- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
cornfake #23403 üzenetére
"tudnak ezeka tv-k olyan hogy kulon a tunerre es kulon a bemeneti csatikra elmentik a beallitasokat?ilyan profil szeruen pl?"
Ha nem is annyira profilszerűen, de a Sony minden bemenetre külön tárolja és menti a beállításokat. Ha jól sejtem a 3 HDMI-hez is külön-külön, és más az analóg TV és a digitális. Van egy törlés menüpont, ami alapértelmezettre állítja, de csak amiről szó van.
Én eddig azt feltételeztem, hogy ennek így kellene lennie minden rendes típusnál.
A Sonynál meg nem csak a 2. HDMI-n eszi meg a PC-t, hanem mindegyiken, és ha jól gondolom, az átnevezés sem feltétlenül fontos, bár nem árt. Lehet azért, hogy a Game mód kiválaszthatóságához kell az átnevezés, de nem biztos..
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro (CSAK a TOK!!!)
- Teufel Sounddeck Streaming Sounddeck + WiFi
- Harman Kardon AVR 151S HDMI USB NET 5.1 házimozi erősítő + gyári táv 5x 75W
- HP HYPERX Cloud III Wireless gaming headset (77Z46AA) VADI ÚJ
- Kis hibás Denon AVR-X2100W HDMI Bluetooth WiFi USB NET 7.2 házimozi erősítő gyári távval 7x 125W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest