Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Steady74 #20492 üzenetére

    Ez az en szemelyes velemenyem de nekem meg a 120led/m is edes keves. Opal bura alatt is. Akinek jo nyilvan nem beszelem le, mindenki dontse el maganak. En COB szalagokat hasznalok itthon, polcvilagitast kiveve, az egy 240led/m-es CCT, de rejtett vilagitasnak - ha eljutok addig iden - is COB-ot veszek.

    Ugyanigy semmikeppen nem szerelnek led szalagot ugy hogy barmi okbol egyszer veletlenul hozza tudjon barki erni, es hasonloan nem ragasztanam soha semmilyen fara :D. Alu profilt neki :). A sarokelemekrol mar volt itt szo sokszor. Szvsz csunya az osszes (amit legalabbis kiprobaltam anno).

    Azt nem irtad hogy mennyi helyed van a munkalap aljan. Ha a bemaras vegkepp nem jatszik, en valami ilyennel jatszanek: [link]. Sullyeszto furoval megfurkalod a profil aljat, es kis csavarral rogzited a munkalap aljara. Esetleg szerelo ragasztoval meg tudod spekelni. Aztan ott kerdes meg hogy pontosan milyen szalag es milyen hosszu? 12V-os szalagnal 10W/m folott 5m folott mar azert lathato fenyero eses a szalag ket vege kozott, ha nincs mindket oldalon megtapolva.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés