Köszönöm a hozzászólásokat, ha esetleg még eszébe jutna valakinek valami, akkor várom és köszönöm!
-
futureboy
tag
válasz
noorbertt #1756 üzenetére
Szia, nem dual a router. Kipróbáltam 2 különböző routerrel, különböző beállításokkal, 3 különböző telefonnal és mindíg ugyanaz, az utolsó lépésnél hibaüzenet: vigyem közelebb a kütyüt a routerhez. De hova közelebb, amikor mellette van? Szerinted rossz lehet a gép? Mit tudok tenni? Valakinek van ötlete????????
-
kano
nagyúr
-
kelna91
senior tag
válasz
instantwater #1751 üzenetére
Pontosan úgy volt, ahogy képzeled.
Azért nem egy komoly mérés, főleg, hogy csak egy napon volt, de érdekes tapasztalat.
-
oszy
veterán
Lesz a Lidlben SilverCrest légtisztító. Vagy inkább tefal legyen?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest