- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
legopingvin
kezdő
válasz
Djuree #73398 üzenetére
Én is vissza szoktam állítani eredeti állapotába. Szerintem a szett típusától is függ mennyire melós és időigényes. Pl. egy modular jellegű épületnél egy zacskónyi alkatrész általában egy elég jól elkülönülő modult tartalmaz amivel sokkal könnyebb bánni, mint egy komplikáltabb Technic szett esetében, ahol minden kapcsolódik mindenhez és nem igazán vannak külön egységek, csak egy nagy szerkezet. Én is ódzkodtam tőle, de összességében sokkal kevésbé időigényes és problémás egy ilyen szétszedés folyamat, mint amilyennek elsőre tűnik.
@Mauzes: A mindegy dolgot úgy értettem, ha nem sáros az emberünk akkor nem kell tartania attól, hogy felbontatom, de nem veszem meg tőle. Ha nem akarja megnyitni az azért van, mert vagy át akar verni vagy nem biztos ő sem a doboz tartalmában, mert pl. lehet ő is úgy vette már másodkézből.
-
Mauzes
addikt
válasz
Djuree #73398 üzenetére
Magamnak én is számozottan szoktam visszabontani, ha használtan veszek valamit, mert így szeretem. De bevallom, hogy másnak nem csinálnám meg.
Mondjuk pont egy modulárisnál valószínűleg nem annyira éri meg, mert a 3 szint jól elkülönül és azt 5 mp úgy szétválasztani, míg számozottan sokkal több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest