- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Aktív témák
-
mrsLipton
csendes tag
Szia Mátébácsi!
Én tudok: DIGITALPLAZA
Itt vettem a 40A656 -ot, hivatalos magyar SAMSUNG garival, amit be is regisztráltam a samsung.hu-n és kaptam 2 hónap extra garanciát is amit levélben visszaigazoltak.
-
mrsLipton
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap végre sikerült megszereznem a kicsikét (Samu LE40A656)!
Köszönet a fórumnak nagyon sokat segített a kiválasztásban. Külön köszenet Cifu-nak és Bwoay-nak.
A TV szuper, minden várakozásomat felülmúlja. A philips 7603 és lg6000 volt még a kosárban, de az ár és a tudása döntött, 289 e Ft-rt vettem a netről 2+1 év magyar samu garanciával. Szerintem aki hasonló cipőben jár vágjon bele mert ennyiért egyszerűen nincs jobb alternatíva. A TV (UPC kábel) nagyon jó a DVD kitűnő minőségű, a számítógéppel könnyű összelőni a kapcsolatot és hála az ATI-nak a HD3850-es videókártya már a hangot is küldi dvi-n így az is egyszerű és nagyszerű. A tükröződésről annyit, hogy semmivel sem zavaróbb mint a régi crt tvmen, pedig elég világos a nappali, de a képminőség sokkal jobb.
Mégegyszer köszi mindenkinek és így tovább.
-
mrsLipton
csendes tag
Szia!
Ezt megpróbálhatod:
Digitalplaza
Aktív témák
Hirdetés
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest