Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
Srácok, van tervben összefoglaló készítése? Tök jó lenne, ha össze lenne gyűjtve egy helyen, honnan érdemes rendelni legókat. Nem kellene a hozzászólások között vadászgatni.
-
cannibal
senior tag
Köszönöm srácok! Nemsokára lesz a szülinapom és gondoltam körbenézek.
-
cannibal
senior tag
Körbenéztem én is a bricklink-en. Megtaláltam gyermekkorom két legókészletét. Ha jól emlékszem volt még más is, csak azokat nem nagyon tudom már felidézni.
1, 6074-1 Black Falcon's Fortress
A másodiknak a darabkái pont ma délelőtt kerültek a kezeim közé a szüleimnél. Fúú, még a szívem is összeszorul. Micsoda emlékek.
[ Szerkesztve ]
-
cannibal
senior tag
válasz PR0JECTNR56 #5034 üzenetére
Vagány!
-
cannibal
senior tag
Tudom, hogy tudjátok, de gondoltam bedobom.
LEGO Store Show Dátum: 2015.05.15-17. Helyszín: Millenáris
Weboldal -
cannibal
senior tag
A 10254 Winter Holiday Train készletet szeretném még sínekkel bővíteni. Jól gondolom, hogy a sínek minden most kapható vonatos témához (pl.: 60098) ugyanazok? Sajnos Lego vonatokban nem nagyon vagyok képben még. Illetve a motorizáláshoz szívesen vennék ötleteket.
-
cannibal
senior tag
Nagyon köszönöm srácok! Tudtam, hogy ha valahol, akkor itt pillanatokon belül megjelennek a segítőkész emberkék!
-
cannibal
senior tag
Közben megtaláltam én is, köszönöm. Ezek kellenek még hozzá: 8879 + 8884 + 88000 + 88002
Azon gondolkodtam, hogy szerintetek ez lehet egy jó indok arra, hogy venni egy gyárilag motorizált másik készletet és onnan áthozni a megfelelő alkatrészeket? Ezzel megoldanám a sínkérdést is. Pl.: 60052 vagy 60098 ez utóbbi szimpi nagyon! -
cannibal
senior tag
Köszönöm srácok, egyelőre még nézelődök. Van egy két jó ajánlat.
-
cannibal
senior tag
Nektek van tippetek, hogy lehet könnyen megkülönböztetni az eredeti legót a hamisítványtól? Főleg a figuráknál mire kell figyelni?
-
cannibal
senior tag
Elnézést, ha volt már. Lego Technic 42114 6x6 Volvo Articulated Hauler a Tescoban klubkártyával 72k. Neten nem láttam olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest