- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
Jocker #27324 üzenetére
Nem derítettem ki, mert nem tudom honnan tudhatnám meg.
Gondolom le kellene vennem a hátulját, amit nem fogok. Egyéb ötletem nincs, ha valaki mond valamit, megpróbálom. Neten nem sok infót találni róla, még a Blaupunkt oldalán se szerepel ez a modell.
A képminősége szerintem több, mint jó. De mint írtam, nincs összehasonlítási alapom komolyabb tv-kkel. Van itthon egy régebbi Samsung hd ready 32"-os tv, annál mérföldekkel jobb a képe, a húgom most vett egy Lg 32"-os tv-t, azt sokat nem nézegettem, de nem nagy eresztés. Szóval amíg nem látom egy komolyabb lcd, vagy plazma mellett, addig nem tudok érdemlegeset mondani. Csak élvezem.
Ilyet tervezel venni? Valahol kapható még?
Mondanám, hogy nézd meg nálam, de Gyula elég messze van.
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest