- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
Treshhh #17247 üzenetére
Én próbáltam, lehet vele jókat csinálni csak egy ADC vel nem az kéne legyen az ember figyelmének a központja, hogy eltalálja meyik kártyát kell kiválasztani miközben 2 AA/sec -kel operál. Illetve TF egyik nagy erőssége a gank amit az ultijánal Midről tud két irányba megtenni, illetve brust dmg szükséges hozzá amiben a Wild Cards és a Lich Bane nagyban segítik. Nem lenne rossz ADC-ként, de sokkal nagyobb potenciál van benne mint AP Mid.
-
RG4L
őstag
válasz
Treshhh #17049 üzenetére
Több ilyen is van szerintem
van néhány hypercarry, akik late gameben, teljesen kiépülve rettentő erősek. pl. Koggie, Jax, Vayne, Tristana, talán ide venném még Ireliát is stb.
De szerintem többet számít egy-egy tényező, mint egy nagyon op lategame hős. Arra gondolok, hogy egy rendben eltalált Cassiopeia vagy Fiddlesticks ulti megspékelve egy Malphite bombával, háttérben egy erős ADC-vel és egy jól játszott supporttal... abból nehéz élve kijönni akárhogyis.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- iPhone 15 Pro 256GB Független Karcmentes/1 hónap gar./Akku 100%/p52e
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest