- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
SkiDev #53224 üzenetére
Biztos nem rossz az a Janna, de a 8 win zsinórban kétlem hogy miattad lett volna. Eleve jó csapatot kell ,hogy kapj a supportal történő győzelemhez. Tök random amúgy mikor nyersz és mikor nem én már tényleg így vagyok vele.
Tegnap is életembe először játszottam Bard suppot (autofill) és nyertünk, persze jó is voltam, a sors keze sok keccselésre jó volt, de a csapat mindig kell, hogy értelmes legyen. Végén az enemy fel is akart venni barátlistára, gondolom, hogy játsszunk, de én az ilyeneket már alapból nem fogadom el. Máskor meg 24-4-15 Jaycet meg 17-5-10 Garent megyek és vesztünk... minden attól függ, hogy kapod-e az AFK-t meg a trollokat, ha nem akkor úgy is win ha meg igen akkor megszakadhatsz nem lehet lehozni. Tegnap a Bardos win után 4 losom is volt zsinórban, abból eleve 2 nyerhetetlen AFK miatt a másik 2 meg szimplán a tipikus minden lane lose szindróma (enemy Draven hm).
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED monitor topic
- Hyundai, Kia topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest