Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz joey0235 #10852 üzenetére
nehezebb vele játszani, mint amilyennek tűnik, engem már húzott fel a farkára egy-két ügyes csávó vele. (mondjuk ez nem nagy teljesítmény, mert elég béna vagyok). HPból skillezés terén nekem legjobban mundo jön be, na ő speciel nem túl bonyolult champion.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz joey0235 #11158 üzenetére
Akkor te elég kocka lehetsz, napi 9 óra ? én mellette CoD4-eztem is , majd azt abbahagytam véglegesen és csak LoL-ra áttértem de együtt se játszottam napi 6 óránál többet 3 óra LoL , 3 óra CoD4 kb jó esetben még ennyit se játszottam , inkább 3-4 órát naponta ezzel a 2-vel
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
-
superecneB
őstag
válasz joey0235 #11535 üzenetére
A lényegen nem változtat. Közületek senki sem farmolt fele annyit sem mint ő.
Láthatod, hogy a luxotok 16 creeppel, ugyan annyi fraggel és halállal milyen itemeket tudott vásárolni. farm farm farm... ha jól farmoltál volna, látva az ellenfél csapatának többi játékosát (forma forma a ti csapatotokkal), simán ugyan így kitűntél volna a mezőnyből. Egyébként nem akarok innen okoskodni és messzemenő következtetéseket levonni egy kép alapján, remélem nem így értelmezed, csak mondom... (kicsit jogtalannak érzem a felháborodásodat, meg hogy ezért rossz random emberekkel játszani stb.)Érdekes, hogy a férfiak mindig másra fogják a hibáikat, kifogásokat keresnek, a nők meg ha más sikeres(/ebb mint ők) elkezdik ostorozni meg szidni magukat. Ez csak egy érdekes tény, nyilván vannak kivételek, de ha körbe nézel a környezetedben, rájössz, hogy tényleg így van. Ezt lolban pontosan láthatod, ha valaki bukja a lane-t: fcking jungler noob no gank stb stb stb.
-
hugi0
őstag
válasz joey0235 #11890 üzenetére
Szerintem pont ezert kellene megoldani, hogy egy szerveren jatszhasson az egesz vilag.
- ugyanis eleg sok kulonbsegek tudnak lenni a szervereken a jatekosok kozt.Anno AOC-al mikor jatszottunk mindenki egy szerveren jatszott, nem voltak ekora kulonbsegek a regiok jatekosai kozt.
Bar en is jatszottam mar az amcsi szerveren.
Az eredmenye pedig itt van:Persze lehet mondani: smurf-oltam a kezdok kozt.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
törölt tag
válasz joey0235 #12156 üzenetére
pl. ha East
Bejelentkezel youtube-ra, és eune.leagueoflegends.com-ra is
[http://eune.leagueoflegends.com/youtube]
Subscribe gomb, majd engedélyezed a hozzáféréat. Megkepod Alistar-t. -
DrGonzo22
őstag
válasz joey0235 #13001 üzenetére
Attól függ miket akarsz venni. Én például armor penetrationt, és 6% lifestealt használok ad carry-nek, mert ezekhez nehezebb hozzájutni itemből + mid/late jóval hasznosabbak. Elején így nehezebb lasthitelni, cserében fel tudok gyógyulni akármilyen support mellett, stb. Sárgába pedig flat armort érdemes. De majd hallgass meg másokat is vásárlás előtt.
-
szepi79
őstag
válasz joey0235 #13001 üzenetére
én ez alapján épitettem fel 3 rúnaoldalt is. királyul ki van számolva minden, hogy mi mennyi IP. van persze, amivel nem értek egyet. pl. AP carrynek én kék AP/szint rúnákat vettem, és sárgának maradt a flat armor.
AD-nek meg nincs egy össznépi ultrarecept, championonként változik, hogy az armor penetration vagy az attack damage a hasznosabb (illetve pár esetben az attack speed, de szvsz azt csak akkor vedd meg, ha van fölösleges +1 rúna oldalad.)
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest