Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
-
MAxxYD
tag
válasz MAxxYD #10576 üzenetére
Találtam a LG 32LB75-ről két - sajnos semmitmondó - tesztet.Alapvetően szeretik (5/5 csillag, a 32LC46 csak hármat kapott), állítólag jobb a feketéje mint a többi LG-nek, de a panel csak 8 bites. Viszont nem tudom, hogy az LC4x/5x szériában milyen van...
HDTVorg.co.uk
Techradar.com[ Szerkesztve ]
-
ATish0
tag
válasz MAxxYD #10585 üzenetére
110.900Ft-ért is lehet venni LC51-et, egy bp-i üzletben (inkább üzlethálózat, több boltjuk is van, egész jó árakkal).
A 32LB76 szebb, az biztos, és újabb is. 3HDMI csatlakozó van benne, az LC51-ben 2, ezen kívül egy "Intelligent eye" névre hallgató képbeállítási lehetőségere is képes az LB76, ami nem tudom mit takar
Nekem jobb választásnak tűnik így, elsőre.
MOD:
Mindig azt hiszem, hogy már az oldal alján vagyok, pedig nem Nah örülök, hogy sikerült megnézni, a külső, menürendszer, olvasható szöveg bízató.
malacyka: Elvileg az MM ezzel a címszóval hírdet most a leárazott tv-it. De gondolom nem csak ők fognak lecsapni az EB nyújtotta lehetőségekre.
[ Szerkesztve ]
-
Batu
tag
válasz MAxxYD #10662 üzenetére
26" lenne a maximum, mert monitornak is akarom használni és nem kell nagyobb, mert max 1,5-2 méterre tudom elvinni, és amúgy sem igénylem a nagyobbat. Szóval 22"-26", ha tudnál valami biztatót, kontrasztarány 1000 felett legyen, 1600*1000 kb felbontás, fényerő 500 cd/m2 és jó lenne SCART csatlakozás, de nem feltétel.
Előre is köszi! Ha már veszek jót akarok és nem megbánni. A Samsungot istenítik, akkor talán legyen az. -
gyraph
tag
válasz MAxxYD #10777 üzenetére
Megint eleg jol jartam....kineztem a legjobb netes arat. Kezdek szepen megfontoltan megorulni....hiszen a ket tipus csak egy apro design mutatvanyban kulonbozik. Amiota lcd tv-t akartam venni, mindig neztem a topicot ... Egy napon mult. Nem tudom leirni, hogy mit erzek .
''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''
-
gyraph
tag
válasz MAxxYD #10789 üzenetére
Koszi ! Igazandibol a nagy sokkhatas utan kezdek lenyugodni. Gyakorlatilag 159.400-ert vettem a TV-t. Az igaz, hogy neten rendeltem, de a boltban vettem at, miutan kiprobaltam. Igy visszaugrunk a 3 napra. A 3 nap viszont, ha jol tudom arrol szol, hogy kicsereli, ha rossz, vagy ha jo indulatu, akkor ad egy vasarlasi utalvanyt es levasarolhatom stb. .
Gondolkodtam azon, hogy felhivom a ficko-t es felajanlok neki mondjuk 10rongyot, hogy vegye vissza, kuldje vissza. Hozza kell tennem, hogy halal korrektek voltak es a szamlat is ugy irtak meg nekem, mintha monitor lenne, igy en egy ismeroson keresztul vissza tudom igenyelni a fel afat, ha tv lenne a szamlan, akkor nem. Ha leszamitom az arbol a 10e ft, akkor mar csak 150, de akkor meg nem szamolom a benzin koltsegeket stb, meg az idegbajt es a forgalmat..Akkor 30ezerrel beljebb lennek, ami nem rossz, persze csak ha bele menne az uzletbe. Most viszont ott tartok, hogy 160e. ft-ert megvettem, ebbol lejon a fel afa 16e. ft. Akkor 144 e ft-nal tartok, es akkor meg a benzinkoltseget, az idegbajt a forgalomban, meg nem szamoltam, de igy mar csak durvan 20e ft. kulonbsegrol beszelhetek, ami meg mindig fricska, de mar nem akkora. Akkor meg nem vettem meg az uj TV-t, nem mentem el erte, nem vittem vissza az elso hibas peldanyt stb. .
Szoval probalom igy magamnak kipofazni, de vegulis megnyugtattam magam ezzel az eszmefuttatassal. Az mar csak minimalisan tesz hozza, hogy a bordo aljal jobban tetszik, mint az akcios feketevel.
Majd irok en is par sort a tv-rol este, hatha segit valakinek . Ilyen az elet .[ Szerkesztve ]
''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''
-
gyraph
tag
válasz MAxxYD #10832 üzenetére
32LB75:
Amiert igazan vettem a TV-t (HD filmek a PC-rol), azt sajnos meg nem tudtam letesztelni, mert csak holnap erkeznek meg a kulonbozo HDMI kabelek, amiket rendeltem.
En abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy nalam Rubicom kabel van es egeszen kivalo minosegu jelet nyomnak (kiveve az elfekvo csatornak: fonix, bptv, stb.), legalabbis a T-kebelhez kepest nagysagrendekkel jobb. Tudom, mert evekig az volt elotte, es mikor atkottettem, akkor lattam, hogy csak az eg es a fold a kulonbseg. A nappaliban egy regi SD Grundig plazma-t hasznalok es ugyan annak ertehetoen egy picit jobb a kepe a kabellel, de azert erre az LG-re sem lehet igazan semmi panaszom. Nagyon tetszik, hogy a szinek valahogy egeszen termeszetesek es nem tulszaturaltak. Erdekes, hogy nekem pl. a lagy uzemmod nagyon gyenge minoseget nyujt. A legjobban az "inteligens szem" uzemmod kepe tetszik , es en pl. erosen kerestem, de szines pottyoket nem talaltam . Tetszik meg a "dinamikus" mod is, csak ott a feketet nem tudom megszokni, mert egyszeruen olyan, mintha temperaval festettek volna. Semmi szinatmenet a fekete arnyalataira, csak massziv fekete vonaltol-vonalig, szoval az "inteligens szem" a legjobb nalam.
A DVD- kepet viszont skalaztam en is. Az XD-nel sajat szintet allitottam az mpeg zajszuresre es abszolut meg voltam elegedve a kep minosegevel...nem egy HD, de ha jol figyelem, az SD plazman sem szignifikasan jobb a kep...talan nem is jobb, de ezt csak akkor tudnam megmondani, ha egymas mellett tudnam nezni rajtuk ugyanazt a jelet.
Itt van 2 teszt, amit talaltam:
[link]
[link]
Egy youtube vid, amin latszik, hogy harapja az 1080p 24hz-t.
[link]
Osszesegeben eddig bejott a tv, jobb mint amire szamitottam. Holnap jon a PC-rakotes es ezzel a fo atrakcio...remelem minden okes lesz.''tavaszi fáradtság, nyári punnyadás, őszi levertség, téli álom...''
-
tarti19
senior tag
válasz MAxxYD #10929 üzenetére
Szaisztok láttam most elektro world-be 0%-os THM-re vagy 30 LCD tv-t
na már most szerintetek éredmes-e már FUll HD tv-t venni ami úgy 270K-ba lenne ott vagy elég HD- Ready 140-170K-ba
Esetleg a képjavító funkció az menynire fontos, gondolom azért nem hátrány, de ezekrőla javító technológiákról hol lehetne bővebben olvasni? 2 HDMi kimenet meg gondolom bőven elég...HDMI-HDMI kábellal összekötve menynivel kapok szebb hangzást mint a rca-rca-val?PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
félisten
válasz MAxxYD #10948 üzenetére
Az LG-k alapvetően sose problémáztak az 1:1PM-el, tehát nem tudom, mi lehet a baj. Próbáld meg másik HDMI-be dugni (elvileg az 1-esbe kell, de én úgy vettem észre, hogy nincs nagy jelentősége), és hasonlók.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
válasz MAxxYD #10950 üzenetére
Igen. Én ezen az képarány 1:1 PM beállítás hiányon vagyok kiakadva. Tudnillik az lenne a kulcsa az egésznek. Próbáld meg, hogy reseteled a beállítások a TV menüjében esetleg, hátha. Ilyen félszeg megoldásokkal próbálkoztál? Driver törlés és újra telepítés meg volt?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Joshi
titán
-
Papichulo
tag
válasz MAxxYD #10978 üzenetére
Hello! Nekem Samu LE-32R82B tv-m van,hdmi-dvival összekötve, nekem is csak 1360x768-at tud(bár sztem ez a videókártya hibája),de nekem tökéletes a kép,semmi elmosódás nincs,úgyhogy az a kis pixel különbség engem nem zavar
[ Szerkesztve ]
Fotóim: http://www.flickr.com/photos/papichulooo
-
malacyka
tag
válasz MAxxYD #11012 üzenetére
Én most indulok, ha lesz és tetszik megveszem. Mondjuk én pc-re nem akarom kötni, tehát tapasztalatot nem tok majd írni. Szvsz vidd be a noteszt ha van, és próba cseresznye. Ha nincs akkor meg bemész és megkéred szépen az eladót. De akkor már próbáltasd ki dvi-hdmi-vel is.
Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
malacyka
tag
válasz MAxxYD #11037 üzenetére
Hali mindenkinek!
Röviden. Megvettük a C3005-öt! Be van üzemelve! Pc-re kötve nem próbáltam, nincs is szándékomban, de a fórum kedvéért szerzek egy kábelt és megnézem mit tud úgy.
A tv adás képe kiváló, nem tudok belekötni. Kicsit jáccani kell vele, de nagyon szépen be lehet lőni! Hangsúlyozom, hogy nálunk parabolás Digitv van, a digi beltéri egy sima scart kábellel van a tv-el összekötve. Kábeltv és egyéb tapasztalat nincs, de ahol normális minőségű jel van nem lehet gond. Szvsz tv, dvd-re nagyon ajánlom, ennyiért különösen!
3 év teljes magyar garancia, menü is van magyar, távszabija pedig a legjobb amit mostanában láttam. Két apró negatívum, de csak, hogy valami rosszat is írjak. Nagyon oldalról vagy felülről-alulról nézve kissé fakul a kép, valamint kissé lassan vált csatornát. Folyt. köv.Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
Joshi
titán
válasz MAxxYD #11066 üzenetére
Ha minden igaz, akkor lesz egy napom az LG 32LC41-el való összehasonlításra fej-fej mellett. Az LG-nek nem probléma az 1360x768 a Toshibát majd meglátjuk. Ha jók az információim, akkor mindkét TV-ben S-IPS panel van ezért is olyan hasonlóak a panelek tulajdonságai. Akkor holnap dobok pár infót, habár lehet hogy csak 22:00 után tudok.
-
malacyka
tag
válasz MAxxYD #11075 üzenetére
Jah, úgyis az asszony vezetett....
Egyelőre próbálok szerezni egy dsub kábelt az informatikusainktól. Ha van nekik, este kipróbálom, sajnos most melózok.
Dvi-hdmi-t is fel kéne hajtani, de nem tom honnan, az annyira nem elterjedt. Venni nem akarok, mert nekem nincs rá szükségem perpill.
Amúgy a kézikönyv szerint dsubbal a következő jeleket lehet megjeleníteni:VGA: 640x480/60, 75Hz
SVGA: 800x600/60, 75Hz
XGA: 1024x768/60, 70, 75Hz
WXGA: 1280x768/60, 75 Hz (60Hz-nél gyengített kioltás is)
WXGA: 1360x768/60Hz
SXGA: 1280x1024/60, 75HzHa a pc-t HDMI-n keresztül csatlakoztatja, a következő jelek fogadhatóak el:
1080i 50/60Hz
1080p 50/60Hz
720p 50/60HzAz a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
Joshi
titán
-
matekas
tag
válasz MAxxYD #11107 üzenetére
Sajnos most nem vagyok otthon , talán holnap vagy holnapután tudok hazamenni. Tehát addig nem tudom rákötni, utána viszont már nem él a három nap . Gondolom három nap után már nem cserélik vissza ilyen indokkal... Na , mind egy azért megpróbálom rákötni hátha. DVI - HDMI kábelt mennyiért tudok venni ?
Cifu:
Köszönöm a linket.
-
Shodan
addikt
válasz MAxxYD #11120 üzenetére
Olyat nem is látok LG oldalán : 46/52/56 ezek között mi a különbség?
Mert a 32LC46 van most EW-ben 110ért, de valaki azt írta hogy az nem nyerő.Pedig valószínű akkor az is tudja ezt az 1:1PM-et, de akkor miért nem jó vétel?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
malacyka
tag
válasz MAxxYD #11164 üzenetére
Nah megvolt a dsub összekötés laptop és Toshiba C3005 között. Az a gond, hogy a laptop régi, és csak 1024x768-at támogat. Az viszont ment szépen, két oldalt fekete sávokkal. Kérdésem az lenne az értőkhöz, mert ehhez teljesen láma vagyok. Fel kellene ajánlani a notinak az 1360x768-at? Vagy mivel csak 1024x768-at tud ennél feljebb nem tok menni? Amúgy nem volt homályos tűéles kép volt, de csak 1024-en.
Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
Peter789
senior tag
ezt a Thomson-szutykot nagyon nagy ívben kerülje el az akinek kedves a pénztárcája! nálam járt egy, pár nap múlva vittem is vissza... kamu a FullHD! bár az LCD panel tényleg az, de az elektronika képtelen lekezelni ezt a felbontást! akár VGA, akár HDMI-n hajtva HDReady felbontásig gyönyörű a képe, de felette összeomlik! szellemképes, elcsúszik, vibrál 1080i és 1080p-vel is! a TV tunere is elég gyászos minőségű kábeltévére dugva. a digit tunere is elég érdekes förtelmes képet adott. a digit hangkimenetére csak a hdmi-n érkező és digit adás hangja megy ki, a tuneré/scart/composite nem, vagyis mi a frásznak van? talán még más ócsárolnivaló is eszembe jutott akkor amikor visszavittem, akit érdekel az lapozzon vissza itt a hsz-ok között pár hónapot (talán februárban lehett). 150 pénzért lehet kapni normális HDReady 37 colos tévét, aminek jobb a tunere is...
neked Toshiba 32C3005 tévéd van? mi a véleményed az analóg tuneréről, meg úgy összességében? valamint tud 1:1-es pixel mappinget? nem találok sehol hozzá manual-t, ha esetleg egy cd-n mellékelték hozzá akkor oszd meg plz!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
Lala6
őstag
válasz MAxxYD #11174 üzenetére
Szerintem délután vissza viszem, nekem tökéletes, ha kicserélik egy másik ilyenre, nem kell más típus.
Néztem DVD-t és nagyon szép képe van, majdnem olyan, mintha HD film menne a monitoromon. Nameg a kép beállításai, a gyári módok szarok, de van két felhasználó, azokat nagyon szépen belehet lőni. -
MAxxYD
tag
Rákerestem a fórumon a Thomson 37M61NF21re.
Felejtsétek el, katasztrófálisabb mint amire melékeztem... -
Lala6
őstag
válasz MAxxYD #11174 üzenetére
Na visszavittem, ki is cserélték. Ugyanilyet kértem, ez nekem nagyon bejön.
Ma vettem hozzá HDMI-DVI kábelt is. Akit érdekel a HQ Video-nál lehet venni nagyon olcsón, a 10m-es volt 3700-Ft(aranyozott 4000 valamennyi), az EW 16 000-ért adja
Az új készüléken nincs fehér folt, tökéletesen működik, nagyon szép a képe.
Viszont segítséget kérnék pár dologban:- Az 1:1 felbontásnak az a lényege, hogy a TV-n a kép megjelenjen teljes méretben, ne legyen fekete csík, vagy ne lógjon ki? Most 1360*768 van beállítva, tökéletesen megy, milyen felbontást próbáljak ki?
- Ti a hangot hogy oldjátok meg a számítógépből? Most egy Audigy 2 ZS-van, amire egy 2.1-es cucc van kötve. Van egy 5.1-es szett is a TV-hez. Most a géptől elhúztam egy kábelt az erősítőbe, viszont úgy szeretném megoldani, hogy mindkét hangcucc működjön sztereóban. Belehet valahogy állítani, hogy ne kelljen dugdosni mindig? A hangkártyán még van jópár kimenet az 5.1-hez, nem tudok valamelyikból ugyanilyen sztereót varázsolni, mint ami a 2.1-es hangfalhoz megy?
Jah, majd elfelejtettem, most vegyen TV-t aki akar, mert hozzájutottam egy jövőheti EW újsághoz és ott már nem lesz 110k-ért ilyen TV, csak drágábbak vannak benne.
Köszi előre is a segítséget!
Lala
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest