- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
MAxxYD
tag
thx!
Megnéztem a Mediában. Sajnos koránt sem olyan dekoratív mint az LB75, aminek vörös a gyűrűje, de amugy esztétikailag teljesen rendben van. Szép a menürendszere, nem olyan gagyi, mint az LC szériának.
Képminőségben összességében nem nagyon láttam különbséget a közelében lévő LC41-essel összevetve.
Egy LG demo anyag ment rajtuk, komponens jelrorrásról, 720p/60Hz-en.
Egyetlen apróságot sikerült felfedeznem:
Folyamatosan kint voltak a különböző LG TV-k által megnyert EISA logók, illetve mellettük a némi szöveg. No, ezeken lehetett látni a különbséget. Az LB76-osnál ezek tökéletesen olvashatóak voltak, míg az LC41 esetében csak úgy nagyjából....
A fekete szintben nem láttam difit.
Valószínűleg rá fogok vetődni a cuccra, annál is inkább, mert tegnap lehet, hogy bemértek az M7/M1 bevezetőjénés ha kijön a csekk, akkor nehezebb lesz otthon elsütni a dolgot
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arena Breakout: Infinite
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest