Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Még valami a dmg kapcsán: ugye mondtátok, hogy az adc-nek "illik" a top dmg-nek lennie a meccseken. Tegnap néztem kisze streamet twitchen, Kaisázott meg jól is játszott, de hát nem lett top dmg, sőt asszem valami 3. a csapaton belül. Nem azt látom még az ilyen nagyon jó játékosoknál sem, hogy adc-vel top dmg-ük lenne. Én amondó vagyok, meg nem tudom abban hiszek, azt látom, hogy annyi op champ van a játékban úgy egyébként, hogy az adc-knek egyáltalán nincs könnyű dolga, relative a csapathoz képest, hogy dmg szinten ott legyen a topon. Egy mostani op Aurelion, Brand (atya gatya), meg az ilyen ad junglerek mint Viego, Master, Kayn, nagyon könnyen csinálnak elképesztő dmg-et, amivel egyszerűen nem lehet lépést tartani. Szerintem nincs értelme ezt így mérni, meg ehhez ragaszkodni, nem összehasonlíthatóak a hősök ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest