Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Mi Bleach tagok tartsunk össze, Kon és Nelliel hehe
Ez a megmenteni vs nem meegmenteni nekem is sokszor "problémám", és nem az, hogy nem tudom mit kell csinálni, hanem az, hogy döntéshelyzetbe hoznak a többiek, hogy rossz play viszont együtt jóban rosszban, vagy nem rossz play de akkor rájuk hagyom és tuti ott döglenek.
Ezért is sokkal könnyebb egy eleve jó csapatban, mert nem lesznek ilyen csikucsuki helyzetek.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a megmenteni vs nem meegmenteni nekem is sokszor "problémám", és nem az, hogy nem tudom mit kell csinálni, hanem az, hogy döntéshelyzetbe hoznak a többiek, hogy rossz play viszont együtt jóban rosszban, vagy nem rossz play de akkor rájuk hagyom és tuti ott döglenek.