- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
sea
tag
"Az LG 32LK530-as valódi 100Hz-es?
Érdekes módon ez nincs fent az LG magyar honlapján, azért a 42"-os adatlapját nézegettem mert azt gondoltam, h a méretén kívül megegyezik. Bujkált bennem a kisördög ezért ránéztem a honlap más nyelvű is változataira is és a németen azt találtam, h a 32-es MCI 100Hz-es, ami ha jól tudom csak ál 100Hz. A szlovákon nem írják az MCI-t, ott TrueMotion szerepel. Mi igaz ebből? Valaki azt írta, teljesen megegyezik a 42-essel."Ez engem is érdekelne, mert nálam is esélyes ez a tv. A német lg oldalon egyébként nem csak a 32lk530 hanem pl a 42lk530 és a 47lk530 is MCI 100 HZ-esként szerepel.
A .uk oldalon szintúgy de ott 32lk530T néven. Ezen a fórumon viszont mindenki ugyanúgy valódi 100 HZ- esként írja mint a 42" -es változatot. Gondolom nagy részben saját tapasztalat után. -
-
combi27
csendes tag
Nos, én vettem ilyen tévét (JVC LT-32HG20E made by Tesco)...az eladó, és a kezelési útmutató szerint is tudja a DVB-C.t.Csak nem tudom melyiket?Mert a tévé csatornakeresési opciójánál be lehet állítani hogy analóg, vagy digitális adásokat keressen, de digitálisat egy darabot nem talál a DIGI hálózatán..Marad az STB, vagy ha valaki elárulja hogy kell rábirni hogy találjon s digitáis adást azt megköszönöm.(kézi beállítással sem talál semmit..)
Amúgy nem rossz tévé, képminőségre nem veszek észre különbséget a többi áruházba kirakott, és ez között..természetesen 32" sima LCD-ről beszélek..
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest